Torsdagsstund hade guld i mun..

Jag har i stort sett inte slutat le sedan i tors. Rätt underbar känsla faktiskt.. Jag brukar i för sej vara glad för det mesta men hela min tors var så klockren att jag nu kan ge en bra återblick..

Vaknade hungrig som en galning 04.40 och visste att frukost på Tysta Mari väntade, kändes skitkul att komma till jobbet fast jag bara varit borta tre arbetsdagar!! =) Tror det är själva vetskapen att jag bara jobbar ibland och att jag inte måste.. Kände mej väldigt välkommen tillbaka både av kunder och arbetskompisar så det var ju såklart en värmande start!

Hade sjukt mycket energi och fick gjort massor på kort tid kändes det som och saker och ting flöt på smidigt. Sålde för 700:- till en av mina första kunder som skulle på ett 40:års kalas. Hon överskred sin budget en del men blev sugen på allt jag visade och tog rubbet! Hon verkade jättenöjd och humöret steg ytterligare!

De flesta i min närhet vet hur jag bara tjatar och tjatar om att jag vill ha en hund!! Jag är mer eller mindre helt fixerad, på samma gång som jag är väl medveten om att köpa en hund inte är ett alternativ...

Vissa dagar när jag är ute och går och längtan tar överhand kan det sabba, ok inte sabba kanske men påverka min dag ordentligt.. Jag funderar och funderar och de där ljuvliga lurvpellarna lämnar inte mina tankar!

Tanterna (och Helena) i kallis vet om detta så i tors berättade Helena om en kompis till henne som behöver en fast hundvakt och fortare än kvickt tog jag kontakt med henne. Minns inte rasen men det är en medium stor hund på 5 år. Enligt ägaren Lisen är "Valder" jättepigg utomhus och kul att arbeta med men väldigt lugn inomhus! PERFEKT!!

Så vi ska ses imorn, söndag och om allt funkar mm är jag med hund 3 heldagar i v from feb!! =)

Som att den dagen kunde bli bättre!! svävade på små moln...

Kvällen avslutades med att jag fick jättebra beröm på det nya jobbet!!

Så att jag svävade hem den kvällen är nog ingen överaskning precis!
Mest glad för hundjobbet såklart, kan fortfarande inte sluta le.... =)

Men, alltid ett men! Inget är helt bestämt så jag måste sluta vara föör glad men det är ju så himla svårt!!

Vill inte tänka på vad som kan gå fel nu så jag skiter i det helt enkelt och vrider upp "build me up buttercup" och forsätter att le! Det är ju ändå LÖRDAG!!

Men HEY! Trevlig helg på er....=)

//Antz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0