A walk to remember

Kvalar lätt in på 10 itopp listan på underbart vackra filmer...

Alla borde se denna filmen, speciellt ni som antingen är sjukt romantiska av er eller ni som tappat tron på kärlekens existens!!

När jag såg denna första gången var jag i det "andra stadiet" typ 16 bast och trodde bara att kärleken sårade eller krånglade till..

Framför allt trodde jag inte att den kunde vara så stark.

Men den filmen, shit alltså.. Kan INTE se den utan att lipa åtminstone lite..

Två till synes helt olika ungdomar (en töntig tjej o en cool kille,SÅKLART) 
tvingas att spendera lite tid tillsammans och det ena leder till det andra och visst lite förutsägbar stämpel har den men det glömmer man bort eller struntar totalt i ganska snart... För SÅ ljuvlig är den..

Hon har en lista med konstiga saker hon vill se och uppleva innan hon dör.. 
En lista han bestämmer sej för att hjälpa henne genom och sättet han sedan gör allt för henne, både de små o stora sakerna är bara så gulligt!! Man bara önskar att man vore henne för en dag.. =)

Jag har två favoritscener i filmen:
 
Den första är i skolan när han motvilligt ber henne om hjälp med sina texter i ett rollspel han som bestraffning tvingas delta i. Han vill verkligen inte "hänga" med henne eller bli sedd med henne men hon är  med i pjäsen och är duktig på det han verkligen behöver hjälp med. Hon säger ja, med ett krav, hon ställer upp förutsatt att han lovar dyrt o heligt att inte bli kär i henne. Han frustar av skratt o lovar att det inte ska bli några som helst problem!!         Men.....

tjiii fick han ja... =)

Favvoscen nr två är sinnes bra och det är här jag ALLTID ryser OCH grinar, ler...

Hon har en önskan om att kunna vara på två platser samtidigt. Detta vet ju alla att det är fysiskt omöjligt men drömma får man ju..

Så en kväll när de precis blivit tillsammans hämtar han henne och åker iväg. De stannar, hon vet inte vart och hon fattar inte ett smack.. Han leder iväg henne en bit och stannar plötsligt.. Hon ler o fattar fortfarande inte riktigt vad han sysslar med. 

"ser du, du står i två delstater, med en fot i vardera... Du är på två platser samtidigt..."

Sen ler han det där toksnygga leendet och man bara smälter..
Hennes lycka ger rysningar utan dess like alltså..

Lyssnade på soudtracket till filmen ikväll o tittade även på lite klipp.. Tårarna kommer bara man klickar på play, nej ja skojar inte!!

Den berör, håller fast och vägar släppa taget!!

Den är nåt så inihelvete bra helt enkelt... (ursäkta att ja svär)  

Ja se den helt enkelt, lyssna på låten "only hope" och ja lovar, du kommer vara förälskad!!

Natti
//Antz
Beach 2009

Är det inte lite komiskt ändå? Detta fenomen som smått infaller vid varje nyår, tonas snart ner en aning och sedan ja typ vid den här tiden, när våren kommer och allt börjar grrönska och gro.

Solglasögonen åker på, sol eller inte, ja det kvittar, kaffet ska tas med, fikar gör vi ute men framför allt:
Lunchen ska vara "smal", nu e det deff som gäller! Allt för ett slimmat beach 2009.

Dietens och solens tid är kommen och det märks tydligt i Östermalmshallen på Tysta M o i salladskön. Jobbade idag och vi var 4 pers som gjorde sallad under hela lunchen med en stackars prao som diskade åt oss!!
Trots att vi var fyra "inkörda" som servade kunder hela tiden hade vi kö under hela lumchen. Jättekul, men mönstret e så tydligt och en smula komiskt. =)

Visst, sallad lockar mer nu när det blir varmt och så och TYSTA MARI har ju (enligt mej) Sthlm´s bästa sallad men många säger att de ska deffa och vill ha tips, vissa säger att de deffar men mixar ändå en sallad som i slutändan är lika onyttig som vilken lunch som helst! Mumsig, javisst men de lurar sig själva ibland men men..
Trist ändå att alla (över lag) känner press att gå ner i vikt eller fixa värsta musklerna och kropparna inför varje sommar för att slippa skämmas och stå i vassen.. Kom igen, träna det som känns kul och ät lite lagom av allt, var nöjd för den du är och kom ut ifrån vassen!!

Tänk de tre v:na helt enkelt...                                                                                                            

"VÅGA VÄGRA VASSEN"

//Antz 

När rädslan tar överhand

Finns det någon värre känsla än rädsla egentligen? Tror fasen inte det. Just det där obehagliga som sitter som en knut runt bröstet, klump i halsen eller som ett slag i magen...

Man kan inte riktigt  tänka på något annat, utom att man önskar sej någon annanstans eller förbannar sej att man inte varit tacksam nog för livet eller nåt!

Mest blir jag nog arg ändå.. Det stör mej att jag inte kan gå den 13 min korta promenaden från farsta och hem ensam en lördagsnatt som denna utan att vända mej om 100 ggr och tycka mej se eller höra konstiga saker överallt..

Det är verkligen inte så varje gång, oftast traskar ja bara på överallt utan att tänka tanken att nåt skulle kunna hända, inte mej...Alla andra kanske men inte mej...

Men så ibland av någon orsak känner jag mej vissa nätter lite rädd och sen räcker det med en okänd människa dyker upp från ingenstans eller att jag hör ett ljud så har fantasin skenat iväg fullständigt!!

När jag jobbade i hallen vet jag att tjejerna inte gillade att ja alltid gick ensam hem från krogen eller joggade efter det blivit mörkt. Jag garvade bara åt dom, för det första är jag inte alls rädd att gå hem från krogen och för det andra har jag alltid varit väldigt bestämd av mej att inte låta rädsla hindra mej från att leva mitt liv som ja vill! Då låter jag mej ju besegras av den! 

ALDRIG...

Men det är helt klart läskigare att gå ute i förorten än i stan,,, man är på sin vakt och "beredd", fan det e ju helt sjukt att man går runt o förbereder sej mentalt på att bli våldtagen eller överfallen!

Fast i slutändan handlar nog detta mest om att jag blir fruktansvärt frustrerad de gånger jag blir rädd, att jag låter "dem" vinna. De som inte kan låta en tjej (eller kille) bara gå förbi och hem ifred utan måste göra nåt som kommer sätta livslånga sår i dem, ärr som förhoppningsvis bleknar men tyvärr aldrig riktigt försvinner.. 

Ja, visst är det en underbar värld?
Hrmf.. Snarare en "dingding" värld!!!

Natti
//Antz 

  

Gungande Harley Davidsson

Jo då om man e på "Harley D, krogbåten" vid slussen kan det allt gunga, man undrade hur full man va egentligen, speciellt när man dansade och vinglade till titt som tätt! =)

Perfekt att man kan skylla allt på att man va på vatten.. Fick en rolig bild i skallen när vi dansade o hade oss, tänk om man skulle vilja gå av båten och upptäcker att man e ute och far mitt ute på Östersjön!!

Lite paff man skulle bli då..

Kim och hans band hade spelning, bra skit!! =)
Ja brukar inte gilla houseaktig musik o absolut INTE dansa till den men musiken va bra och dansa ja, jorå det gick alla tiders!! Vi sprang lite upp o ner under kvällens gång. Uppe spelade de lite blandad musik, lite gamla sköna hits o lite Rnb.. 

En helt okej utekväll me andra ord!!
Somnade ganska omgående efter tre nångång o sov som en stock till 8 typ.. gott o lägga sej vid sjön efter frulle o segt uppvaknade!
Nu ska ja ta tag i mej själv, ta på mej nåt anständigt ialla fall o gå promenix me Joel och ikväll ska ja Linnea o Cissi käka middag på "a la crepe"

Gud va gott det ska bli!! =)


Nu snurrar det

Ibland när man har "bestämt" sej för nåt i huvudet och skapat sej en bild för hur ens liv eller nåt annat kommer se ut kan  verkligen minsta lilla omrörning i grytan skapa kaos...

Det är typ det som pågår i min lilla hjärnverksamhet just nu..  Bilden som börjat se "klar" ut har ev skakats om en del och det har gett mej lite att fundera över, än så länge behöver ja inte ta ställning till nåt alls men hjärnan arbetar, det ska ja inte sticka under stol med!!

Hmmm...

Kan inte avslöja så mkt mer just nu...

Men nu ska ja göra mej natt klar tror ja, läsa lite kanske...???
Imorrn ska ja jobba på "Tysta", blir kul!! (o gott med lite ost framför allt)

//Antz

Min Passion

Eftersom jag har ont idag kan man nästan säga att jag är sjuk... och när man är sjuk brukar man ju få glass eller hur?

Så därför tänkte jag pigga upp mej med lite härliga glassbilder och senare idag unna mej en dos av detta livets goda...

En stoooor dos!! =)

Denna är ju lite nyfiken på men aldrig smakat... hmm..

                                                             Satan va god denna såg ut, måste sluta nu... Börjar likna självplågeri för tusingen!! hehe...

Ett uns av bitterhet

03.33
vaknar av en smärta utan dess like i min onda rygg, inte kul!
Försöker vända mej till en bekvämare ställning, DUMT beslut, mkt dumt...
Det gjorde genast ännu ondare

Somnade om efter en stund o när kl ringer är jag inte så sugen på att stiga upp men eftersom Valdez ska komma är det bara att bita i kudden, strunta i ryggfan o rulla ur sängen... 2 h  senare, 5 min innan Valdez ska komma får ja ett sms. Lisen (Valdez matte är sjuk o stannar hemma med Valdez idag)

Åh, yes vaken, uppe uttåkad, bitter HELT I ONÖDAN...

Kanske ska gå ut och ner till sjön... Typ gunga eller nåt. Fast det kanske kommer göra ont i ryggen..? Värt ett försök ialla fall. =)

För bitter e ju inte kul att vara så den biten lämnar ja hemma...

//Antz 

Ajsing vajsing

Ajajaj är det inte halsen är det ryggen tydligen..

Kan det vara så att nån "däruppe" eller troligtvis "där nere" som vakat över mej under resans gång, hållt magsjuka o bussolyckor borta men nu denna veckan kände att "ja men nu räcker det"
 
Dags för lite välförtjänt lidande...

"Vi börjar med att avlägsna hennes röst sisådär 4 dagar och när äntligen rösten fungerar som den ska ja men då fixerar vi ryggkotorna lite på vänster sida så det ska smärta rikligt typ i alla lägen utom just liggande!"
Mission compleated...
Tack snälla!! =(

Men va fan, man måste se det positivt nu kommer ja bli jättenöjd när det väl går över!  =)

Idag har ja haft Valdez igen, gubben... Tulle va glad ja blev bara av att se honom!!

Det verkade som han kände igen mej så det kändes ju bra..

Blev en promenix m Linnea längs sjön o kaffe på ett litet mysigt berg. Lite kyligt idag dock.. Men det är oxå bra för då blir man jätteglad på nytt när värmen kommer tillbax! =)
Å det e ju jättebra...

Nattinatt
//Antz


Spara eller slänga

Det är en sak många har svårt med, veta vad man ska spara eller slänga. Det är sååå lätt hänt att vi vägrar kasta saker som på något sätt betytt något för oss eller som helt enkelt "kan vara bra att ha"

Känner du igen dej!?

Tänkte väl det.. Vi är nog alla lite så tror jag. Efter att jag har flyttat 100 ggr (nästan ialla fall) har jag lärt mej att bli bättre på sjävla "slängdelen" Ibland är det svårt, det gör nästan ont i mej. Ibland känns det bara som världens befrielse att få kasta saker. Valet man gör får man sedan stå för, ibland händer det ju faktiskt att man kommer på sej själv med att behöva det där man slängde för ett tag sedan. Det är lite jobbigt, samtidigt som man 9 av 10 ggr bara låter saker och ting stå och samla damm i ett hörn.

Vad är då okej att slänga och vad är INTE okej???

(Nu tänker jag närmast på saker man skaffar eller får vid barnsben eller unga  ungdomsår)

Okej att slänga:

* Urväxta vinterjackor
* Väskor
* Okompletta pussel och spel
* 50% av alla jävla teckningar
* Urväxta pyamaser


INTE okej att slänga:

* Hockeyspelet
* Första pyamasen
* Första skoparen
* Den luggslitna men ÄLSKADE favvonallen

Bara för att man ska komma på saker e hjärnan blank...

Tips välkomnas!!

//Antz

............

Alltså, musikvideos måste vara bland det kassaste som finns, ja menar det finns miljoner (okej inte miljoner kanske men jävligt många) bra låtar MEN varför måste i 99% av fallen den följas av en kass, kass KASS video, oftast nån brud som ålar sej eller kille som smörar eller kör bil?!

Jag har slutat bry mej utan lyssnar på musiken o undviker allas videos men tanken slog mej häromdan när jag blev galet sugen på att lyssna på Janet´s "let go". Hennes video till den låten e inte den bästa precis tycker jag men som sagt, ja klickar på låten och gör nåt annat medans jag lyssnar. Såg då att många kommenterat om videon, ganska hårda ord dock. Hennes video e ju verkligen inte värre än nån annans och jag kände väl lite att va fan, gillar ni låten lyssna på den och skit i resten. Gillar ni inte låten? Ok fine skit i att lyssna och titta på henne så om det sticker så i ögonen!

Men när Linnea va här pratade vi om detta videofenomen och när ja sa att det inte fanns några bra videos hävdade honatt det att det fanns en!

Bring it on....

"Nickelback´s someday"

Och fan hon hade rätt! Låten e ingen dunderhit tycker ja men satan, videon va inte ål o trål, utan det fanns en mening o tanke med den o jag gillar den skarpt!! Kändes bra att hitta åtminstone EN vettig video i denna ytliga världen... =)

Saknar Valdez... Trodde han skulle komma imorn men ja får vänta till tis.. längtar...

//Antz

Inte som planerat

Mina planer om att spendera kvällen i sängen sket sej...
jag har verkligen ingen självdiciplin alls!! haha.. efter att jag o joel promenerat från jakan till k-ängen spelade vi hockeyspel, drack kaffe och jag åt 3 glassar!!

bra jobbat...
vi fick en blandpåse för 165 kr av Kristoffer, ja käkade Turkisk peppar, glassbåt o dubbel nougat i nämnd ordning, bäst först!! mums.. mätt blidde jag i alla fall.. Marcos kom o spelade lite hockeyspel med oss, vi två va typ lika kassa, ja va grym när ja va liten men det hade visst gått över... =(

Stannade till i stan o gick ut en sväng med gänget.. kul att träffa alla så ja stannade lite längre än planerat ja.. Pratade mer än planerat oxå såklart så min hals kommer inte tacka mej imorn, suck..

men men.. ja ville ju träffa folket så det får vara värt smällen...

nu ska ja sova, snark...

natti!!!

//Antz

Doft av gräs

Har nyss kännt Sveriges första doft av gräs 2009! Och då pratar jag inte om den sortens gräsdoft vi ofta kände i CentralAmerika. Den är mindre nice... =) Nej jag pratar om den där första doften av nyklippt gräs, mmm underbart!!

Inte så långt ifrån mej ligger det ett koloniområde, så himla mysigt det är med kolonilotter, skulle också vilja ha en liten stuga på en koloni. När jag nu ska vara där...? Men bara det att kunna säga "jag sticker till kolonin över helgen" mysigt..

Hela veckan har det mer eller mindre lutat åt utgång ikväll, jättekul tyckte jag. Träffa massa kompisar jag inte träffat sen nångång före resan. Men min hals e helt paj, helt paj!

Jag får typ inte fram ett ljud, mer än väsande och ett eller annat målbrottstjut typ. Tänkte en gång att jag kunde gå ändå, hälsa på alla och sedan flyta runt utan att prata så mycket men tom jag inser ju att detta är dömt att misslyckas redan innan! Jag som inte kan vara tyst i mer än 2 min åt gången i vanliga fall lixom.
Jag är ju inte ens tyst hemma i min egen lägenhet när jag är ensam, lyssnar på musik och försöker nynna med trots att det egentligen är fysiskt omöjligt!

Så jag tror jag borde vara vuxen och ta ett moget beslut som lutar åt mkt te drickande hemma i min säng.. Fan va trist...
Borde väl egentligen köra den stilen hela dagen men någon motta på vuxendravlet får det ju vara!!

Nej jag kommer inte palla det så det får bli promenad med Joel i K-ängen för att sedan gå hem till honom och invänta Kristoffer och hemglassbilen! =) Jag har blivit lovad glass för 200 kr idag, en viktig händelse jag INTE haft för avsikt att glömma!! haha.. Jag menar vem kan deppa över en trasig hals när man ska få äta MASSA glass ikväll? Jag är lycklig ialla fall...

Med tanke på gårdagskvällen/natten lär det inte bli så svårt att somna inatt. Jag och Linnea satte ihop möbler här hos mej till kl 04.50 imorse! =) Jag gick och la mej vid 6.00 men fan va kul vi hade! Som vanligt med andra ord, med mkt slit, skratt, kaffe och påskmust fick vi ihop en Tv-bänk, låg bokhylla och en stor byrå. Ok byråns resultat är vi inte helt nöjda med. Alltså den sitter ju ihop med funktionen är inte fulländad precis, det måste ju vara Ikeas fel...

För inte kan vi ha misslyckats med monteringen? Vi bestämde ju igår att vi ska ta över Linneas pappas byggfirma så det kan bli lite ordning. ler..

Nej nu måste jag röja upp lite i min stökiga lya...

Hörs och trevlig helg föresten!!
//Antz

Tiga är guld

I onsdags började ja bli hes, mådde ju kanon annars så det var lite frustrerande att vara tjorvig i halsen då..

Okej, torsdag.. Vad fan e det frågan om?? Rösten övergav mej totalt!! Jag kämpade tappert på jobbet i 2 h men kl sju gav ja upp, ingen hörde ett ord av vad jag sa och då är det ganska menlöst att jobba så jag gick hem vilket oxå störde mej eftersom jag mådde bra annars!! 

Linnea ringde efter hon slutat jobbet, garvade och sa att hon inte ville prata med mej eftersom hon inte hörde ett ord av vad ja sa (försökte få fram) haha.. den e kul...

La tacksamt på och återgick till att vara tyst... 

Har varit på Ikea med Lena idag o handlat massor!! Byrå, tv bänk, fårskinnsmatta mm mm.  

Hmm.. Nu ska man få ihop skiten oxå! Förlåt, möblerna menade jag ju självklart!! =)

Linnea e påväg, som att det skulle vara till nån hjälp föresten... hehe..


//Antz


Tvättberg

Senast "jag" tvättade var i Belize och då lämnade jag simpelt in tvättpåsen till damen på hotellet, hämtade tvätten morgonen efter.. Simpelt som den..

Nu, nåra v senare måste jag verkligen tvätta, haha..

har ju ingen tvättmaskin, ett problem.. Men Jenka är så gullig och har bokat tvättid i sin tvättstuga i Hökis mellan 12-16

jävlar nu ska det tvättas!! =)

//Antz 

Teknik e skit

Nä okej nu överdrev ja en smula...

Sitter ju trots här me trådlöst internet och lyssnar på mix megapol så det vore väl lite dubbelmoral att påstå att jag inte gillar teknik men det är när det kommer till att installera skiten som jag lackar ur en smula..

Det e ju mej det e fel på som inte klarar av enklaste möjliga kopplingarna men ändå!! Lite komiskt är det ändå..

Besökte Farsta centrum imorse, claes olsson närmare bestämt och köpte mej en tv boxer. Fick förklarat hur ja skulle göra (visste att ja skulle få problem men visst lät det enkelt!?) 

Kom hem.... Fixade och trixade ett tag.. TILLSLUT (fråga inte hur) hade jag fått in 4:an ialla fall. Skapligt nöjd över att jag lyckats lite ialla fall och utan att sabba nåt skulle ja kolla sl på nätet exakt när min buss skulle gå men JAVISST bara för att ja "fixat" en kanal pajar internet för mej men ja hade brått o lämnade det bara, men det störde mej lite på bussen, att när en grej börjar funka ska den andra sluta... =(

BITTER...

Men ingen fara på taket, nu ikväll funkade det bra igen.. har ju inte kollat tv:n i för sej, den funkar antagligen inte...

DÄR har vi förklaringen... hahaha..

Nattinatt
//Antz   

Tv:n, den stora tomhetsfyllaren

okej imorrn e det jag som måste köpa en boxer och försöka få fart på tv:n för även om jag har internet och min älskade stereo blir det tomt. Skumt egentligen, jag kan lätt leva utan allt sånt när jag reser, LÄTT!! okej, internetsuget finns men tv och mobil, ha!! Finns inte tillstymmelse till saknad men hemma i lägenheten känns det skumt utan tv..

Jag hoppas det e enklelt att koppla in och att det funkar sen, saker och ting har ju en förmåga att inte fungera utan mest trilskas när jag sköter intalleringarna på egen hand... Kan det verkligen bero på mej??? haha.. 

Svaret där är ett klockrent, JAPP!!

(skönt att ja e medveten om det i alla fall) 

Ibland har ja dotorn i sovrummet o ibland i köket men har kommit på att kontakten till laddaren e lite skev så när ja bytte uttag för laddning idag blixtrade det och hade sej! Skitläskigt!!

Har blivit lite kinkig för eluttag mm sedan jag skulle ta ur kameraladdaren i Granada, Nicaragua och fick världens stöt. Så nu har jag tagit ett enväldigt beslut om att sladden inte kommer lämna uttaget mer utan ska datorn laddas får det ske i köket!!

Japp!
Fett nöjd med mina säkra och kloka beslut avrundar jag denna måndagskvällen som mer känns som söndag... =)

//Antz  

My Sweatheart is coming home

Jaaaa!!! Idag, eller nu ikväll närmare bestämt bokade Emelie biljett hem!!

Blir så glaaaad när ja tänker på det för jag saknar henne fasen varje dag.. Ska bli ljuvligt att ha henne "nära"
igen, om så bara för ett tag...

Träffade en skum kille på tuben idag, trodde det va en Italiensk turist, han ville veta hur han skulle ta sej till västerhaninge, så ja försökte förklara hur han skulle gå till pendeln i farsta s men han pratade mest Italienska så sa att ja kunde åka dit och visa honom. det spelar ju ingen roll om ja tar buss från hökis eller farsta så...

Vips kunde han eng och han va jättetrevlig o nyinflyttad. Men han ville bjuda på pizza i farsta o ja bara "ja, eller så visar ja dej tåget bara" =)
Men han var trevlig och jag vet ju hur glad man blir om nån hjälper ennär man fattar kola och inte riktigt har koll på läget. Då känns en vägvisare som en räddare i nöden! =) Så han blev glad och jag kände mej snäll, klarade mej ur dejtfrågan utan att genera honom så slutet gott....

Fick ju inget påskägg iår =( så ja köpte godis själv o gick hem o firade påskdagskväll!! =)

Nattinatt
//Antz

Saknaden slog till

Påskdagen.

Sol, vårkänslorna fullkomligt spirade när jag vaknade och gick ut nu på morgonen.. Sjön glittrade, blåsipporna har kommit och barnen höll på att lära sig cykla! (oj tänk när man var där, det var tider det, ler..)

Det var en pojk som skulle vända och cykla tillbaka mot sin farmor och han log med hela ansiktet när han lyckats vända och jag gick förbi och hemåt, så hör jag det hemska ljudet, det välkända "knä mot asfalt" ljudet, en ringklocka som plingar till och sedan ett högt skri som man inte vet beror på smärta eller  rädsla..Tulle... Upp igen, träning ger ju färdighet sägs det...

Jag må längta utomlands igen, tillbaka till mina älskade marknader, galna infödingar, konstig mat, ljuvlig glass, härliga klimat och bad mm men MEN jag måste ändå slå ett slag och ge poäng för våren i Sverige, den slår det mesta med sin skönhet, luften och allt som börjar gro.. Helt fantastiskt!!

När jag var mitt inne i skogen kom det en man med sin golden retriver och jag träffades av en enorm längtan efter Valdez, min lille plutt.. Det gick över förväntan under resan och även nu när jag kom hem men så plötsligt bara högg det till inom mej och jag kände ett stort behov av att få krama den här hunden i skogen, brukar inte göra det eftersom jag själv kan tycka det är småtjatigt när man är påväg nånstans och 25 pers ska krama och prata och ha sej med Valdez när vi är ute. Men ägaren var trevlig och skrattade bara när jag satte mej med hunden och busade lite. Han såg kanske saknaden i mina ögon, vad vet jag?

Hela vägen hem sedan satt det som en klump i halsen på mej eller en snara om luftstrupen, å vad jag längtar nu... Vill ta med mej kaffe, filt och plutten till alla mysiga sjöplatser runt omkring här i Sköndal. Finns hur många ställen som helst, det ena stället mysigare än det andra. 

Ja, jag börjar vänja mej vid livet i Sköndal, känner mej mer hemmastadd och ja, livet börjar ta en lite bättre form än när jag precis kom hem från resan.. Skönt..

Småseg efter jobbet fikade ja och Linnea vid Nybrokajen igår och när vi triggat upp varann tillräckligt under en promenad till Karlberg åkte vi hem till Joel och satt ute på altanen me honom, Marcos och Kristoffer. Vattenpipa, sovsäckar och bra musik. Lagom påskafton.. Övertrötta som fasen var allt, verkligen ALLT skitkul och jag har typ träningsvärk i magen nu efter denna helgen.. =)

Det  är HÄRLIG träningsvärk det!!

Nej nu ska ja dra på mej bikinin och springa ner till sjön och sova i solen tror ja... sen blir det promenad i stan med Joel, vi ska äta GLASS oxå.. =)

 //Antz


Premiärdopp i hökisbadet!! KALLT

undrar om allt som händer och alla man träffar handlar om ödet??

är det sedan länge bestämt vilka vi ska träffa och när?? Men varför gjorde man inte denna nya störtsköna bekantskapen för längesen... kanske handlar just det om det berömda (o mitt favvo) uttrycket TAJMING!!

NU, i det skedet vi är i livet passar det in att "vi" träffas och ja ni fattar..

Haft en slapp/soft soldag hemma med Linnéa!

Vaknade upp med lätt huvudvärk i hökis efter trevligt delande av 4 vinare med vänner i Andreas studio igår. Tog typ en timme hem pga av taskig tajming med bussar, t-bana bara för att långfredagen tydligen ska vara helig eller nåt! Ha... dravel... =) nej men det e väl bra med nåt heligt i denna sjuka värld vi lever i...

Har ont i magen nu.. Skrattat som en jävla dåre hela dan,okej kvällen spårade ur totalt! =)
MEEN va kul vi haft!!

Vi passade på, vårdagen till ära att ta årets första dopp i Hökarängsbadet... Sjön 1 min från min dörr. Men vi gick en bit för att komma till "H-badet" där det är enklare att gå i. Gå och gå... Vi sprang i o skrek i förebyggande syfte. Det var inte sååå farligt först men när vi dök under snörptes det åt ordentligt runt hjärtat!! haha..

Imorn ska jag jobba på Tysta igen, va kul att jobba igår, men det ska erkännas att man kände sej lite "nybörjare" igen, eller lite borta bara... =)   

Trevligt slut på Långfredagen och GLAD PÅSK
//Antz

Varken bak eller fram, ut eller in

Å vad jag hatar när allt känns meningslöst.. När jag inte vet vad jag vill med något överhuvudtaget. 

Enda jag vet är att "såhär vill jag ju inte ha det" Jaha, sen då????

Går bara runt och väntar på att helt plötsligt känna klarhet i allt och veta precis hur jag ska gå tillväga för att känna tillfredställelse i livet! Precis som att nån uppenbarelse skulle poffa upp framför mej från ingenstans!

Sjukt egentligen kanske men jag har ett sjukt stort behov av att hela tiden känna att jag gör vettiga och viktiga saker. Just nu gör jag inget som får mej att känna så vilket gör att ja bara vill krypa ur min kropp tills dess att jag har ett mål och möjligheten att göra en vettig ansträngning som tar mej dit!

Imorrn ska jag jobba i hallen på Tysta M.. Ska bli kul, hoppas på mkt vin efter jobbet!! Vin och snack med brudarna brukar ge klarhet i det mesta, haha.. Förutom när vi ställer till det ännu mer för oss själva och varandra!!

Nattinatt

(Mina "kottar" från Belize har fortfarande kvar en svag mysig doft av honung kände jag nu, åh, vill tillbaka...) 

Likt en kalv på grönbete

Okej, igår på dagen var vädret helt ljuvligt!! I Stockholm värmde solen oss riktigt skönt, jag tyckte ju såklart att det var ganska kallt men jag har ju vant mej vid grader över 30 strecket så mina krav just nu är väl ganska orimliga, jag är ju medveten om det i alla fall! =)

Min kropp sviker mej just nu, eller huden i alla fall! Varje gång jag tvättar mej eller när jag vaknar på mornarna är ju liiite blekare än vad jag var när jag landade i Sverige! Don´t like..

Plus att jag flagnar på ryggen nu, av alla ställen! Fan.. Ajöss snygga bränna!

Igår tvingades jag även inse att även om våren kommit så smått så är det en bit kvar till sommaren.. I lördags när vädret var så ljuvligt och jag o Joel satt vid Nybrokajen och dinglade med benen, smaskade glass och drack kaffe bestämde ju jag att det var sommar. Sommar betyder öppen tå eller tom flipflop för min del.


Så för att uttrycka mej milt kan ja säga att det var satans kallt om fossingarna igår kväll när jag och Linnéa gick från jobbet till gamla stan och tunnelbanan! Många tittade och Linnéa frågade ett par ggr om jag inte frös, "-lite"

erkände jag motvilligt men att komma med sol och vår såhär e ju som att släppa ut en kalv på grönbete efter en kall, mörk vinter. Inte fan kan man ångra sej efter 3 dagar och låsa in kalven i ladugården igen! Vilket ramaskrik det skulle bli och jag fungerar nog lite likadant. Har jag fått små klartecken på vår och värme är det öppen tå som gäller! 

That´s it!!

Frysandet och folks blickar emellanåt är helt enkelt små detaljer man får räkna och stå ut med!

Är glad att idag kunna använda mitt mobila trådlösa bredband direkt vid inloggning och inte behöva ringa telenor kundtjänst som ja gjort varje dag sedan i söndags!!

Som ja sa till en av de tjejerna på telenor igår morse: "-Alltså, det börjar bli liiiite tjatigt att ringa till er varenda eviga dag" =) Men idag funkade det, peppar peppar!! 

Trevlig onsdag föresten!
//Antz 

Slumdog millionaire

När alla slår sej fram bland platserna på uteserveringarna i dessa vårpremiärtiderna smyger ja in i biosalongen me Sara och Kim! =) Jag har ju missat senaste nytt inom film så jag överlät detta biobeslut åt Sara som gjorde ett klokt val av film, "Slumdog Millionaire" som tydligen fått flera oscar´s.

Okej, jag fattar varför!!

Hemskt bra film måste jag säga, jag blev berörd. Som vanligt... haha.. nej men ärligt talat, den var verkligen jättebra!
Jag har aldrig varit i Indien, har dock och vill fortfarande åka dit men under filmens gång föddes nån slags hatkärlek för landet hos mej.

Jag gillade hur filmen var uppbyggd, filmen börjar med att "Jamal" (huvudkaraktären) blir misshandlad för att han ska erkänna sitt fusk i tävlingen "vem vill bli miljonär?" där han kammat hem storkovan. Grejen är den att han inte fuskat, han önskar dock att han inte kunnat svaren, varfför förstår man när han berättar andledningen till varför han kunnat varje frågorna..

MEN, hör o häpna men jag grät inte!! Det fanns inget som lockade till tårar fast den var så bra o innehöll både kärlek, sorg, glädje o smärta..

se den...

Imorse funderade ja lite på hur tidig ja ska vara med mitt vårbad iår.. Tänkte för en sek att ja kanske skulle satsat på idag. Men  det dök upp ett litet problem, eller ett problem kvarstod snarare, isen...

Den har inte lämnat min sjö riktigt o någon vak har ja inte sett till. Däremot måste det problemet styras upp tills lördag,senast.. Jag o Linnéa ska bada på fre eller lör. Påskdopp! Shit vi kommer avlida.. Men snacka om att iså fall kola me flaggan i topp! hehe..

Nu ska ja snart sova.. Inte alls trött men ja tänkte få dygnet på rätt köl igen..

//Antz 

Hemma men så borta...

Känns lite dejja vu idag. Skrev nämligen detta inlägget igår men eftersom jag somnade till o från med datorn i knäet tröttnade min dator på mej tillslut o internet blev frånkopplat! =( Lite bitter var jag men det kanske var lika bra med tanke på hur osammanhängande jag säkert skrev!! =)

Hursomhelst, jag måste vara vriden på något vis.. Jag reagerar på motsatt vis jämfört med andra människor typ jämt o jag fattar inte varför.. Hmmm... Mamma har nog inte sagt hela sanningen, det e väl brevbäraren som är min far egentligen, hittar jag honom får ja säkert svar på alla frågor! haha.. Nej stackars papps..

Onsdag den 1:e april: Solen skiner, luften är frisk o "vårig", sådär svenskt som det blir när mars övergår till april. Vi möts av svensk personal o kliver in i en terminal med pressbyrå o GB-glass frysen står laddad med säsongens frestelser.

Borde vara lyrisk och glad!! Hemma...

Men jag kände INGET, kände mej bara tom och totalt vilsen.. Kände mej mer turist då än jag gjort på 5 v!! Fruktansvärt.. Kände mej lite som ett infångat djur i en hemsk djurpark. Nej det var kanske att ta i men jag kände att jag inte passade in alls.

Hur kommer det sej att jag känner mej mer hemma när jag blir avsläppt på en hysterisk marknad i Honduras eller Ghana än i mitt hemland?  

Nu när det gått ett par dagar har man klimatiserat sej ganska bra, jag har börjat köpa grejer o fixa i min lya. Det påverkar oxå en hel del. Jag känner mej mer hemma o att sova ikapp litegrann drar sitt strå till stacken oxå. 

Vi missade ju planet från Bryssel eftersom vi blev sena från NY (överaskad någon?!) Helvete, NÄR ska jag kunna fullfölja ialla fall EN resa utan missade flyg eller andra bravader?!


Helt sanslöst... Precis före starten från NY, när vi stod på landningsbanan redo för take off säger piloten att han vill åka tillbaka till gaten o kolla i loggboken för han inte är säker på att planet e okej!! KÄNNS SÅDÄR!!


1,5 h senare lyfter vi blundandes (eller som martin sa) med skräckblandad förtjusning!! =/ Med ständigt blinkande säkerhetsskyltar, säkerhetsvideon på repeat o grymt allvarlig cabinpersonal var jag säker på att min stund var kommen, nån gång ska det hända o jag tackade Martin för tiden vi haft! =)

2 h senare slutade planet skaka, lampor lysa o personalen slappnade av något o vi landade säkert dock något sena i Bryssel, men vi fick en ny flight o spenderade ett par h i taxfreen.     

Nej nu ska ja ta mej samman o gå ut o njuta lite av vårvädret som kommit!!

Puss o Kram

//Antz


RSS 2.0