Aprilväder

Solsken, ligger och latar nere vid sjön med uppdraget linne! Lite kallt, jovisst det är ju faktiskt April men ÄNDÅ, det e nice! :) När solen gömmer sig bakom kyliga moln åker linnet ner, filten sveps om axlarna och boken kommer fram.

Solen kommer åter och proceduren "linnet upp, boken bort" börjar om och sådär jojar jag fram och tillbaka till klockan närmar sig tre. det känndes lagom och jag gick in. Klickar igång datorn och tittar ut genom fönstret.

HAGEL OCH REGN!!

Haha, Aprilväder!! Snacka alltså... Men jag gillar det som tusan! Visst vore det lite småjobbigt om det var så jämt. Att man alltid skulle ha shorts, regnställ och termobrallorna med sig men såhär för en kort tid, ja April månad närmare bestämt, jaaaa! Då gillar jag det skarpt! :)

Igår var vi på spelning på Anchor. En rockbar inne i stan. Aldrig varit där. Inte riktigt min musiksmak men Mattias skulle spela så jag ville kolla. Sen kan jag tycka det är lite kul att gå på ställen jag aldrig annars skulle gått på. 

Man ångrar ju sällan sånt, man ångar ju bara det man INTE gjorde.. ;)

Sen snackade jag och min kloka vän Hanna lite om flygstoppet som råder mm.
Det är verkligen skittrist och jag tycker synd om alla som ska resa eller som jobbar med eller kring detta. 
Inget snack om den saken, MEEEN det är ju sjukt coolt egentligen. Som Hanna sa "det spelar ingen roll hur bra och uppdaterade vi människor är om allt och ingenting för naturen sätter den sidan till då är vi INGENTING!"
Sant!

Inte att jag inte visste det eller så men just när vi snackade om det blev det på nåt vis ännu större.. Vi är verkligen så försvarslösa och sårbara när det väl gäller. 

En vulkan får för sig att få ett utbrott och halva världen stannar. Och det finns inte ett jota d, jag eller någon kan göra åt saken.

Så varför oroa sig? Det som sker, sker ju så det är lika bra att ha så kul som möjligt under tiden!

//Antz







 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0