Dagens boost

Ett energiknippe samlat i det goaste leendet i världen, det är Anneli det!

=)
Igår morse när jag höll på att plocka upp frukosten på hotellet i Fjällbacka dök någon upp för att skrämma mig bakifrån,Anneli!! Bästa människan på jorden, typ.

Jag vet ingen som tänker mer på andra människor än hon. Hon är alltid på ett strålande humör. Hon har världens bästa humor (min humor då givetvis) och hon ge sig inte när hon har bestämt sig för något.

Vi ses alldeles för sällan när jag är här nere men det är ju alltid så sjukt många man ska hinna med och ja ni vet.. Men idag när jag slutat gick vi ner till caféet på bryggan i Fjällbacka och efter en regnig och KALL morgon kom solen och vi satt med en varsin filt och kaffe och njöt av att bara sitta där och prata ostört och länge. Det har nog aldrig hänt innan så länge jag kännt henne tror jag..

Jag har hunnit med mycket denna veckan, träffat härliga människor, tränat yoga, cyklat och annat jag inte hinner annars men just denna fikan kommer sitta i LÄNGE.

Jag har knallat runt med ett leende hela dagen sedan vi sågs idag. Vi pratade om allt verkligen. Drömmar, jobb, kärlek, motgångar och lycka. Hon gav mig precis den sparken i röven som jag behöver. 

Hon ser vad man kan, hon trycker på och hon får ens självförtroende att växa tusen. 
Hon får mig verkligen att känna att jag kan lyckas med det jag vill ta mig för och hon får mig bara att må så fantastiskt bra. 

Jag skulle vilja packa ner Anneli i en väska och ta med den hem imorn när jag åker. Det skulle Stockholm må bra av.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0