Engen vaktade

Bussen fran Springbok kom i tid! We like!! =) Det gick sa himla smidigt over gransen till Namibia sa vi kom fram till Keetmanshoop 1 h for tidigt, alltsa kl 00.00. FUCK...

Det var inte med i planeringen, det ar ju tryggare att sitta pa en buss an ga runt som vit med fulladdade ryggor langs med vagen.
Bussen stannade inte inne i sjalva staden utan pa "Engens" bensinmack o matstalle 5 km utanfor stan. Det ar en mack o en "Wimply" hamburgerrestaurang. Mysigt stalle o oppet dygnet runt.

Vi hade gjort en bokn pa ett hostel inne i stan for 150 Namibian$  per person (150kr) Men vi va inte sugna pa att projsa sa mkt for nagra h somn + taxiresan till stan...

Mitt forslag, "Vi sitter har inne hela natten, dricker kaffe o spelar kort eller tills de kastar ut oss!"

Kandes inte skitkul men va fan gor man?!
Sagt o gjort, vi spenderade 6 h dar inne, med den latt utrakande personalen... Som overallt annars var de sjukt overbemannade. 

Det ar betydligt varmare har o natterna skont ljummna!!

Kl 05.30 hade det ljusnat sa da kopte vi frukost i sedan tog vi vara ryggor pa o vandrade in till stan. 
Ketmanshoop, inte mkt att be for.. Vi besokte en kyrka o en turistinfo. Hon som jobbade dar va underbar, fixade en bil som tog oss till Quivertree forest. Vi hade hort att detta va ett nice stalle att campa pa o det var det!!

More to come!!
Hoppas alla mar bra!!
Kraamar

//Antz

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0