From Hell to Heaven

Okej

Alla varningar om Jo-burg som ja hyssjade bort, HUGE mistake.

 Inte att jag inte anade att det var hog ranrisk mm men ja trodde faktiskt att vi skulle kunna lamna busstationen utan att lopa 99% mord-ranrisk. Oj sa fel jag hade!! =)

Till att borja med, VI MAR BRA vi ar just nu i cape town, sydafrika. Det var verkligen inte planerat. Resan (resorna) gick bra, vi kom till flygplatsen och skulle ta oss till busstationen for att darefter fortsatta mot Namibia. Hjalpen vi fick och orden som lod gick typ sahar:

"Ni hoppar direkt in i en taxi har, aker fram till stationen dar ska taxichaffisen peka eller folja er in" Lycka till!! Vi bara, okej shit.. Taxichaffisen sa typ samma sak, och inne pa stationen var det galet. Alla vi pratade med bara "lamna aldrig stationen for da blir ni ranade inom loppet av 10 min!!" Var plan att ta oss mot Namibia sprack, allt var bokat o inte forens tisdag hade de bussar mot Namibia.

Fuck.. Ville vi verkligen stanna i denna stan typ 5 dagar? Nej inte direkt... Sa vi bokade en buss samma kvall till cape town och hit kom vi igar vid lunchtid. Sa vi spenderade manga h inlasta pa busstationen, fy va rastlosa vi var.. Vi hittade en takparkering som vi gick runt pa men ganska snart var det ratt trist.. Vi kan ju bara ga ut en bit pa gatan inte langt... Viu hann inte mer an tre meter innan en polis ropade pa oss o kallade oss till honom, "Ga ingenstans!!" Det ar livsfarligt, hall er pa stationen o nara polisen sa ar det ok" Vi lydde och kande att hit vill vi aldrig mer!

Vi traffade en man som salde bocker o han sa samma sak som alla andra, men han hade en nytt annorlunda forslag. "om ni blir hotade eller ranade, doda ledaren forst sa kanske de andra backar." Vi garvade lite for det lat ganska kul. Det skulle vi inte gjort, denna mannen hade varit i det militara en del o hade nog ett par liv pa sitt samvete o han menade vad han sa, doda dom annars kanske de dodar er innan.. Men han var javligt skon o vi stod dar sakert 1 h. Pratade aven med hans polare som var i var alder, Mark. Han sa att vi kunde bo hos honom o han kunde ta oss runt om vi kom tillbaka dit, bra att veta! =)


 Bussen hit gick bra, ja sov som en galning. Jag har verkligen lart mej att sova pa resande fot i alla tankbara stallningar. Vaknade mitt i natten o fros galet mkt. Ar vi i Afrika eller Antarktis???

Vi kom fram o glada gick vi av, nojda att slippa sitta mer! Vi bor pa ett soft hostel o delar rum me skona killar. Idag tog vi en promenad till "Table mountain" o akte cable car upp pa toppen, ett MASTE om man aker hit!! Vilken utsikt!! Helt sjukt snyggt berg, kanske varldens aldsta oxa...

Har kommer den forsta "Typiskt Annie grejen denna resan"

Vi ville gena lite upp till cable car platsen, okej mamma... andas, vi lever o mar bra.. Vart var vi? Jo just det vi skulle som sagt gena lite istallet for att ga hela kringelikrok asfaltsvagen. Gick in pa en grusvag som blev stig som blev bush.. "Tror du vi kan ga upp har?" sager Viktor efter ett tag
"Jag vet inte men det kanns ju ovart att vanda nu eller?"

jo men det tyckte bada sa vi borjar klattra.

Efter en stund hor vi nat o viktor stelnar till ett par sek.
"Va e det?" sager ja nar vi fortsatter ga.
"Berattar sen"
"Va det en orm?"

JA DET VAR DET shit shit shit.. upp fort som fan klattrade over muren dar alla turister koade till biljettkassan. de tittade en del pa oss men bara for att de e rika o aker taxi upp!! Val uppe ser vi en stor skylt "Beware SNAKES" o en bild pa en arg orm. Aj da... Men arligt, varfor satter de inte skylten dar nere dar vi borjade klarttra?? okej vi kanske borde tankt till innan men nu har vi lart oss en laxa o det gick ju bra!

 Saja mamma, detta gar lajbans!! Cape town ar skitmysigt o sakert. Vi gar sakra pa gatorna o manniskorna ar vanliga. Helt annorlunda mot JO-burg..

Imorn kvall aker vi mot Namibia, vi kommer till Springbock o dit kommer vi mitt i natten hemlosa... men det lar vara en trygg stad/by sa talt kan funka. Vi maste dock stanna dar till torsdag da nasta buss till Namibia gar. Men pa fredag ska vi vara i Namibia, hort att det ar sjuuukt varmt dar nu! =) Men jag tror det blir asnice!!!

Hoppas ni alla mar bra! Hors snart, Kraaam

//Antz

Kommentarer
Postat av: jeanette

Hej skruttan!

Det verkar som vanligt hända lite saker när du är ute och reser. Men det är alltid lika spännande att läsa,var försiktiga,så hörs vi.Kramisar mamma

2009-11-15 @ 12:37:17
Postat av: Emelie

Gumman då!! Hahahaha!! Först blir man jätteorolig, sedan skrattar man, sedan blir man jätteorolig igen. Men jag vet ju att du löser alla situationer till slut, så det är egentligen inga problem. Men du, ta hand om er! Ha äntligen hittat mig till ett internet. Det jag skaffade till lägenheten funkade inte så bra, så nu dröjer det några veckor innan jag är uppkopplad mot världen igen. Ska försöka kolla så ofta så ofta jag kan, men uppdateringarna får komma när de kan.

Som sagt, ta hand om er och njut! Älskar dig fina, underbara! Stor puss

2009-11-18 @ 01:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0