Bålsta e bäst

Tror det finns en lista som alla på jobbet gladeligen skulle skriva under, att det e ett jävla tjat på mej och Linnea om Bålsta stup i kvarten!!

Hur det började minns jag inte men nånstans på vägen dök Bålsta upp och blev nåt vi ständigt drev om och nu har vi fått diller på Bålsta. Såpass mycket att vi bestämde oss för att åka till Bålsta och fira Sveriges nationaldag!!

Sagt och gjort,  lördag den 6:e juni 2009.

Frukost inhandlas på ica vid plattan, vi hoppar på pendeln mot "Bålsta", dricker kaffe från termos och äter frullen på tåget, jättemysigt!
Vi anländer till Bålsta och känner såklart direkt att "Å vi gillar Bålsta" =)

Om sanningen ska fram så hade vi stått fast vid vår kärlek till Bålsta även om det varit kasst MEN nu var det ju så bra att vi verkligen trivdes där! Ett lagom centrum, mkt fin natur och en lugn oas helt enkelt...

Toaletten behövde vi besöka så snart vi checkat centret lite snabbt. Asgrymma offentliga toaletter. Man sms´ar till ett nr och får en kod tillbaka till mobilen som man knappar in på knappsatsen utanför toan!
High-tech!!

    (toan va superfräsch för den delen)

Vi strosade runt lite sporadiskt och hamnade på LASSE ÅBERGS MUSEUM, skitmysigt cafe där vi satt och fikade ett par timmar.. Nu tittade solen fram och vi tog oss tillbaka till centrum och köpte 2 stora ursmaskiga glassar!
Min våffla med daim,saltlakrits och jordgubbscheesecake glass: ATT DÖ FÖR

=)   =)    =)   =)

Vi satt och mumsade i gräset och det kom fram flera trevliga människor och en alkis som pratade lite och avslutade med "Bålsta e bäst" när han gick och vi kände att det va så sant som det var sagt och det bästa han kläckte ur sej under vår pratstund!! =)

Vi låg och njöt av solen och att bara finnas till så länge den var framme. Det mulnade på och cavan vi tänkt öppna upp tog vi med till Årsta och Linnea där vi satt och förkrökade lite. Resten denna afton är historia!!
haha...

Summan av kardemumman blev ändå: Vi hade svinkul, vi blev asfulla men aldrig otrevliga, vi gick med 4 fötter i ett par skor en del av kvällen (finns bildbevis) vi dansade och hade som sagt en jävligt bra kväll/natt...

Priset betalade vi på söndagen, inte för att ja va jättebakis men lite och sliten framför allt MEN det var helt klart värt det!!!

Till sinom om sist, Bålsta e bäst...

So long suckers!!

//Antz  


Kommentarer
Postat av: Emma

Ha Ha, bodde nästan i Bålsta under ca två år efter gymnasiet,innan jag träffade jim, mitt ex bodde där. Det är verkligen urmysigt och känner mig lite nostalgisk, många minnen... Bålsta E bäst!!! kramar

2009-06-09 @ 23:33:13
Postat av: Emma

HaHa Jag bodde mer eller mindre i Bålsta en tid efter gymnasiet, mitt ex bor där. Det är verkligen urmysigt, blir lite nostalgisk...många minnen Bålsta E bäst kramar

2009-06-09 @ 23:37:29
Postat av: Emma

ops...trodde inte att det första inlägget kom me...

2009-06-09 @ 23:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0