Rygg och annat jävelskap.

Det var en lättnad att sätta sig på tåget igår. BORT från det som jag inte vill vara nära nu. Det är mycket som gör ont, framför allt i ryggen. Jag har vilat en vecka från träningen och det är inte dåligt för att vara mig så igår tänkte jag att nu orkar jag inte vila mer nu springer jag ändå.

Det gick bra att springa men det gjorde ont när jag kom hem och skulle stretcha. Hem? nej fel. När jag kom TILLBAKA. Det gör ont att tänka att hemmet jag trott är mitt inte längre är det men jag tänker inte hymla, det gör ont. Det måste få göra ont men det kommer inte få krossa mig. Jag tänker komma ut starkare på andra sidan.

Jag är redan starkare, men jag vet att det som känns bra nu kan kännas jävligt om en stund men det måste få vara så nu om det ska bli bra i framtiden. 

Jag stack och klättrade med tjejerna igår och det gjorde ont i ryggen, nåt så fruktansvärt frustrerande att vilja träna hårt och det GÅR INTE.

Jag satte mig på tåget och tog ett djupt andetag. På väg.
Skönt.

Det här är början på något nytt. Jag ska fokusera på min kropp nu. Det andra blir bra med tiden. Inget kommer gratis men jag läker med tiden, ryggen behöver mer än tid.

Jag var på bröllop i fredags. Det var roligt. Jag hade jobbat natt och var trött. Det har varit en annorlunda vecka. Minst sagt. Jag var inte supertaggad på att fira men det gick över. Det blev världens party och jag insåg något viktigt,

Jag gick in på toa och såg mig i spegeln. En dag i solen hade satt fina spår på kroppen, sommarklänningen på och håret lite solblekt. Jag log mot min spegelbild.
Fan vad snygg jag är fast jag är så ledsen!

Jag pratade med massa människor och dansade massor. "Du är så himla rolig!" sa flera stycken.
Då insåg jag jag även det.

JA! Jag är en rolig och bra människa. Det är inte så att jag vill vara dryg och berätta om min egen förträfflighet men efter flera "mörka" dagar kändes det bra. När jag blir ledsen ser jag bara vad som går förlorat och inte vad jag har inom mig.

Nu tittade solen fram. Ett tecken. Jag ska nog cykla. Sedan ska jag se fotbollen ikväll och om det blir på ön eller någon annanstans visar sig. Det kommer bli roligt hursomhelst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0