Det kunde varit värre

Till och börja med vill jag bara påpeka att detta inte alls kommer bli ett glatt inlägg för att kompensera de senaste bittra! Onej, ja fortsätter i samma goda anda ett tag till.. Även om det känns lite bättre idag. Igår kväll åkte jag ner till Emelie när hon slutat jobba efter 21.00 och vi slog våra bittra liv tillsammans och fick ur oss massa bitterhet, lätta våra hjärtan, grina lite (men väldigt LIITE) för att även mellan molnen skratta en hel del... så skönt med de vänner man har där man aldrig nånsin gör sej till, de tycker om en för den man är rakt igenom äkta. Det spelar ingen roll att ja e sjuukt bitter, galet full med energi eller bara himlans glad, stödet förändras för att fokusera på rätt saker men känslan är den samma...

Jag älskar verkligen mina vänner och känner mej sjukt bortskämd med de jag fått, för alla har de nåt speciellt och jag beundrar allihop på sitt sätt!
jag vet att ja säkert sagt det hundra miljoner ggr typ men det är ju sant så...

Vi gick några vändor i G-town, mysigt,,,, satt i parken o gungade på gunghästar. Emelies lillasyster carro är 14 år. En underbar ålder att skämmas extremt för allt så vi tyckte det va skitkul när hon gick förbi med sin kompis att ropa efter henne och fråga efter pengar till glass! haha.. stackarn, hon vände sej inte ens om,,,, =)

Men det roade oss och våra bittra liv ett kort break! kl halv ett va ja hemma och mkt gladare än när ja for,, plus att linnea fyller idag, GRATTIS älsklings babben!!!

Så på vägen hem ringde jag för att gratta, det gjorde mej lite gladare att höra denna stämma!


En positiv sak i det hela e ju att det faktiskt ALLTID kan bli värre....
Ikväll blir det utgång, det kliar i dansbenen och drar i partytarmen....

Till er som sörjer regnet, ett BRA citat från käraste puff:


Grilla
, svinmysigt att göra när som helst egentligen, men när man grillar när det regnar blir det rökt mat istället, och det är juh minst lika gott!

haha, tycker den e klockren!!

Ledig imorn, party ikväll, me like!!!

//Antz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0