Lämna ditt bakomflutna före dej

Något som aldrig kommer ändras, som inte går att påverka det är tiden som en gång varit. Minnena jag bär med mej kommer alltid finnas där oavsett hur framtiden ser ut. Jag har känslor i hjärtat som är så djupt rotade att det känns mer tryggt än jobbigt att känna..

Det är inte bara jag som som känner såhär, alla är vi likadana. Alla har ett förflutet, gott eller ont? Kanske både ock men det viktiga är ju att inse att varken du eller nån annan nånsin kan ändra på detta. Det skulle jag aldrig för allt i livet nånsin vilja göra, det sista jag vill är att någon ska försöka få mej att glömma, få mej att sluta känna eller ändra på det som varit så varför i hela friden skulle jag vilja göra så mot någon annan?

Det som har varit har gjort mej till den jag är, även det på gott och ont.

 Att jag älskat någon som gjort mej både illa och gott, lite som en kattunge, de slickar först och plötsligt hugger de till med sina sylvassa tänder när man minst anar det är också inget jag skulle vilja vara utan.. Den första eller största kärleken glömmer vi aldrig, båda sitter i, knuten i magen kanske gör sej påmind titt som tätt även efter så många år och även fast man inte alls vill det man ville då eller känner det man kände då.

Fakta är bara att gjort är gjort och man rår inte för det man känner men vem eller vad har fått för sej att hjärtat bara har plats för en känsla samtidigt, visst kan jag väl, minnas, älska och  ibland sakna på samma gång som man hittat nåt som i nutiden känns rätt???

//Antz

Kommentarer
Postat av: Ello

Ja, man kan nog det, och det är väl sunt att kunna minnas det som varit och ha starka känslor inför det, glädje eller sorg, och bli nostaligisk även om man vet att man för allt i världen inte skulle byta det när man hittat någon som man vill dela sitt liv med? Jag vet inte om jag frågar dig eller mig själv :p Vändpunkter ställer väl alltid tankarna på sin spets antar jag

2010-01-12 @ 00:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0