Ständigt jagad..

Ibland blir jag så less... Att vissa saker aldrig någonsin lämnar en ifred vad man än gör!

Hur mkt man än kämpar och vägrar ge upp så blir man alltid tiit som tätt fälld av det förflutna.

Ja, vissa saker kommer alltid att ligga mej i fatet och det är väl bara att inse och gilla läget antar jag men jag kan tycka att det suger ändå, den rätten kan ingen ta ifrån mej i alla fall! HA!!!

Jag får inte lov att ge blod.. =( Gick och testade och då var det tveksamt med tanke på mitt hjärta och förlutna, men jag var envis och efter tjat och lite mer tjat fick jag göra alla tester och i veckan blev jag kallad för nån kontroll. Gick dit igår och fick testa mitt hb värde. Mitt blodvärde var för lågt för att man ska få ge blod. Men igår var det bättre!

jippie!! Sköterskan garvade för jag blev verkligen JÄTTEGLAD  för att hb-värdet stigit och att jag skulle få ge blod
tillslut! Men eftersom jag simmade igår fick jag inte lämna då utan gick tillbaka idag och väl placerad på britsen, taggad till 1000 så sket det sej. En läkare de pratade med ville inte att jag skulle ge blod nu. Pga av massa gammal skit som jag bara vill skrika och slå bort! Men det går inte och jag vet ju att det inte blir bättre av att gnälla men jag blir ändå lika besviken varje gång benen slås bort för mej.

Det var ju så nära... fan...
Vi vill inte riskera din hälsa bla bla blaaaa... åh, ja fattar men jag känner mej själv och jag VET att ja hade fixat det galant, min kropp pallar mer än så, tro mej.. Jag vet!!

Tur att pippi e här o muntrar upp livet!! Idag har jag provat kläder för Maria´s räkning (annas syster) på NK och anna fotade o skickade till henne! haha, vi två slödder passade verkligen in där!! =)

Deras priser är ju helt sanslösa, det e nästan komiskt!!
(ja sa näääästan) ;)

Sen hade vi flyt och fick gratisträna på Nautilus! Gött, det kändes typ som när vi tränade på Island. Vi tränar men vi har askul samtidigt! Att vi sen hade ett "span" att vila ögonen på gjorde ju inte saken sämre!! haha..

Äntligen hemma, nu ska vi chilla o sen blir det drinkar på southern comfort!! (vilka normala 22 åringar går till systemet o köper det lixom??)

Parta loss i lördagsnatten gott folk!!

Köss//Antz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0