Fråga först...

 Ibland, ganska ofta önskar jag att man skulle ha en on och off knapp hurvida man tänker och känner. För ibland grubblar man på dumma saker helt i onödan och även om man vet det kan man lixom inte låta bli,,,
Eller om det är något man oroar sej för förstorar man det hela tiden, ju mer man tänker sönder problemet desto värre blir det, såklart!

Mini blir mega osv...

Då hade det varit såå skönt att bara trycka på off!! Och vänta tills man kan tänka realistiskt eller tills saker och ting löst sej. Då trycker man på on igen och vandrar vidare..

Jag menar inte att man alltid ska flytta undan problem eller jobbiga saker, absolut inte. Jag vet att man måste jobba sej igenom saker och att det är dessa erfarenheter som gör oss starkare och mera självständiga!

Men håll med om att ibland vore det skönt att bara blocka allt!!??

Valdez min lille plutt ligger här i sin korg, han har varit här en halvtimme och det är redan hår ÖVERALLT!! ;)
haha.. ja fattar inte hur mkt päls det kan finnas på en hund egentligen...?

Den logiska frågan får mej att tänka på den ljuvliga och sköna frågan som kommer från den efterblivna killen i "såsom i himmelen" när Micke Nyqvist karaktär undrar om någon i kören har några frågor ang kör o musiken. Då kommer den lika klockren som en indian i en kanot:
"Hur gammal blir en fågel egentligen?"
 å den är så skön,fråga först tänk sen..

Direkt från hjärtat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0