Flykt är en svordom

Exakt vad är det i min kropp som gör att bara själva bokandet av en resa ger mej inre frid, ett lugn jag inte riktigt får på andra sätt. Inte att jag inte är lycklig och trivs i min tillvaro som den är men just detta mailet: "Din resa är bekräftad" om exakt si å så många dagar är du någon helt annanstans och puh, jag kan andas igen.

Det låter hemskt jag vet men jag lovar och svär att jag älskar Sverige, trivs med mitt jobb och det finns inget jag i detta nu vill ändra på men resorna gör fortfarande mitt liv till nåt så mkt mer..

Vissa skulle väl påstå att jag flyr, och visst kanske det är sant men för att vara ärlig så vet jag inte vad det skulle vara jag flyr från. Då tror jag snarare att jag trivs men ja flyr TILL något, något okänt, något som väckt min uppmärksamhet och som fått mej kittlande nyfiken åter igen.

 Jag vill leva, lära, uppleva och misslyckas.. För det är bara på det viset vi lär oss och växer som människor. Min kloka sa nåt klokt igår när jag sa att folk säkerligen anser att jag flyr hela tiden. 
"Om det nu är så att du flyr så so what!? Vad är det för fel på att fly, för man flyr ju för att komma till nåt bättre, är det inte bättre att försöka fokusera på att vara där man mår bra, nej vi ska stanna i skiten o ta tag i det fast vi inte orkar eller vet var problemen ligger bara för att vi just INTE ska fly!!!

Typ jag mår skit, jag vet inte varför men ja gör inte ett jota åt saken. Bra för ja flyr ju inte!!!!
  
Helt sjukt egentligen vad vi strävar för våra perfekta liv och vackra idyller.. När det till slut egentligen bara handlar om en sak. Att vara lycklig. Ja, framför allt vill jag vara lycklig och om det nu ska innebära att jag flyr eller kostar mej ett rykte för att vara "hon som bara drar" så visst varsågod, den bjuder jag på.

Jag nöjer mej inte med att vara missnöjd.. As simple as that... 

//Antz
Dubbelmoral, check

Jag ger er härmed mitt fulla tillstånd och ärliga medhåll till att tycka att jag lever upp till den maximala dubbelmoralen..

Tänker inte ens försöka på att försvara mej, nej inte det allra minsta för jag har alldeles för fullt upp med att leva upp till den dubbelmoralen ja precis just nämde... ler..

Skämt åsido, rätta mej nu om ja har fel men,

Jag vill hjälpa utsatta människor runt om i världen men jag blir irriterad på folk som stoppar upp och försöker pracka på mej dåligt samvete på gatan genom att  säga "hej, vill du hjälpa kvinnorna i Afrika?" Eftersom jag inte vill stödja genom att skriva på hans lista och ge honom en provision han inte förtjänar säger ja "nej.." Alltså är jag en ond människa. Men på samma gång så skulle ja lätt ge upp allt här hemma för en säng i Afrika, gröt till frukost + lite fofu till middag och ett 6 dagar i veckan jobb på ett barhem i nöd. Helt utan lön. LÄTT

Jag kan bli sjukt arg på folk som tränger sej före i köer som jag står i eller står i en provhytt i 7 timmar när jag har bråttom att prova. Sen att JAG hoppade rätt in till Ello och Hanna längst fram i kön till Coldplay både i Globen ifjol och på stadion förra veckan utan att visa minsta hänsyn till alla andra som köat 5 timmar gör ju absolut inte ett dugg!!! För jag jobbade ju hela dagen och det är det ju verkligen bara jag som gör i detta landet! Right?!

Jag sitter gärna varje höst när mörkerkvällarna närmar sej och regnet börjar bli en dagsrutin och jiddrar och mysiga hemmakvällar i soffan med te och värmeljus. Sen sitter jag där om kvällen och tycker att te är en meningslös dryck som suger för det är för jävla varmt och smaklöst, regnet gör mej på dåligt humör och det sista jag vill är att krypa upp i soffan. Mysig? Ja det är nog det sista jag känner mej!!

Jag öser gärna skit över det svenska rättsystemet om tex hur fel det är när en missbrukare som fått sitt straff eller vård  kommer ut i det "fria" igen. Fria i mina ögon kanske, medn den stackarn som kommit ut har inget kvar att hämta. Hemlös, check! Arbetslös,Check! Pank, Check! Rädd, check!! Desperat, check check check!!!! Tillslut finns det bara vissa som vill ta emot honom, hans gamla pundarvänner och det missbruket som är det enda han känner till och anser sej duga för. Men gör jag något åt allt detta?? Nej fan, men visst gnäller jag när jag hör om nån missbrukare eller folk som hamnat fel  som gör nåt dumt utan orsak! Jag tycker då att de är en börda för mitt vackra samhälle och borde låsas in för gott!!! Hmmm... hur tänkte jag där..

Grundidén till detta bibellånga inlägg föddes när jag va på Vero Moda idag och provade en asfin jeansklänning. Jag ser min kropp och säger till mej själv. Va fan hände!? Var fit, kände mej snygg och skön i kroppen efter resan i våras. Nu, 8 kg senare, SÅÅÅÅ mkt blekare och känns det inte lika nice längre. Men det är bara ja som styr min kropp så varför tar ja ett wienerkbr på jobbet när jag vet om mitt missnöje? Varför äter jag varje dag 10 saker ja inte borde osv osv Jag vet precis vad som krävs för att komma lite närmre formen jag vill hålla men gör tvärtom. Äter skit, lever skit i hälsomässigt syfte. Äter 3 kulor glass o gnäller att kläderna sitter för tajt efter!! Här har ni mej i ett nötskal. .....
Tro inte att jag tycker man aldrig ska äta nåt gott,unna sej  eller så. Jag tuggar ständigt på nåt och tycker alla är vackra på sitt sätt...... Jag skiter i andras utseende och vikt, går på deras personlighet.

Vikten i sej är ju bara en siffra men åsynen av  följden till den gör mer ont än gott och ända sittar jag där en fredagskväll i aug just hemkommen från a la crepe där både varmrätt o dessert stod på menyn!!

Håll med mej om att du mer än en gång nu kännt att "just det, detta är ju för sjutton typ jag, grannen, polaren eller nån annan .... 

Av allt ja skrivit idag är ja, CHECK i alla kategorier vad gäller dubbelmoral, den skriver jag under på.....
LÄTT

Sov så sött...

//Antz

Rädd för hon i Appolivareklamen

Ja det är fan inte för inget man är rädd för den där läskiga tjejen på TV alltså, det finns ju för sjutton en klubb på facebook "vi som e rädda för tjejen i Appolivareklamen" och JAG är med, såklart! =)

Hon dyker upp överallt!! Det e inte ofta min TV står på men tro på satan att såfort on knappen trycks in så är hon där, med sitt hemska hår, läskiga ögon, läppar och ja för att inte tala om rösten!! Inte ens när man går på bio får man vara ifred från henne. Bra att "teesa" me som trailer innan skräckfilmen "drag me to hell" tyckte de tydligen när jag var på den filmen!!

Undrar om hon vet hur läskig alla tycker att hon är egentligen... Och OM hon vet, vad tycker hon om reaktionerna? Jag hoppas verkligen att tanken med reklamen var att vara läskig, om inte annat för hennes egen skull. För tänk er själva att ni skulle få jobbet som modell för en hudvårdsprodukt, "-Yes, detta är ett tecken på att jag är vacker eller att jag har DET, ett säljande utseende eller en oemotståndlig charm" eller så är det helt enkelt så tragiskt att du har ett utseende så skumt eller skrämmande att det fastnar på näthinnan hos folk, och det må oftast vara en komplimang att hamna på någons näthinna men inte denna gången..
  
Klockan e 00.45, ja har jobbat dubbla pass på olika ställen, i kallskänken på Stockholmsmässan och hos Habibi (Danny) som vanligt och klockan ringer om ca 4 h så VARFÖR ödslar jag sovtid på dendär bruden???

Jo för att ja va på Apoteket igår och jag kan inte förmå mej att ens titta närmre på Appoliva- produkterna. Rysningen infinner sej som ett FRAMÅT MARSCH kommando!!

Nej ja gillar inte henne helt enkelt!!

å så e det me de!! =)

KYss!!

//Antz 


Hem ljuva hem

Borta bra men hemma bäst heter det ju så flott...

 Nu så har ja äntligen fått hem min dator! Hel och åter i funktion, nice... Enda nackdelen är väl att man nu åter e fast i internet träsket o det otroliga beroendet det bär med sej..

Lite sent att berätta nu kanske men resan hem i växtrikets lastbil gick bra, Carro körde som vilket proffs som helst och jag satt snällt intill!
Vi va hemma ca halv fem på måndag morgon och det kändes urbra att komma hem o smyga in och hoppa på min älskade Piff som yrvaket gnuggade sina ögon när ja hänsynslöst men kärleksfullt anföll!

Tillbaka till jobb, bad i sjön, stabila intag av nötter, mkt fruktköp i farsta på torget o en fantastiskt Coldplay-konsert på stadion i lördags så kan man vara nåt annat än glad!? =)

saknar min pappa dock, väldigt tomt nu att inte se honom lite varje dag... pappan... 


Nu ska ja dra me mej Piff ut på ett kvällsdopp!!

//Antz

Lite värdelöst vetande bara....

 om nån undrar var de stora bokstäverna "TRÄDGÅRDEN" som hänger utanför den "klubben" på kungsholmen på sommaren finns nu kan ja avslöja att ja vet...  Av en slump gick ja förbi detta lilla gömställe i fredags...

under skanstullsbron!!

Intresseklubben antecknar va???? =)


  


Sista timmarna

om circus 4 timmar rullar vi i växtrikets "lastbil" mot Stockholm.. Carro har fått låna den eftersom hon ska ha med säng och en hel del grejer.

Jag kan inte helt fatta att ja faktiskt ska åka hem ikväll.. skum men skön känsla. Visst känns det trist att lämna pappa och alla andra man tycker om men jag åker ju trots allt inte bara bort utan HEM!! Skönt.. Linnea tror ja kommer imorrn kväll men ja kommer dimpa n sent i natt nångång. Så imorrn när ja vaknar gör jag det i min egen säng i min egen lya.. =)

Lite seg idag efter att serverat på ett kalas i grönemad igår. Det var ett mixat 50 & 60års kalas. Ute i tält hade de festen med temeat "Tusen och en natt" Jätteskoj, alla hade verkligen ansträngt sej för att hitta de bästa kläderna och de hade verkligen gjort ett bra jobb! =)

Ja fick lite gamla serveringsvibbar igår, underbart för det senaste har det inte känts detsamma. Viljan att göra det lilla extra för folk titt som tätt kändes avlägsen mm för bara ett tag sen. Ja det var som ja tappat lite av den glada energin och glitttret i ögonen men igår blev det flera tillfällen för lite extra snack och skoj me de flesta. Värdparet och gästerna kändes nöjda och det e ju ändå huvudsaken!!    

Har varit på Resö och hämtat 2,5 kg kräftor som vi ska käka innan jag drar. mums...

vi ses o hörs, so long suckers!!

//Antz

Blåst på Bissen

Klarblå himmel när ja vaknade hos mamma och Karl-Erik, så härligt!!
Det blev en mysig frukost (dock utan smak för min del, trista förskylning) bland alla blommor på altanen och sedan åkte jag och brorsan hem och jag ut till Resö. Jag och Angelica tog båten ut till bissen där vi solade i blåsten!

Lite kyligt men mysigt, all blåst gjorde nog susen för min hosta och ömma nacke... not...

När vi la till skulle ja kolla om kilen satt fast ordentligt i bergskrevan, tog i lite hårt och kilen for upp rakt på mitt knä!
Aj satan va ont det gjorde, men det roade Angelica ialla fall, haha...Fick fast båten men efter ett tag slet den sej!!

Vi for upp och styrde upp det hela, det roliga va att kilen satt kvar och knuten på tampen var kvar....
Hmmm så hur har den lossnat??? Ett litet mysterium...

När vi kommit i land åkte vi hem till Jörgen och Angelica, bytte om och drog till Grebbestad och åt räkfrossa, vi och Martin. Sen kom lite mer folk och vi lyssnade på 98oktan på macri. Härligt....

Nu borde ja sova, ska dra me mormor o morfar på frukostmys till Grebbestad imorrn bitti så de hämtar mej strax före 9. hinner man inte styra upp en middag med sina morföräldar blir det en frukostdejt istället! =)

Natti

//Antz  


Kräftfiske, på riktigt

För två sommrar sedan skulle jag åka me "Eros" (en fiskebåt på Resö som fiskar räkor) Dessvärre gjorde jag den maximala tabben just den jädrans natten o vaknar 03.55, hmmm kl 04.00 skulle båten gå... SATAN

Jag som fan aldrig (typ) försover mej!!! Ja ringde fiskarna som bara skrattade och ja va bitter i en vecka eftersom det var sista chansen att åka med innan ja skulle hem till Stockholm igen.

Men iår fick  ja en ny chans, eller två egentligen, dels frågade fiskarna på "Eros" om ja ville åka med iår och ja frågade även Tobbe som fiskar  kräfta om ja fick följa med. Så natten till igår (ja tis natt) kl 03.00 närmare bestämt mötte ja upp fiskarna och vi gav oss ut mot ett blixtrande hav.

Det blåste rätt ordentligt + att det var gammal dyning så jaaa det guungade som f*n men hey, man e väl en viking så peppar peppar blev ja inte sjösjuk.  De hade inte varit en hit! Men som ja sa till Tobbe när ja kom upp från ett par timmars sömn i kabbyssen, (stavning på det tack! ???) "speciellt sugen på mat e ja ju kanske inte" men dåligt nej, det mådde ja inte. Tog kanske max en kvart för mej att somna, ja låg och njöt av gungandet ett tag och sen kom john blund o ja sov nog ett par h i alla fall. Sover aldrig så bra som på sjön... Oh, ja vill bo på en båt.. Faktiskt..

Mitt krav då skulle vara en bra toa och att kunna stå raklång, det räcker för mej.. =) Mysig dröm att ha...

Men det gungade ju konstant hela dan o kvällen så jag gungade ju som en gungstol efter vi kommit hem och iland, haha.. det var nästan värre. På en båt förväntas det ju gunga men att knappt kunna gå runt hemma i huset som en normal människa 3 h senare kändes lite illa! =)

Det var en många men goa timmar på havet, eftersom ja inte hade ont av allt gung satt ja ute o njöt mkt av solen och känslan att bara se hav så långt ögat nådde.

Har jag nånsin nämnt min kärlek till havet?? ler... jo ett par ggr jag vet....

Vi hade i trålen 3 ggr (för er som inte vet är trålen det "nätaktiga" föremålet man drar efter båten o fångar upp kräftorna i) och totalt blidde det en fångst på ca 220 kg om ja inte minns helt galet. Då var det ändå en hel massa småkräftor som får dyka ner i havet igen i väntan på att bli lite tjockare!

Vi kokade lite som skulle vara till kunder som beställt under dagen, de möter upp vid båten o får nykokta kräftor med sej hem. Mumms!! Smakade lite på vägen tillbaka, ljummna och alldeles supergoda!

Jag fick även med mej ett gäng kräftor hem till kvällsmat, inte dumt!! Skulle ju nästan kunna bli fiskare bara just för det! =)

Sov gott inatt även om ja sov ett par h på båten men innan ja gick ombord var det inte mkt sova, va ju livrädd att försova mej denna gången oxå!

Nu är jag hos mamma och Karl-Erik i Uddevalla. Vi har grillad med några vänner här och ätit massor, ja tror det var gott men ja har åkt på nån tönt förskylning o tappat smaken, men ja käkade lax,kött, paj massa vaniljsås, godis + chips så jag förutsätter att jag ätit GOTT!!! Mkt mätt är jag i alla fall, men mysigt har det varit..

En relativt småkylig augustikväll insvept i 100 filtar, infravärme + 3 tröjor! Men mysigt var det!!!

Just det, jag är glad, min Emelie kommer hem från San Fransisco... Hon känner inte att det känns helt 100 att vara där och plugga nu, även om ja är ledsen för hennes skull på ett vis så kan ja ju inte låta bli att egoistiskt känna, "min Emelie kommer hem!!!"

Puss och Gonatt
//Antz


Ally McBeal

Hittade ett band med 4 avsnitt av Ally McBeal på och shit va längesen jag såg på det!

Det var längesen men jag kommer ändå ihåg de här avsnitten så väl och det spelar lixom ingen roll för det är bara en sån underbar serie tycker jag.. Eller var kanske man ska säga eftersom den inte spelas in längre.

Inte nog med att serien som sådan är bra, Vonda Shepard som sjunger alla låtar är också fantastisk och många av låtarna är ju bara så bra.

Det är en serie jag verkligen älskar eftersom den... ja, jag vet inte varför den är så speciell egentligen men jag tror det handlar om att allt är möjligt i deras värld. Den har vettiga aspekter på samma gång som deras advokatbyrå representerar en klient som fått sparken för att han sett en Enhörning (inte en hallucination, men det är bara han som kan se den) =)

Jag fungerar lite som dom i vissa lägen, jag kan verkligen känna att jag får krupp på människans ständiga jakt efter svar på ALLT, logiska svar som måste vara vettiga. Vi har en värld, en värld vi alla lever i men vi är ganska strikta och bestämda över hur ramen kring tavlan ska se ut, kommer det nåt som skiljer sej lite är det fel.

Fel eller påhittat, en fantasi som inte får plats i vår perfekta värld..

Alla McBeal handlar om mycket blandade saker, kärlek, vänskap,humor, triangeldraman men oxå om förmågan att acceptera människor för vilka de är...

Alla letar hopp nånstans, har en önskan om att slippa vara ensamma eller få ut det bästa av allt utan att bli sårade. Sen om man uppnår det genom att försöka höra "Tell him" i skallen eller genom att se enhörningar är väl egentligen skit sak samma. Hjälper det så borde väl alla vara glada, för det är väl det vi vill?

Vara nöjda och glada....
Om jag såg en enhörning skulle jag nog personligen hålla tyst om det, förutom för mina närmsta vänner kanske.. =)

Jag skulle inte ha nåt emot att se en enhörning, det skulle inte skrämma mej speciellt mycket, jag skulle snarare känna mej  hedrad, kanske för att i serien kommer enhörningen bara till de ensamma med ren själ, den va väl ren tills man fyllde 6 eller 7 på sin höjd. ler...

Inte bli rädda för mej nu, jag är inte galen.. det är bara det att folk känns mer och mer tomma o alla behöver ju hoppet och vaför kan inte folket bara få behålla sina enhörningar?

//Antz   


Ny nostalgi

Ja men litegrann som de mornar man vaknat och vetat att man ska åka till Liseberg, så är det att vakna när man ska till Bullaren och cykla "Bullingrutten".

Redan innan vet man på ett ungefär precis hur dagen kommer att bli, vad som kommer att hända osv. På samma gång är man såå himla förväntanstansfull och nyfiken på hur dagen och kvällen kommer att bli.  

8,30 var vi på plats, inte dröjde det många minuter , förlåt sekunder innan jägern var framme!

Japp, detta är bara början. Dagen blev kanon. Gott väder, och härlig srämmning.

Härligt härligt!!

ont då? tänker ni nu..
otroligt  nog, nej inte direkt! liiiiite i röven och i armarna (?) ja den e lite udda när man har cyklat. 

cyklingen gick kanon ja o festen va jättekul.

Härliga tider och nostalgi kräver ju so,mmarsund    =)
Blir såå bra såååå skitbra


Men som det brukar bli vid dessa eller liknade stunder och fester är det sömnen som blir lidande i alla fall.....

så jag är himla trött kände jag precis så det blir att lyssna på lite pink  o sedan sover ja som en baby!


Nattinatt

//Antz


Makrillfiske

Nästan i alla fall... Fisken har nog emigrerat till Rwanda eller nåt för det va helt öde på fiskfronten ute på vettne
(stavning ev inte helt 100) Det roliga är att det är samma ställe vi fiskat på sen jag var ostadig på fötterna, värre än nu vill säga och knappt var torr bakom halva ena örat.

Men då, för 17 år sen eller nåt (fan va gammal man börjar bli, panik) kändes det som att vi åkte båt i en EVIGHET innan vi kom fram och när jag körde hem ikväll gick det på två röda, perspektiv förändras ju äldre man blir, tydligt det!! =)

Som sagt, "Fisken i sjön söver nog nu, den e nog trött eller vad tror du???? Men det ska va gött å leva annars kan det kvitta" så att bara sitta i kvällssolen o fika kaffe och ballerina kex me pappa va mysigt ändå.. En fisk blev det, den nallade på mitt agn men fastnade hos pappa, tusan oxå... men men...

Nåt kul ska han väl ha ändå... ler...

Nu sitter jag i köket och lukten av stekt makrill sprider sej, mums... Lite kvällsnax, nice!!

Ps, Efter regn KOM det solsken!!

//AntzI praktiken ser det annorlunda ut

Kluven, ja det är precis vad jag känner mej...

Kluven i min starka längtan att åka hem, hem till min lägenhet i Sköndal. Längtan att gå av vid slussen och gå förbi hamnen ner genom gamla stan och bort till gärdet och djurgårdsbrunn! Bara gå utan mål och känna den lycka jag ofta gör när ja går där. Andas den luften jag känner är ämnad åt mej. Gå och köpa en kaffe och sitta och titta ut över vattnet. Köpa en glass kanske och planlöst gå omkring och surra med Linnea om allt mellan himmel och helvete..

Åka hem till habibi (Dani) och jobba med honom och känna mej betydelsefull och krama honom när jag går, ja allt sånt..

Jag längtar tillbaka till det liv jag har kontroll över, en vardag som känns vettig och ett liv som känns 100%. Inte att jag inte känner att jag har kontroll här men jag är begränsad. ja menar, va fan ska jag pyssla med här egentligen?

Men precis när dessa tankar passerat och jag konstaterat att det är 13 dagar kvar, nedräkning.. Ja då får ja lite panik! För det finns ju saker här jag älskar, min underbara familj som jag älskar så, vilken lyx att träffa eller åtminstone se pappa varje dag!! Det är ju ingen lyx man blitt bortskämd med de senaste åren direkt,, 

Havet..

Ärligt, min kärlek till havet, bad, klipporna ja vattnet och allt i dess närhet  går inte riktigt att beskriva. Det är så sjukt egentligen men havet är en del av mej, den delen jag skulle såras mest av om jag blev utan.
Nu tänker ni väl ändå "shit det e ju bara vatten!!!"

Och JA!! Det är möjligt men det är det vattnet jag behöver för att kunna andas..
DET kommer jag att sakna, men ja har ju min lilla sjö i sköndal, alltid nåt!

Träffade även mina 3 lillkusiner idag och det känns bra men tungt att krama dem och höra om deras längtan, och att jag alltid är för långt borta från dom. Det gör så ont i mej för jag vill inte såra dem, vill finnas för dom men jag kan bara inte bo här nu. Jag skulle vara olycklig och på så vis outhärdlig för de i min närhet som jag älskar. Jag vet det men ändå....

Tänk om man kunde få allt på samma gång ändå...Det bästa av två världar i ett och samma paket!!

//Antz


Salta eller söta bad

Finns det verkligen något som slår ett bad?! Utomhus såklart, badkar är överskattat...

Man tycker det ska bli så mysigt, varmt och avslappnande med ett bad men i själva verket blir man rastlös snabbt, det blir lätt alldeles fööör varmt, allt och då menar jag ALLT i dess närhet blir blött, hur man än anstränger sej för att låta bli...

Nej tacka vet jag att bada ute... närsom egentligen.. På sommaren är det skönt att bada och efter, "vintertiden! är det skönt efteråt så hur man än vrider är ett havs eller sjödopp alltid skönt!! =)

Kom precis hem från båten, härligt kvällsdopp och sen komma hem och krypa ner i sängen, fast vattnet var faktiskt jättehärligt ikväll... =)

Men nu ska ja sussa!!
Nattinatt

//Antz

Som en perfekt våffla

En perfekt våffla innehåller ju tre kulor med de bästa smakerna.

Igår innehöll den våfflan en Joel, en Marcos och en Annie på Liseberg! Å vad jag har saknat dom kände jag igår när jag såg dom!!

De hade cyklat från Örebro och jag tog tåget till Gbg så möttes vi upp på ett fik igår förmiddag när mitt (som vanligt) försenade tåg kom in. Vi hade en urhärlig dag på Liseberg. Fick gratis inträde och åkband av erik, en kompis till marcos som jobbar på liseberg. Så vi åkte det mesta, garvade mycket och jag skrek mycket i gasten och killarna njöt i fulla drag av att se hur jäkla rädd jag blev!

löjligt jag vet men satan, jag kan inte rå för det alls... + att de som jobbar inne i gasten ser direkt att ja e skiträdd och därför hoppar de ju genast på mej, givetvis....

men som sagt vi hade en superhärlig dag och det var precis det jag behövde!! En okomplicerad dag med mina två underbara grabbar fylld av skratt och härligheter!!

Hör och häpna, en ICKE bitter Annie!! Nice or what?! =)

//Antz

RSS 2.0