Glad

Jag älskar Stockholm,  det känns som en gåva att trivas så fruktansvärt bra på en ort som inte är ens födelseort. Att ändå känna trygghet, glädje och framför allt "höra till" känslan varje dag när jag vaknar.

För det är inte en självklarighet att känna så, jag vet för jag är bekant med både känslan att inte helt trivas, känna att jag måste dra.

Mål-okänt men att stanna är inget alternativ för att kunna fortsätta existera.

Jag älskar västkusten men jag behövde en nystart, Stockholm svarade och jag drog. Jag trodde inte att det skulle bli bättre, det kunde inte bli sämre men huvudsaken var ändå att lämna..

Nu sitter jag här och trivs, kravlöst mår jag bra. Jag stannar inte för att jag måste eller inte vet nåt som skulle kunna vara bättre utan jag stannar för att jag vill. För att jag hittat hem.

Men ändå..
Visst finns det saker Stockholm aldrig kan ge mig. Havet och klipporna är och förblir en lyx jag inte har tillgång varje dag.
Närheten till vänner och familj finns bara via telefon.
Det går inte att bara "kila över" när saknaden tar överhand..

Men det gör däremot att man uppskattar mötena desto mer! :)

Man tar mer tillvara på tiden ihop och gör något bra av den!

Vissa saker gör mer ont att missa än andra, visst det är kasst att missa fester och födelsedagar eller andra event men det gör inte så ont egentligen, det känns mest trist. Att höra om hur mosters nu babblar på för fulla muggar och springer runt som en galning. DET gör ont att missa..

Jag vill bara skrika STOPP, han babblar inte alls!! Han kan bara säga "tom!", "backa" och andra söta korta saker för det har jag sett men nåt mer kan han inte för jag har INTE sett det!

Därför mina vänner kan jag inte sluta le idag. För kl 8 imorse sms´ar min "sis" mej.

"vi tänkte komma och gratta dej :-) ja! jag tänkte komma till sthlm" 

Jag läste tre ggr och det slutade inte stå att de kommer hit. Det försvann inte när jag blundade och räknade till tre utan det finns fortf i min mobil. Jag tittar med jämna mellanrum så det inte ska försvinna!

Jag kunde inte få en bättre födelsedagspresent!!
Mosters kommer vara min hela helgen!! :)

Lycka!! :) :) :) :)
(budskapet gick nog fram tror ja... :) :) :) )







Nu ska jag sola vid sjön och sedan blir det sushi me Jenka! Mysigt!!

//Antz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0