Mumbai

Efter en lang men ganska trevlig resa landade vi i Mumbai. Efter mycket film men lite somn var vi ganska slitna nar vi landat och skulle borja var vag fran flygplatsen och leta boende.
Vad ska man saga om trafiken i Mumbai, forutom KAOS!? Det verkar inte finnas nagot som heter regler overhuvudtaget, filer existerar inte och rodljus ses mest som en rekomendation eller en trevlig fargklick i den skitiga staden.

Vi har varit i manga lander med sjuk trafik men detta tar nog priset. Var chaffor som tog oss fran flygplatsen var en cirkus 80 arig man med vitt skagg i en bil med hjul, dorrar och inte sa mycket mer an sa.
Det var citysightseing nog for oss, tack.

Vi fick rum pa red sheild salvation army. Viktor ville inte bo dar forst da han trodde det var for hemlosa men det gick bra tillslut. De hemlosa var ganska trevliga och snarare backpackers an nagot annat,
men det ar ju typ samma sak...

Imorse tog vi pa oss lopardojorna och stack ut. Gick battre an forvantat, den tidiga timmen gjorde sitt for folk och trafik.

Vi har bokat en bussresa inatt till en plats som heter Hampi, dar det ska finnas klattring och yoga. Det hoppas vi pa.

Vi skulle ga och kolla vart bussen gar ifran mm tidigare idag och satan att ta sig fram till fots i den har stan. Kul men riktigt jobbigt. De kor verkligen som galningar, du kan inte agna de haftiga byggnaderna nagon storre uppmarksammhet for da blir du garanterat overkord. Igar var Mumbai inte alls charmerande men idag efter somn och mat har det varit riktigt intressant och ganska roligt.

Vi kakade middag igar kvall for 30 kronor per person. En stor middag med dryck pa ett for Mumbai ganska fint stalle.
DET kallar vi nice!

KRAM
Viktor och Annie

Ps/

Mammor: Vi mar bra.

Kommentarer
Postat av: Hönis

Ni är coola. Gott nytt år för sjutton! Puss

2011-12-29 @ 19:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0