Candle and cats!! (lussecats)

Finns det något så underbart som att simma?? Älskar vatten, måtte jag bli säl eller delfin i mitt nästa liv om det är ett djur jag är menat att bli!! =)
Ja ska lätt ligga i vattnet 5 v i sträck när brorsan och jag åker!! (förutom när vi ska förflytta oss, lite väl kaxigt att simma fr NY till costa rica kanske??

Hittade tillslut lussekatter dagen till ära, På konsum, alla kondis i stan hade sålt slut.. men dessa ser goda ut, låg färdiggräddade på plåtar!  Hm,,,, jag som inte ens tycker det e gott.. jag börjar bli som mamma, väckte oss till trista lucia på tv när vi va små. inte för att det var bra utan för att det var mysigt!! jättemysigt när man e 7 o bara vill sussa vidare!! haha..

Fick även pröva det relativt nya betalsystemet på konsum där man som på ikea sköter allt själv, frukt ska vägas och streckkoder matas in. Frågan var då hur jag skulle göra med mina lussekatter....??? inga problem klicka på varor, sedan på bakverk och titta där låg lussekatter! 2 st 17 kr, tryck på kontant mata in

fast nu när man tänker tillbax var det ju mysigt ändå, varm choklad, lussekatter som smakade trist och meningslöst och mumsiga pepparkakor! ja se mammor (pappor oxå för den delen) e allt bra att ha!!

Föräldrar över lag är bland det bästa som finns!!

kan inte emelie komma hem snart så vi kan advent mysa då......=/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0