Idoler, eller?

Årets första IDOL audition.
Kul!!

Jag är inget Idol fan precis.. Det är inte nåt jag slaviskt måste se eller så men nu i början är det kul.

Kul att se alla bra, ännu roligare att se de dåliga!!

Ja, jag är en hemsk människa, jag skrattar när vissa gör bort sig och jag ångrar mej efteråt, inte alltid men oftast. Får lite ont i magen å deras vägnar. Nånstans måste ju de tro att de är bra på att sjunga eller?

Mamma och pappa har peppat till tusen, för kärleks skull!

Kompisar ler och säger att det är fint, för att inte såra.

Alla smyger som katten för att inte såra och göra sin vän, barn eller pojk- el flickvän ledsen och jag köper det MEN är det inte värre när de kommer för att söka idol och det enda man tänker när de tar ton är "SLÄPP KATTEN"

Vissa vill nog bara inte fatta heller. De tycker själva att de är asnice och bryr sig inte o omvärlden och då är det ju egentligen skit sak samma. De kommer ändå inte bry sig om juryn. De tycker ju ändå att de äger stenhårt..

Jag vet inte vad jag ville säga med detta...? Ingenting tror jag mer än att jag såg idol idag och jag hann känna mycket känslor under den timmen programmet hölls.

Imponerad av flera men speciellt av två tjejer som kom in och ägde juryn fullständligt. Med gitarr i handen, leenden som fångade och en klang som satte sig briljerade de och fick mig att vilja se idols slutaudition.

En kille gjorde mig lite kär, eller hans röst ialla fall. Satan va nice.. Lite whiskeystämma och ett bra gitarrspel så va det kört ;)

det gjorde ingenting...

sen har vi dessa stolpskott som aldrig borde öppna munnen vid tillfällen som dessa, förlåt men kom igen!!
hahaha... ja jag fick skratta ialla fall. vad ska man annars göra?

puss
//Antz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0