Helgpress

Är det bara jag som känner helgpress? Jag jobbar ofta helger och gillar det!!
Visst det är klart det är mysigt att vara ledig på helgen eftersom alla andra kompisar oxå är lediga då MEN det betyder som sagt att ALLA är lediga, inte alla men näst intill och ALLA ska fika i stan och hålla på, det blir fullt på alla gator och caféer och jag får panik, andnöd ja kalla det vad du vill men priviligerad för att vara ledig på helgen är det minsta jag känner mej!

Nej säg att man jobbar hela helgen, som förra helgen tex. Då jobbade jag heldag på lördagen och kväll på söndagen. Då, på måndag morgon när man vaknar känns det så lyxigt att veta att jag är ledig, dagen ligger framför mej och många, ja de flesta ska jobba och tyvärr är detta en pina dag för många, (???)

Är man ledig mitt i veckan kan man göra alla ärenden och träffa nån här och där. Ingen press på att man ska göra massa saker eller träffa massa människor. Allt man gör blir + lixom. Föresten är det väl minst lika viktigt att trivas under veckan som över helgen???

Men om du inte jobbar på hela helgen men ändå knappt gjort nåt känns ledigheten lite misslyckad och vad ska alla tycka och tänka om dej nu....???

Skit sak samma egentligen men jag kan inte helt skita i det heller... jag åkte till Ello och tvättade idag och blev kvar hela dagen och kvällen, "FÖR ATT JAG VILLE".. Vi tvättade, tog en liten prmoenix åt sushi =)

sen gick vi hem och duchade för att sedan dricka öl och ha roligt me killarna i Ellos band. Det var ett perfekt exempel på en kväll som blev jättemysig fast jag inte var så taggad men detta kändes lagom och det var precis vad det var!!

Nej nu är det dags för sängen, det är tyst och tomt att sova när Puff inte är hemma men ikväll är ja så trött att jag skulle lätt kunna somna på tangentbordet!!

Sleep tight!!!

//Antz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0