Ring klocka ring

Ja orden kom väl inte som en överaskning på nyårsafton precis...

Men man kanske borde se till innehållet i frasen med lite mer allvar än att bara dränka orden i skumpa och nyårsvrål!!

Kanske inte ordagrant "ring klocka ring" men att man ringer ut ett år och välkomnar ett annat!

Jag tror 2010 blir ett bra år,eller det känns så ialla fall

Ett år späckat med roliga händelser, misslyckanden och säkert pinsamma moments men miljoner skratt o EN tatuering hoppas ja..

Att tatuera mej är så himla INTE jag men motivet talar för sej själv och den kommer inte synas så mkt. Jag gör den inte för syns skull utan för att bevara något viktigt i mitt hjärta för alltid, på så vis kommer den här personen alltid vara med mej, tom som dessa 2 månader när vi varit utan varandra.. Jag har valt att vara glad att fått en själsfrände i Linnea istället för att vara bitter att det inte kunde hänt för 20 år sedan! det kunde ju lika gärna inte hända alls eller kanske när vi är 50.

Jissses, då har vi mkt hyss på meritlistan kan jag lungt lova!!

Misslyckande skrev ja, nej jag är inte pessimist eller bitter men alla gör vi dåliga val och ett år har 365 dagar eller 52 veckor så NÅT måste ju bli tokigt eller?
Däremot har jag som regel att ALDRIG ångra mej. Man kan göra dåliga val men man gjorde det valet av en orsak, att det kändes rätt för stunden och då kan man omöjligt se tillbaka och ångra sej..

  Dessa kloka ord fick jag höra av en klok kvinna, klok och envis. Jag trodde jag sorterade bort allt hon sa till mejoch begravde det djupt för alltid och hon trodde nog från och till detsamma men tydligen så fastnade det nånstans och lagrades. Allt jag behövde var tid, tid och rätt tajming. Då jag var redo kom orden tillbaka till mej och jag har henne att tacka för mkt.

Tyvärr minns jag inte allt hon sagt men man ska vara glad för det lilla, man ska fan vara glad för det man har istället för att gräma sej det man saknar.. Först när man inser hur lätt man kan förlora nån nära, nära och viktig men framför allt självklar, ja DÅ vaknar man ur sin bubbla för ett slag och tänker till.

Hos Danne blir jag ofta påmind om just det och det är på gott och ont för det gör lite ondare att leva när man tänker så men man tar mer till vara på livet.. Låter det knäppt eller förstår ni hur jag menar?

Denna v har ja varit typ 60 h och det ändå saknar jag honom så det knyter sej i magen bara att tänka på det. Jag har däremot sluta tänka så mkt på jobbet när ja är hemma i jämförelse med innan Namibia utan nu ger ja 200% på jobbet men släpper det när jag slutar, visst tänker man. Shit jag älskar den där killen så att stänga av är inget alternativ men jag grubblar inte, det hjälper inte honom ett skit att ja ältar!

Underbar familj, Ett nytt år med Danne, ett helt år från början med Puff o med Emelie hemma i Sve har jag skäl nog att se fram emot 2010! =)

Med detta som stöttning i jobbiga tider kommer inget vara omöjligt och jag tror på ett vackert och lyckligt 2010 med mkt skratt...

Hoppas ni alla får ett underbart år, ni kan allt ni vill!
Själv ska ja ju sluta missa bussen o vara sån jädrans tidsoptimist!

Lycka till....

Antz//

 


Kommentarer
Postat av: Puff

Nusse! snart kommer jag hem till dig, och aj vad jag längtar! ser så himla mycket fram emot vårt första hela år tillsammans och är så lycklig över att jag aldrig mer kommer behöva spendera ett år utan dig i mitt liv! tatueringen kommer bara bli en av alla våra höjdpunkter detta år, precis som våra misslyckanden=) för trots att vi har våra dalar, är de så mycket högre än allt annat så länge det är vi! saknar dig mitt lilla piffigull=) sockersött och sliskigt värre!

puss

2010-01-03 @ 20:50:24
URL: http://oegonbadskopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0