Lyxen i logen, A och O....

Idag bestämde jag att vårat lilla trånga pås förråd härmed e min privata tv stjärneloge!! där bakom gallret kan ja sitta o njuta av berömmelsen från alla övriga medborgare i universum, tja,,,, eller så kommer ja ner på jorden och blir vän med tanken och det faktum att jag aldig kommer bli en superstar på det planet, man e ju alltid en stjärna men att man har en egen loge gör bara alla andra griniga.. Det e bara därför jag inte har en egen loge... för min säkerhet! haha, nä nu får ja vakna upp och skärpa mej..

Mitt dravel handlar bara om att jag idag har man vart me och sett hur en reklaminspelning går till! I nov/dec ska det gå reklam för Melanders och Tysta Mari på tv och inspelningen skedde idag! När ja kom till jobbet före åtta imorse var teamet redan där och började planera för hur inspelningen skulle läggas upp. Att detta gick helt smidigt skulle väl vara en överdrift, haha det va folk, kameror och lyssättningar överallt! Men det var jäkligt kul på samma gång! I en reklamsnutt plastar ja ost i bakrunden, Jenny passerar gående förbi medans Nisse (en av delägarna) tar ner en grand blanc (bröd) till en kund. Detta fick vi ta om typ 20 ggr. Så mkt jobb för en snutt på ca 5 sek. Sjukt mkt jobb med denna korta reklamen. Säg att hela reklamen kommer ligga på max 20 sek, om inte mindre och teamet höll på tills vi stängde, hos oss först o nere på melles på eftermiddagen. Priset vill ja inte ens veta...

På tis kväll efter jobbet kom Ann-Marie hit och vi gick och åt på en Indisk restaurang och pratade tills de stängde. Det är alltid lika kul, skönt, mysigt och underbart att träffa min goa faster titt som tätt och vi uppdaterar varandra med senaste nytt om allt mellan himmel och jord. Känner mej lyckligt lottad att ha en så bra och nära kontakt med henne... =)

Igår efter jobbet gick jag och Emelie till Wayne´s för att fika och plugga, det gick bra men när vi kom hem skulle ja plugga lite till och gick in för att lyssna på musikj på youtube och fastnade i en svinlande underbar värld av barndomsminnen med disney låtar och Astrid Lindgren låtar och olika klipp, ett klipp som fick mej lite blödig och skrattig på samma gång var ett me barnen i bullerbyn när Lasse får ett kiknande hysteriskt skrattanfall i köket och nästan sätter i halsen för han har satt en lapp på "pigans" rygg. Tänker på min Martin direkt för de e lika varann när de var i den åldern och  det hjärtliga skrattet går rakt in i mej som ett spjut och man bara känner hur man inte kan sluta le, eller sakna storbrorsan oxå för den delen... Hursomhelst så var jag fast och gick och la mej alldeles för sent men jaja.. det va det värt!! =)

Föresten har ja berättat...??? Gissa vem som fått ett 1:a hands kontrakt på en 2:a i sköndal?? ;)
o yes!!
Jag ska dit och kolla på måndag kväll, det e frugans kusin som ska flytta och i så fall ska jag ta över kontraktet, om allt går som det ska o jag gillar lyan...

Men fatta känslan, att få ha ett eget ställe, MIN lägenhet med MINA prylar!! =) Jag ska direkt till Ikea o tokshoppa iså fall.. har redan varnat Malin och jenny för det, måste ju få bärhjälp och inspiration... å jag blir helt tokglad bara när ja tänker på det..

nej nu måste ja ta tag i mina studier igen.. jippiu
shit redan fredag imorn igen, mån och fre... de andra dagarna hinner man inte ens reflektera över... de bara svichar förbi..
 
imorn kväll ska emelie och jag ut och äta på söder nånstans.. vi ska unna oss lite lyx som vi inte alls har råd med!

Trevlig helg för tusan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0