I praktiken ser det annorlunda ut

Kluven, ja det är precis vad jag känner mej...

Kluven i min starka längtan att åka hem, hem till min lägenhet i Sköndal. Längtan att gå av vid slussen och gå förbi hamnen ner genom gamla stan och bort till gärdet och djurgårdsbrunn! Bara gå utan mål och känna den lycka jag ofta gör när ja går där. Andas den luften jag känner är ämnad åt mej. Gå och köpa en kaffe och sitta och titta ut över vattnet. Köpa en glass kanske och planlöst gå omkring och surra med Linnea om allt mellan himmel och helvete..

Åka hem till habibi (Dani) och jobba med honom och känna mej betydelsefull och krama honom när jag går, ja allt sånt..

Jag längtar tillbaka till det liv jag har kontroll över, en vardag som känns vettig och ett liv som känns 100%. Inte att jag inte känner att jag har kontroll här men jag är begränsad. ja menar, va fan ska jag pyssla med här egentligen?

Men precis när dessa tankar passerat och jag konstaterat att det är 13 dagar kvar, nedräkning.. Ja då får ja lite panik! För det finns ju saker här jag älskar, min underbara familj som jag älskar så, vilken lyx att träffa eller åtminstone se pappa varje dag!! Det är ju ingen lyx man blitt bortskämd med de senaste åren direkt,, 

Havet..

Ärligt, min kärlek till havet, bad, klipporna ja vattnet och allt i dess närhet  går inte riktigt att beskriva. Det är så sjukt egentligen men havet är en del av mej, den delen jag skulle såras mest av om jag blev utan.
Nu tänker ni väl ändå "shit det e ju bara vatten!!!"

Och JA!! Det är möjligt men det är det vattnet jag behöver för att kunna andas..
DET kommer jag att sakna, men ja har ju min lilla sjö i sköndal, alltid nåt!

Träffade även mina 3 lillkusiner idag och det känns bra men tungt att krama dem och höra om deras längtan, och att jag alltid är för långt borta från dom. Det gör så ont i mej för jag vill inte såra dem, vill finnas för dom men jag kan bara inte bo här nu. Jag skulle vara olycklig och på så vis outhärdlig för de i min närhet som jag älskar. Jag vet det men ändå....

Tänk om man kunde få allt på samma gång ändå...Det bästa av två världar i ett och samma paket!!

//Antz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0