Nattlig skönhet

Okej nu var det kanske inte riktigt "natt" när jag gick över Västerbron tidigare ikväll men det var mörkt som om natten och det är det som räknas denna gången!

Jag och Sara bestämde oss för sushi i Hornstull så jag tog vägen över Västerbron och jag kan bara säga, Halleluja... Jag tröttnar verkligen aldrig på den utsikten, nattid eller vid solnedgången. Så jädra nice..

Sthlm´s alla fina byggnader med massa fin belysning, mörk men ändå klar himmel och sedan rök från något, vet inte riktigt vad.   Ta´t lungt, ingen branrök men kanske från nån industri eller nåt vad vet jag...?

Jag blir ialla fall lugn och lycklig när jag upplever sådana små ögonblick. Det är precis ett sånt ögonblick som skulle kunna vara spontant romantiskt som jag nämde i förra inlägget!!

Sa  faktiskt till Sara att ta med Kim dit imorn kväll efter deras restaurangbesök i Hornstull imorn. =)
*Romantiskt  va?*

När jag kom över bron ikväll fick jag en liten flashback från förra helgen när vi förkrökade hos Malin och spann vidare på collage på Stureplan. Vi gjorde en så jäkla snygg entré måste jag säga, alla inneställen på Stureplan
hade lång kö och vi sa innan att vi inte skulle palla och stå i kö, det är verkligen det tristaste jag vet!

Sen hade vi ju hört om collage och hur jäkla "hippt" det är nu mm så vi skulle kolla in om det höll måttet =)
Vi såg en lång kö men var inte säkra på att det var Collage eller inte så vi tänkte bara gå runt kön och se om vi hamnat rätt, precis då släpper de in tre killar och vi tryckte oss med dom litegrann men vakten var snabb och stängde snöret framför oss och frågade lite flinande om allt var bra med oss. "-oja, vi mår prima", "-Står ni på listan??" "-Öh... nej det gör vi nog inte" "-är ni tre?" "-ja precis, tre var antalet!" =)
Så släppte han in oss och eftersom de i kassan förmodligen trodde vi var på listan smet vi bara förbi entrekön så vips hade vi tjänat 450 kr och sluppit köa!

haha.. sånt jäkla flyt!! Jättekul att gå ut med tjejerna oxå, speciellt att vi verkligen håller kontakten fast jag slutat i hallen.

Nej, dags att sova. Är mätt och go efter sushi och koffeintillfredställd efter sent café besök. Samt gravt nedskyld efter kall promenad hem, satan 1000 minusgrader minst!! *Brrrrr* 

Krypa till kojs va det ja!!

Nattinatt!!! =)

//Antz 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0