Att stå vid sidan om

Min morfar är med i en fiskerulle förening och de har styrelsemöte varje år och iår var de i Täby på nåt tjusigt konferans ställe.

Jag är inte bortskämd med att spendera tid med mona morföräldrar så igår ställde jag klockan på 6, tog en promenad till Slussen och skulle ta tunnelbana och buss till morfar och äta frukostbuffé med honom!

När jag viker av från Götgatsbacken mot slussen ser jag tre killar varpå två ser ut att slåss. Trodde de bara lekte lite eftersom den ena kullen bara stod intill och höll en jacka.

När jag kommer närmre ser jag att de faktiskt slåss på riktigt och för en 100dels sekund gör jag det värsta jag vet. Jag tänker gå förbi och in och ta mitt tåg.

"Nån annan kommer ju snart och kan hjälpa" Det är det värsta jag vet, folk som inte vill ta tag i saker för det rör ju inte dom! Det är inte deras skit och de vill därför inte smutsa ner sina fina händer. FEGISAR!!

Och här går jag förbi, inte ett dugg bättre än någon annan! Fan alltså..

Men precis innan dörrarna ångrade jag mig, vaknade till. Precis som att någon hällt en hink kallt vatten över mig.

Jag vände mig om och precis då trillade en av killarna omkull och den andra fortsätter då att sparkas mot hans huvud! Hur jävla sjuk får en människa bli?

Innan handlade det om knytnävar och sparkar men de stod ialla fall upp. De kanske var asarga på varann och ville göra upp "man mot man" . Det är fortfarande inte rätt, absolut inte! Men då är det ialla en rättvis kamp.

Men nu handlar det om ren och skär misshandel.

Jag blev så jävla rädd när han sparkade mot hans huvud att jag bara skrek till.
"Men sluta för fan, ge dej!"
I samma sekund kom en till tjej o likaså hon skrek
"DET RÄCKER"
Vi fick bort killen som sparkade och sen vart det lite disskusioner men efter ett tag kunde vi lämna över till vakter mm

Skakade när jag gick till Gamla stan och nästa tunnelbana. Dels av "chocken" men lite av rädsla över min egen delaktighet. Jag höll på att gå förbi..

Jag som hatar folk som inte bryr sig, rycker in. Jag höll på att göra precis så...

Tror fan att det skrämmde mig mest..
Hoppas killarna inte fortsatte nån annanstans, den som låg ville inte slåss mer så jag hoppas han slipper slåss med honom igen..

Solen skiner och nu ska jag och Puff åka till stan och köpa sallad på Tysta Mari och ha en mysdag i stan! Nere vid Nybrokajen kanske..

Puss
//Antz



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0