Anjuna beach

Idag har vi varit ute pa havet, det va jatteskont att aka lite bat.

Vi har sett delfiner, snorklat och solat.

I mandags natt akte vi buss hit till Goa, en gammal skruttig buss med trasigt avgasror. Bussen forde ett himla liv nar den tog sig fram men konstigt nog lyckades jag anda sova nagra timmar.

Vi bor pa ett fint guesthouse har i Anjuna, norra Goa. Stranden ar fin men ingen paradismiljo direkt. Jag skulle inte vara sa nojd om jag bokat tva veckor semester i Goa.
Det ar inte sa spannande precis, maten ar helt okej men lite dyrare an i Hampi, turisterna ar fler och trafiken vildare.

Nagot som anda gor det vart att aka hit at badet! Efter nastan tva veckor i Indien's hetta var det underbart att slanga sig i det salta havet och vagorna. Strandbaren har varldens godaste bananmilkshake som ar ett maste varje dag.

Det finns inte sa mycket spannande att beratta om sedan vi kom hit, eller JO, haha, korna ar ju som bekant heliga i Indien sa de strovar runt fritt. Overallt. Verkligen overallt! Sa aven pa stranden, igar var det en ko som strosade mellan alla solstolar och letade mat. Hon smog sig upp bakom tva solstolar och utan att nagon forst markte borjade hon kaka fran deras tallrik. Det blev ganska mycket skratt nar alla upptackte den nojda glufsande kossan. Han som skulle atit maten var nog inte sa glad men tyckte nog att det var ganska komiskt. (ko-miskt) hahaha

Haftigare an sa ar det inte har i Goa, inte for var del ialla fall. Det ska tydligen vara en del party har men hur skulle vi veta nar vi somnar strax efter nio varje kvall? Pensionarsresa-check! Nu har vi nagra dagar strand kvar innan vi tar nattaget tillbaka till Mumbai.

Hoppas alla ni darhemma mar bra och att ni har fixat sno till var hemkomst.

Kramar!!

Kommentarer
Postat av: Marcus S

Annie! Trevligt du har kommit till Indien1 Är fortfarande kvar här sedan 5-6månader sedan. Läste att du åker mot Hampi, Passa på att ta dig sedan till Kodiakanal ett mycket fint bergs område inte så långt från Hampi. Efter Hampi Måste du om du har tid passa på den södra delen "Kerela" Och Varkala där är det Paradismiljö mer än Goa. Va själv i Anjuna och Vagator och Littel Vagator. Men ingen vidare fin miljö. Vill du ha Paradis åk till Varkala och Andaman Island till Little Andaman där har du bästa stränderna någonsin. Stanna inte allt för länge på Havelock om du tar dig till Andaman. Förövrigt Njut av Indien du kommer mötas på mycket undliga saker. Hehe Bussarna är inte bättre än så om du inte tar Ac bussarna men dem är så fruktansvärt kallt att sova i om man åker över natten. Om du inte har åkt tåg än där kommer du att få se mycket undligt. Passa på att ha med dig toa papper det kan behövas. Ha en trevlig resa. Mvh Sole

2012-01-14 @ 07:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0