Lite tjockt bara

Jag har lite svårt att fokusera just nu. Det känns som att jag är på väldigt många platser samtidigt och det tar mer energi än vad det ger, på samma gång som jag har svårt att ta bort något av alla mina "måsten". Det finns för mycket jag vill prioritera. Förutom allt i skolan.

Helgen var bra. Vi dansade som bara vår klass kan. Vi dansade verkligen tills alla var helt slut och då drog vi hem och fick ett par timmars sömn innan jag stack ut och sprang längs kanalen, underbart där när solen precis går upp.

Jag pluggade på bussresan in till stan och sedan ägnade jag hela lördagen åt att klättra med Pearli. Skönt att bara ha det som "måste" den dagen. Jag blir bättre på att planera mina lediga dagar, har slutat med att försöka hinna med sju saker på en och samma dag. Det blir sällan bra i slutändan och då är ju ändå poängen borta.

Jag kom tillbaka till skolan igår eftermiddag när jag hade sprungit, myst med Puff, simmat och bastat. Hela dagen igår var jag i en helt egen bubbla.

Den sorten då jag kopplar bort allt som sker runt mig. Jag ser ingen och känner inte något förutom det som rör runt i mig själv. Det är som att jag har nog med det så det yttre får bara vara där, varken mer eller mindre.

Mötte Pao när jag kom till skolan. Ibland behöver man inte säga ett enda ord. Hon gav mig en stor kram och cykelnyckeln så jag kunde ta till flykten till havet direkt. Klättrade ut på klipporna och bara lyssnade till havet.
Jag måste bo vid havet. Det blev så tydligt, fast det är något jag redan vet. Kanske tom det enda som jag faktiskt vet så blev det som en uppenbarelse. När luften tar slut finns det bara havet i skallen på mig. Jag vill bara knuffa undan allt och alla andra för att komma dit och få andas igen. Tankarna klarnar och allt känns bättre. Havet får mig att tycka bättre om mig själv. Det finns en acceptans där som ingen människa kan ge mig.

Tydligen ska jag bara vara i känslan. Idag är det verkligen inga problem. Det bara känns en massa hela tiden och det är bara att acceptera att jag inte kan vara 110% lycklig varje dag. Efter skolan ska jag och Jullan till polisen och hämta våra cyklar vi hittade i våras. Så om ett par timmar är jag cykelägare!

Tjohooo! Jag har ju ingen cykel nu så det ska faktiskt bli jätteskoj.
Ikväll ska vi basta, det är balsam för själen det.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0