Efter forvantan

Jag hade en viss kansla for New York innan jag kom hit. Vad grundar man dessa kanslor pa da? Jo efter filmer, serier och vad man hor andra beratta. Jag alskar ju "you've got mail" och hoppades val pa samma NY-feeling som ges i filmen, eller i "Vanner" skapas ju en annan typ av NY-feeling.

Jag maste erkanna att jag upplevt lite av varje dessa dagar. Nar vi gick over Brooklyn brige igar kande jag bara wow, I love NY och leendet bara satt klistrat, kandes precis som det ser ut i filmer man sett. 

POSTIVT resultat!

Nar jag gick i Central Park kandes det, bra... trevligt och bra men ingen AHA upplevelse som ja trott.. 
Starbucks e alltid starbucks men var mkt trevligare i Aussie, NZ och Japan,,, konstigt men sant, detta var ja dock lite forvarnad pa men ialla fall..

Lite NEGATIVT resultat..

Men over lag, som sagt: I LOVE NEW YORK

Kan latt tanka mej att bo har ett tag, men inte just nu, inte redo att lamna mitt Sthlm for denna storstad riktigt annu, mamma andas ut!! =)

Men det ar en viss kansla att ga pa dessa gator o kanna pulsen, dofterna, ja ALLT... 

Konstiga ting som jag blir sa glad av o uppskattar, ett bevis pa hur olika vi syskon kan vara, men anda tycka sa mkt om varann o faktiskt ha det ganska kul emellanat! =)

Nu ska vi till Empire state building o ikvall ska vi se "Lejonkungen" pa Broadway!!

See you soon//
Antz 

New York, New York

Kommer snart skriva mer men vill bara bekrafta ankomsten av tva kottar mitt pa Manhattan!!

Lugn mamma lilla vi lever o mar prima, trotta men glada!!

Nu ska vi leta upp Broadway sa vi kanske kan fixa biljetter till "The Lion King"
 
Hurray!!

Mest for Martins skull, han tjatar sa om det hela tiden.. haha..
or not... det e det o starbucks ja dromt om mest... hmm,,,, starbucks ja, dar sa ja nat!!

MASTE KILA

puss puss

ändlös skit

Packa, packa å packa...

trist som fan, tack gode för martin o pappa!!

Nu ska vi dra me allt till sköndal, brått

Hörs i NY!!

(hoppas ja ler...)

Bye....

Min standard

Jag fattar verkligen inte!!! Hur är det fysiskt möjligt att alltid och jag menar ALLTID ha sånt jäkla oflyt när det kommer till resor? Visst saker och ting brukar lösa sej och ger goda skratt... EFTERÅT!

Men så fort jag och resa hamnar i samma mening så måste nåt gå fel, missa flyg, inställda flyg, sena tåg, olyckor etc etc etc
Imorse kom första smällen för kommande resa. Micke (Valdez husse) frågade om vi fixat visum till NY?

Öh, nej vadå visum??? Behöver man ju inte..
"-Nya regler from 12 jan i år, måste fixa visum 3 dygn före ankomst."
Japp, där sket det sej direkt!! BRA att man som resenär blir informerad!!

Så det var bara att skynda hem o försöka styra upp kaoset. Nu är visumdelen ordnad. Om vi blir insläppta är en helt annan fråga, som inte besvaras förens vi står där..

kul jul...

Men varför inte?? Ja menar det e ju ändå en så klassisk "Annie-grej". Just därför tänker ja nu efter lite bitterhet tackla det på typiskt Annie-vis! Ta det me en nypa salt, rycka på axlarna och ta det som det kommer.
Nu har jag gjort vad jag kan och nu är det bara att hoppas på det bästa!

Mkt snö i huvudstaden då, en grej Sthlm verkligen inte kan hantera! haha..
Pappa, Martin, Valdez och jag har gått runt Brunnsviken o sedan åt vi våffelbuffé i Hagafortum restaurangen. *Mums*

Sen växlde vi pengar på forex och jag jobbade mitt sista pass på nåra v! =)

Nu har ja packat lite av mina prylar, imorrn går flyttlasset till Sköndal, sen blir det städning av dammig lya för att till sist dra till Ök på middag!! Sista måltiden i Sverige på ett tag, haha.. Längtar...

Men nu är ja trött, lite grinig... (Hatar att packa, vill inte flytta mer nu...)

Nattinatt på er alla godisbitar!!

(blir ett litet sista blogginlägg före resan imorn antar jag...)
//Antz...

Ta bort människan

Jag skojar inte nu, VEM FAN har nånsin sagt att den där hyndan som leder melodifestivalen på något litet vis skulle vara något som ens visar tillstymelse till att vara rolig!? Hon liknar och påminner sjukt mkt om den där elaka hon-hyenan i Lejonkungen!!

Det är inte likt mej att vara såhär brutal mot någon specifik person men den här människan har jag fått rysningar av sedan första gången jag såg henne med hennes jävla fiskläppar och kassa humor på parlamentet!!

Vem på TV4 har hon mutat???

Petra NÅT ja så var det ja!! Nä ja säger då det, va hände med Sveriges nöjesvärld den dagen hon entrade...??

Slog på Melodifestivalen lagom tills det var två bidrag kvar, bra jobbat.. *ler*

Det är ju tyvärr inte samma känsla som när man var liten, då älskade jag melodifestivalen och idag bryr jag mej typ inte, tyvärr får jag väl säga för jag skulle verkligen vilja vara intresserad av det och jag tänker typ varje år att "i år då jävlar ska ja bli ett schlager-freak" Men icke..

Nu när Petra jävla slynan syns i rutan hela tiden vill jag verkligen inte stötta!!

Men grabbarna i E.M.D hade ja velat sett, där hade man ju inte bangat!! Inte en chans!! =)

Borde verkligen börja packa... suck.. Imorrn kommer Papps & Martin & vi ska dra ut första lasset till Sköndal & själva grejen underlättar ju om jag har packat nåt att ta med.. =/

So Long gott folk!!

//AntzFrån Knutby till nytvättade sänglinnen

Hugaligen, kallt det är!! Varit på söder och käkat sushi me Sara och höll på att förfrysa på vägen hem! Brrr
Värmde dock hjärtat och själen med ett samtal till san Fransisco och min lilla Emelie! Har bara haft mailkontakt med henne sedan annandagen och det var underbart att höra hennes röst och få lite storstads info från henne, fram tills min mo ballade ur och bestämde sej för att sluta funka, 3:e gången idag!

Ljuvligt med en mobil som väljer lite som den vill när den ska funka och inte! Varför hamnar alltid dessa mobiler i mitt våld kan man fråga sej?? Okej, jag är kanske inte bäst på att vårda mina telefoner men denna har jag inte vare sej tappat 1 l vatten över, haft i sportbh´n när jag spelat basket så den blivit fuktskadad (oj...) eller nåt annat smidigt!

Titt som tätt får den nog helt enkelt.. Jaja, ja lämnar mo hemma under min 5 v tripp! haha.. Så kan den ligga här hemma ensam, skämmas och tänka över sina hyss.. (japp, det e fortfarande en MOBIL vi snackar om ja) =)

Imorse när jag satt här på golvet och åt frukost tittade jag på "efter tio" litegrann, (fattar inte varför jag egentligen skulle skaffa en soffa när jag alltid sitter på golvet ändå men det blir ju så kalt utan en soffa...) och precis som hela v har det tydligen handlat mkt om församlingen i Knutby. De har interjuvat prästerna mm och jag måste erkänna att jag hade en ganska klar bild av min åsikt redan innan jag hörde deras försvarstal mm. Den ändrades inte till deras fördel om jag säger så.. 

Jag har lite, för att inte säga MKT svårt för detta med sekter och liknade. Ja vet att de påstår att deras församling inte är vare sig en sekt eller en sluten församling men kom igen nu! Interjuv efter interjuv som har bandats och spelats upp bevisar ju för sjutton hur de talar om att sjukdomar som cancer är en bestraffning för människans synder och att barns dåliga beteende är ärftligt från deras föräldrar och morföräldrar som valt att inte tro på Gud.  

Är inte det bevis nog för sjuka åsikter? Visst, vi är alla olika men om de nu säger och predikar sån här skit kan de väl stå för det i alla fall!? Men nejdå, de försvarar sej med att det visst blev lite fel vid just dessa predikningarna och att de aldrig annars säger så eller menar det så som det kom ut mm. Ursäkter, ursäkter..

 De hade inget vettigt försvar att komma med. Ju mer de försökte släta över desto mer mörkrädd blev jag och desto mer SEKT-varning blinkade det!! 

Skumt att föräldrar påstår sej förlorat sina barn till Knutby´s församling och att flera människor som lämnat församlingen lever i skräck och vägrar framträda offentligt pga av rädsla för följderna!

Men det mest läskiga är nog ändå hur man hör prästerna när de dels interjuvas och när man hör deras bandade predikningar. De tycker verkligen att detta är helt i sin ordning och inte konstigt alls!
De låter så sjukt normala men ändå så jävla fyllda med jidder.. 

För mej är det stegvis ganska logiskt. Övertygande och talangfyllda talare kan ganska enkelt få med sej folket, speciellt de som har svårt att hitta sig själva mm och detta är bevisat, se bara på Hitler. Säga vad man vill om det svinet men snacka för sej, det kunde han! Så på det viset kan man ju förstå att sekten bildats och att det blir för stort för dom att klara av, alla triggar varann och fortare än kvickt har en ond cirkel slutit sej i detta lilla samhälle som tillslut leder till mord. Hjulet rullar utan att egentligen kunna stoppas för alla är indragna på ett eller annat sätt och alla skyddar någon..

Min fråga kvarstår dock, Vem fan har fyllt prästerna med denna smörjan som jag faktiskt tycker att det är?!  För inte kan väl tre till synes annars "normala"  människor fått varsitt "kall" och bestämt sej för att sprida detta och låsa församlingen till varandra, de gifter sej inom församlingen. Och endast inom församlingen, pga av kärlek säger en av prästerna! haha, visst.. vilket skitsnack säger jag bara!! Tänk om det sitter nån jäkla ledare över dessa präster som vid deras svagare ögonblick i livet fått dom att tro på detta och att sedan lära ut och predika om det! Vem vet...??

Jag blir bara olustig till mods när jag ser och lyssnar på dom, hur i mina öron sjuka deras åsiker är och hur de bara kan med att försvara det och försöka få det att låta vettigt!! HUUUU...

Tycker som sagt att detta är ett riktigt hårresande ämne rätt igenom!

Nu går mina ögon i kors, sängen m mina nytvättade lakan väntar!! mmmm

Natti*
//Antz 

Titta men inte se

Igår när jag och Valdez gick till Liljeholmen och runt den lilla "vattenpölen" som finns där, en för tillfället attraktiv is för skolklasser att åka skridskor på! Å vad jag saknade mellanstadiet då... =)
Kul man hade!!

När vi gick runt där funderade jag på en sak. Vissa hundar vi möter blir Valdez sjukt intresserad av och nästan bara MÅSTE få hälsa på medans vissa tror jag knappt att han ser överhuvudtaget! (eller så är dom så små att han faktiskt inte ser dom tänkte jag, haha..)

Nej men seriöst, det slog mej att det måste väl helt enkelt vara så enkelt att precis som vi människor känner de oxå en visst kemi eller dragning till vissa de möter.
Jag menar precis som när vi går på stan tex. Vissa blickar man möter etsar sej bara fast. Oftast snygga killar givetvis, speciellt om det är ömsesidigt! =)

Men även vissa andra, man SER vissa människor medans en del tittar man bara på men hade nån frågat mej en sek senare, "-såg du honom?" Man bara: "-va? vem, nej..."

Tänk om man mött samma person typ 100 ggr men ALDRIG lagt märke till.. Lite läskigt ändå..

Och vad beror det på då? Är vi för stressade för att ta oss tid att se eller kopplar hjärnan bort alla som inte har det där lilla extra som kanske är viktigt för just dej eller mej??

Jag hoppas nog att min sista tanke är rätt, för tänk om man skulle missa sitt livs kärlek eller din perfekte bästa vän eller så bara för att jag inte hinner titta eller orkar bry mej.. Fy, nej.. Jag tror vi ska lyssna på magkänslan men kanske titta upp från asfaltel ett par extra gånger när vi är påväg till skola, jobb, bio eller fest!!

Ska tvätta nu och sedan ta Valdez runt djurgården! Mysigt...
Trevlig torsdag gott folk.. (sista torsdagen i Sverige fram tills 2:e april)

//AntzOne week left

Om en vecka sitter jag och Martin på planet till New York! Jippiee!!
Vi lyfter kl 07.00 (om allt går som det ska, men det ska vi inte räkna med. Det e ju ändå "Annie-miss fix" det handlar om)
Men vi leker med tanken att vi lyfter i tid, då har vi kanske nyss ätit flygplansfrukosten som egentligen smakar bäverbalja men en mix av själva reskänslan,flygtristessen och lyckoruset är  maten alltid en uppskattad höjdpunkt!

Costa Rica och resten av länderna vi tänkt våldgästa känns fortfarande för långt fram i tiden för att fantisera om, just nu fokuserar jag på denna sista veckan och smådrömmer om NY!!

Nu har Valdez sovit på 4 olika platser på mindre än 1 h. Vilket betyder: "fan, ja e inte trött men du är ju så jävla trist" haha.. Fick världens goaste bemötande av honom imorse dock, hoppade upp med båda tassar på mitt bröst och slickade ren halva fejjan på mej! =)

Min lille vän... Så nu ska jag lite snabbt avrunda, pälsa på mej 17 lager kläder o ut o promenixa, leka lite i parken, försöka hindra honom att stoppa i sej allt han ser, nappar, ciggfimpar mm!

I Valdez bor nämligen en oslagbar kompost!!

Så redo för lite bråk, mkt kul och massa kärlek går vi onsdagen till mötes!!
Ska fika med Malin efter tre nångång så we better run om vi ska hinna!! =)

Ciao!!!
//Antz

Föresten!! Ett litet dagens tips bara, har ni sett "made in sweden"? Inte??? inte jag heller MEN Janet som e med där sjunger en låt- "Let go"   Jävligt bra... Lyssna på youtube!!


Ingen träningsvärk här inte

Sjukt nöjd!! Gjorde min första löprunda för 2009 igår, den tog visserligen bara 30 min men ändå!!

Känner inte ett jota idag, skönt.. men jag tänker inte ropa "hej" än! Imorgon kanske jag ber någon skjuta mej så..
=)

Hade lite ont i högerfoten igår o imorse men nu känns det okej..  Jag har ju bra grundkondis så jag borde inte få träningsvärk egentligen..
Hade dock en tröja för mycket tror jag, jag och Andrea gick en promenad runt djurgården tidigare på förmiddagen.  Jag hade en jackvägrar stund så jag hade tatt på mej 4 tröjor o en tunn väst mellan allt! haha...

Perfekt promenadklädsel men liiite varmt för att springa men herregud, lite svett har väl ingen dött av!? 

Om jag bara får återgå till min och Andreas promenix för en sekund, Så härligt!! Det kan verkligen vara så uppfriskande att gå med en härlig kompis o vädra allt!! =)

Jag älskar verkligen alla mina vänner, nya som gamla! Ni är så underbara på allt! Få mej att skratta, trösta mej, eller bara allmänt må bra. Men det bästa av allt är er förmåga att tycka om mej för den jag är. Jag känner aldrig att jag måste ändra mej eller vara nån jag inte är, jag är jag och så är det bara, det är okej..

Tack snälla söta för ni finns...!!  
Ville bara säga det...

Puss o härlig tisdag på er!
//Antz

Hugaligen visst finns de

Vad? Vilka? Jo det ska jag allt berätta...

De omtalade "Östermalstanterna". Visst låter detta som en påhittad klassiferering som är gjord av människor fyllda av avund för just dessa människor?

Men faktum är att det är just en speciell typ av "tanter" jag menar, och JO DE FINNS!!

Mötte henne på Birger Jarlsgatan nästan vid mej så hon hade kommit alldeles på tok för långt åt fel håll! =)

Vad beskriver då en äkta "Östermalmstant" tänker ni kanske nu? Jo, för mej är det svarta eller bruna stövlar, lång pälsrock, de har färgat sitt antagligen gråa eller råttfärgade hår till en "yngre" variant av grått eller mörkblont. Vadsomhelst bara de blir 5 år yngre av färgen!

Sen har de oftast en pälsmössa högst upp på kaluffsen, som topping på glassen! =)

Man kan oxå tro att de varit inlåsta i ett solarium med nybytta rör i ca 1 v!! Så jäkla fejkbruna och skrynkliga! (Förlåt mej, skrynkligheten har de såklart gjort ett halvlyckat försök att styra upp med ett litet ingrepp)

Precis när vi möts drar jag ett djupt andetag och hennes starka parfymdoft följer mej ca 200 m innan den släpper greppet.. Jisses...

Men det är ändå en charm med dessa damer, jag vill inte bli sån och jag är sååå glad att min mormor inte är ens i närheten men jag gillar dom ändå på nåt vis. De är inte alltid otrevliga eller snäsiga utan bara så måna om att hålla sig unga och inte tappa gnistan eller falera! De överdriver men jag beundrar "gamlingar" som inte slutar bry sig om sitt yttre och inre. Träffade en tant på säkert 70 på yogan förra helgen och många av kunderna ihallen e pigga och alerta åldringar som vägrar ge med sej för ålder mm.

Min favvotant i hallen e över 90 och hon kommer i fin kjol och hatt varje dag nästan och handlar och hälsar på! Hon är skärpt som få, söt som jag vet inte vad. Inget solariefejk eller lyftningar där inte! Hon är bara så jäkla pigg och fräsch! Så önskar man att man bli om man får bli så gammal.

Och som om inte det skulle vara nog så har hon verkligen ett hjärta av guld!!

Ville bara berätta eftersom Ö-tanten idag fick mej att le en bra stund och om jag blundar och anstränger mej känner jag en svag doft av damparfym... =)

//Antz 

Vill inte flytta...

Å jag tittar på traven av alla tomma väskor som om ca 1 v ska börja fyllas och jag känner verkligen inte för det!!
Inte ens lite...

(Speciellt inte nu när man sitter och trivs med att bara finnas till här och nu med tänt stearinljus vid datorn i myskläder och kaffe, lyssnar på  john mayer-free falling, kent-chans och kelly clarkson´s -my life would suck without you om vartannat.)

Jag packar gärna min ryggsäck och drar på min och Martins 5 v tripp men jag vill återvända till Roslagstull, till "min" lilla mysiga etta perfekt belägen till ALLT, verkligen ALLT.. 

Varför är jag bitter för!? Har ju bestämt mej för att detta ska bli kanon ju!!!

Väl på plats i Sköndal kommer det bli bra! Jag kommer äntligen kunna handla saker till MIN lya, på riktigt!
Möblerna kommer vara mina och och....jo men det kommer bli bra.

Det är bara det att man nu vant sej vid att ha gångavstånd till allt, badet är nära och jag känner mej jättetrygg. Sist men inte minst, jag älskar verkligen min ica butik!! =( För att inte tala om sushi´n på odengatan... 
seriöst, nu blir jag deppig på allvar..

Sluta sluta sluta!!!

Eller föresten, kanske ska låta mej själv vara just lite bitter ett tag och "sörja flytten" för att sedan kunna se det positivt och glädjas åt det nya!? Hmm.. Värt ett försök va?

Jag e ju inte den som är den,,,

//Antz
   

Nattlig skönhet

Okej nu var det kanske inte riktigt "natt" när jag gick över Västerbron tidigare ikväll men det var mörkt som om natten och det är det som räknas denna gången!

Jag och Sara bestämde oss för sushi i Hornstull så jag tog vägen över Västerbron och jag kan bara säga, Halleluja... Jag tröttnar verkligen aldrig på den utsikten, nattid eller vid solnedgången. Så jädra nice..

Sthlm´s alla fina byggnader med massa fin belysning, mörk men ändå klar himmel och sedan rök från något, vet inte riktigt vad.   Ta´t lungt, ingen branrök men kanske från nån industri eller nåt vad vet jag...?

Jag blir ialla fall lugn och lycklig när jag upplever sådana små ögonblick. Det är precis ett sånt ögonblick som skulle kunna vara spontant romantiskt som jag nämde i förra inlägget!!

Sa  faktiskt till Sara att ta med Kim dit imorn kväll efter deras restaurangbesök i Hornstull imorn. =)
*Romantiskt  va?*

När jag kom över bron ikväll fick jag en liten flashback från förra helgen när vi förkrökade hos Malin och spann vidare på collage på Stureplan. Vi gjorde en så jäkla snygg entré måste jag säga, alla inneställen på Stureplan
hade lång kö och vi sa innan att vi inte skulle palla och stå i kö, det är verkligen det tristaste jag vet!

Sen hade vi ju hört om collage och hur jäkla "hippt" det är nu mm så vi skulle kolla in om det höll måttet =)
Vi såg en lång kö men var inte säkra på att det var Collage eller inte så vi tänkte bara gå runt kön och se om vi hamnat rätt, precis då släpper de in tre killar och vi tryckte oss med dom litegrann men vakten var snabb och stängde snöret framför oss och frågade lite flinande om allt var bra med oss. "-oja, vi mår prima", "-Står ni på listan??" "-Öh... nej det gör vi nog inte" "-är ni tre?" "-ja precis, tre var antalet!" =)
Så släppte han in oss och eftersom de i kassan förmodligen trodde vi var på listan smet vi bara förbi entrekön så vips hade vi tjänat 450 kr och sluppit köa!

haha.. sånt jäkla flyt!! Jättekul att gå ut med tjejerna oxå, speciellt att vi verkligen håller kontakten fast jag slutat i hallen.

Nej, dags att sova. Är mätt och go efter sushi och koffeintillfredställd efter sent café besök. Samt gravt nedskyld efter kall promenad hem, satan 1000 minusgrader minst!! *Brrrrr* 

Krypa till kojs va det ja!!

Nattinatt!!! =)

//Antz 

Vilja och lust eller måste och borde

Fredag den 13:e.  Otursdagen nummer ett om man nu tror på sånt.

Imorgon lördag. Alla hjärtans dag.

Finns det nåt samband tro? ler..Eller är det kanske ikväll man ska satsa på kärlek och imorgon passa sej för otur..?? 
Vem vet....??

Nejdå, jag bara driver lite. Men jag tror inte speciellt mkt på vare sej otursdagar eller kärleksdagar på det sättet.
Kanske är för att jag aldrig firat nån superromantisk "Valentine´s day" men jag bryr mej lixom inte. Jag vet att jag ofta flyr så fort det börjar brännas eller jag får panik! Många i min närhet är duktiga på att påminna mej om jag tänker för mkt och kanske har lite höga krav på lärlek men jag tror att även om jag varit i ett seriöst förhållande nu hade jag uppskattat en spontan romantisk gest mer ändå. En kylig promenad med mysig fika eller en genomtänkt present vilken dag som helst. 

Visst hade det säkert varit trevligt med nåt litet denna dag oxå, absolut men typ alla man pratar med som har förhållande är mer eller mindre speedade för imorgon och jag tycker mest det blir komiskt eller tillgjort. Tänk om de vaknar imorn och inte alls e på mysdagshumör eller vad man nu planerat! Vilken flopp... haha..

Nej fy vad bitter ja låter! =)

Kom på att jag ofta jobbat eller varit på lustiga platser just den här dagen sedan länge.. Året jag skulle fylla 19 var jag och Emelie på praktik i Norge serverade i Hafjell ovanför Lille-hammer, året därpå säsongade jag i Storlien. Då hade vi alla hjärtans dag meny minsann! (inte illa)

Ifjol var jag och Ello nånstans... Hm.. Australien, men var..? Vi hade det ju så romantiskt jämt så jag kommer inte ihåg hur vi firade just Valentine´s day!! =)

Hursomhelst, hoppas alla par och singlar får en mysig dag imorgon!!

Själv håller jag mej till 2009´s tradition. Promenad och fika med Joel. Vi kanske kan diskutera detta och se om han delar min åsikt om "alla hjärtans dag" hysteri!! 

Nej, nu ska jag snart dra mej.. Ska käka middag med Sara nånstans på söder.. 
Blir Sushi!!!! *MMMmmmmm*

Puss och Kram

//Antz


  

Vikten av att vara duktig

Ja att vara duktig måste väl vara en av de största uppgifterna vi ger till oss själva, varje dag.

I allt vi gör, tänker eller tycker så vill vi vara just DUKTIGA

Vi jobbar alla stenhårt  för att prestera maximalt, ibland blir kanske priset lite väl högt eller vad tror ni?
Jag kan ju bara svara för mig själv och mina egna krav på mej själv. Jag vet med mej att jag ibland ställer
orimliga krav på mej själv, vill helst vara bäst på allt jag tar mej för och är jag inte "top of the league" känns det inte lika kul längre och jag kan störa mej på det länge.. Det lixom ligger och mal precis under ytan..

Jättedumt och onödigt, jag vet!!

För det är ju inte så att mina nära och kära värderar mej efter vad jag presterar, även om jag ibland får för mej det så vet jag innerst inne att så är inte fallet.

Men säg då att jag PRESTERAR!! Vi leker lite med tanken att jag är "bäst". Det är ju inte så att jag i såna fall går runt och känner mej vare sej bäst eller jättemycket lyckligare. För stunden kanske jag gör det, eller är det kanske bara en lättnad jag känner, en tillfällig ro. "å, jag klarade detta"

Men underbart är kort, nu höjer vi ribban för att nästa gång prestera lite bättre... Och såhär håller vi på, hela tiden utan att någon egentligen begär det, chefen vill ha resultat, föräldrar vill vara stolta såklart och vänner vill skratta åt dej, att du ska vara rolig. Javisst är säkert svaret på alla dessa frågor ja men den enda som begär mirakel, det är förmodligen du själv...

För tro mej, din chef tror inte att du är Gud, dina föräldrar är ALLTID stolta och dina vänner älskar väl dej för att du är du eller hur?

Så kan vi inte bara älska oss själva och sluta vara så jävla DUKTIGA????

//Antz

Nedräkning på allvar

Om jag lägger mina två händer mot bordsskivan och ber en vän göra detsamma intill mina har vi tjugo fingrar tillsammans, right...?? Ber jag henne eller honom sedan att ta bort  6 fingrar har vi lika många fingrar kvar som det är dagar kvar tills jag och Martin drar!! =)

Å nice...

Tror verkligen inte jag fattat att vi ska dra snart, jag är glad bara jag fattar när vi väl står på Arlanda!

Kan inte fatta att jag snart flyttar oxå.. Det känns däremot lite motigt just nu, trivs så sjukt bra här ju men men.. Ett 1:a hands kontrakt är ju vad jag önskat sedan jag först kom hit så det kommer bli kanon!!

Det ska jag allt se till! Häng inte läpp för det du inte har, le och var glad för det du har istället!!
Bättre resonemang va??

Redan onsdag ja... Sista dagen jag har Valdez för den här veckan.. =( Fort det går!!
Han är helt ljuvlig och jag blir så glad varje morgon vi ses. Han blir så himla glad och drar mot mej i världens raketfart och det gör mej alldeles varm i kroppen!!

Jag var ju lite nervös innan... "Tänk om han inte gillar mej"  eller bara "vill förlja med Micke varje morgon"...??
Behövde tydligen inte oroat mej, Mickte sa i måndags att han blir totalt galen när han ser mej! =)

GLAD!!!

Vi ska gå runt brunnsviken nu tror ja.. Ta med kaffe kanske??
Mmmmm

/Antz

Tårfyllt

Å jag måste ju sluta se filmer som alltid slutar i tårar...!

Vi har gjort det igen, Sara och jag. Sist var det Changeiling med Angelina Jolie och ikväll var det seven pounds med Will Smith.

Sjukt bra film ja.. Jag gillade poängen med filmen. Den var inte solklar utan krävde liten tankearbete och det gjorde filmen betydligt mer intressant. Sen hade den massa fina scener och framför allt sorgliga.. Både jag och Sara gav efter för tårarna redan under första timmen men det blev värre...

Men helt klart sevärd ja...

Will Smith har ett speciellt utseende, ibland ser han gammal ut och i nästa ser han riktigt fräsch ut!
Jätteskumt... Men jag föredrog lätt de scener han visade sitt bättre jag!! (surprise)  haha..

En sak jag och Sara funderat på lite.. Ofta kommer "uteliggare" eller liknade in o kollar på filmer men de verkar knappt veta vad de ska se eller något alls..
De lär ju knappast gå in och bet 100 kr för att kolla på film så vi funderar på om de får gratis bio ibland eller om de gör nåt bra eller så. Hursomhelst om så är fallet tycker jag det är en bra idé. Kostar ingen något direkt + att de får komma in och värma sej ett par h. Men vi vet inte om det verkligen är så men de lär ju inte bara smita in heller så..

skumt va?

Hursomhelst,
Nu har jag "hämtat" mamma på centralen, kom med tåget från Gbg, sent som vanligt!! SUCK...

Sj,sj... ja säger då det...

Dags att borsta gaddarna o sova...

Natti...

//Antz


Kavajen gör mannen

Har ni tänkt på hur mkt klädsel faktiskt kan betyda, hur mkt vikt vi lägger på det första ögonblicket?

Första anblicken, 2 sekunder eller något avgör hur vi tror att en människa är.
Det har ni säkert, vi gör det ju varje dag. På väg till jobbet, i matbutiken, på krogen och kanske allra mest när vi väntar, i en kö eller vid busshållplatsen.

Tänker på det ibland i tunnelbanan. Där har vi dom alla... Alla skepnader, alla med sin historia, vision och sina skelett i garderoben!

Kanske är det för att jag jobbat så länge i Östermals saluhall men kostymnissarna är en typisk sort. Dels de som kommer och handlar som tycker att de är lite bättre än oss andra "Svenssons". "Vi är ju så inne, äter lunch i saluhallen varje dag" verkar de tänka. Visst, lunch äter de här men vart intar de sina andra mål om dagen??

I en villa i skärholmen kanske eller en lägenhet i Gröndal, vad vet jag?! Inte på nybrogatan ialla fall!

Men visst, kostymen ger dem en viss pondus, helt klart. Jag tittar på kostymen och får bilden av en gentleman i mitt huvud. Mannen som öppnar dörrar, säger "damerna först", som aldrig spottar eller harklar sej offentligt.

Det är inte bara jag som kommit på att detta är den klassiska kostymbeskrivningen. De flesta vill ha respekten med sej, att vi ska känna oss lite dassigare...(Flesta sa jag, drar inte alla över en kam)
 Omedvetet säkert men de tänker det, kan jag nästan slå vad om.

Därför är det extra kul när tunnelbanan kommer in och dörrarna öppnas för att släppa ut alla på perrongen.
Vem är det som armbågar sej fram först, hårdast och mest hänsynslöst? Vem går utan att bry sej om att dörren slår in näsan på bakomgående? och vem är det som harklar sej gräsligt bakom dej på stan??

Jo inte alltför sällan är det våra viktiga o värdefulla kostymmän!
Då spelar det inte nån som helst roll om kostymen är skräddarsydd eller inte, god för 1000 eller  50.000 kronor!!
Bilden av en gentleman är krossad och ersatt av något helt annat.

Ta min pappa tex han har sällan kostym och har aldrig haft en klädsel för över 5000 tror jag men han skulle aldrig tränga sej före i tunnelbanan, släppa dörren på en främmande själ eller harkla sej öppet på stan. Nej han skulle bete sej exemplariskt, eller männskligt är kanske  ett bättre ord, misstag kan alla göra. När vi gör ett misstag gör vi minst 10 bra saker under samma tidsperiod annars.

Vi pratade lite om detta igår när vi förkrökade hos Malin och jag kände för att dela med mej lite..
Men visst, en het ung kille i kostym är verkligen inte fel heller men vi måste nog titta närmare på alla sömmar..

För som sagt, kavajen gör inte alldid mannen...  

//Antz

Längtar efter Valdez..

Söndag kväll.. Imorn kommer Valdez!! Jaaa...

Usch i fredags när jag var ute och gick en del saknade jag Valdez, visst var det skönt att ha en ren lya i tors morse när jag vaknade men nu längtar jag..

Bra att jag efter bara 3 heldagar saknar honom när jag varit utan honom en och en halv dag.. Hur ska det då gå när jag ska lämna honom 5 v?! Huja....

nej inte tänka på det nu..

Imorn kväll kommer mamma!! JAAAA

Men hon kommer sent så jag o Sara ska gå på bio när jag slutat jobbet!
MYSIGT

Vi ska se seven pounds m Will Smith! =)   Tror den kan vara bra!!

Nej nu ska ja snart kojsa, 6 h sömn sen i tors e inte helt bra kanske.. Pigg nu men imorn lär ja vara i koma!!

Puss o hej skinka eller pastej!?

//Antz

Hurry hurry

Ajaj... Bråttom bråttom...

En dag fylld av diverse aktiviteter, allt från mysig SNIKfrulle på Tysta Mari, skön yoga, veckans promenad å fika  me Joel och nuuuu måste ja fixa mej för att gå ut och SLÅ KLACKARNA.. (eller gympadojorna snarare) i taket med Malin och Flamsa (Andrea)

Ska bli jättekul... Har inte hunnit känna efter men ja borde va rätt sliten nu men men...

Jag tar det imorgon vid ettiden ungefär... Då börjar ja jobba!! haha...

Puss puss!!

Trevlig lördag alla... Och kom ihåg, behave!!
Kommer nog från rätt käft... NOT

hehe...

//Antz


Cola med nostalgi...

Ja vet...

Klockan e 02.30, ska upp halv sju så ja borde hoppa isäng omgående men...

"jag ska bara..."

Nyss hemkommen från mysig middag hos Viktor, efter jättegod mat!! *mätt* blev det som vanligt massa roligt, konstigt snack som ledde till massor skratt.. Undrar vart alla´s konstiga men klockrena kommentarer kommer ifrån egentligen??

Nån säger nåt helt obegripligt eller bara konstigt kul och alla börjar garva och sen spinner det bara på och tiden går rysande snabbt och så vart det dags att runda av..

Men att jag sitter här nu beror på nåt annat, idag var jag och simmade =) och fick då världens mysigaste barndomsflashback när jag bastade! Ingen aning om varför den dök upp just idag men vips så började jag tänka på när jag var liten, eller i alla fall mkt yngre. Vissa kvällar, ganska sällan tog mina föräldrar och Roger och Britt med sej oss ungar till Tanumstrand för att bada och basta. Undrar om det inte oftast bara var papporna föresten...(???)

Vi kom dit och badade som galningar tills alla gått hem och det bara var vi kvar i poolerna. När vi ändå var här kunde vi ju lika gärna bada till stängning tror jag papporna resonerade!

Vi hade så kul i rutchkanan och tillslut gav badvakterna upp om att få oss att bete oss..
De insåg att hur de än tjatade skulle vi inte sluta åka tåg eller göra vattensamling i slutet av kanan. Det var så kul, först åkte en iväg och stannade längst ner i kanan. Väl på plats satte man sej på tvären och sen kom nästa o gjorde samma procedur intill, samma med nästa tills en återstod som tog världens fart och satte av mot oss tre där nere! Det har nu samlats en del vatten här och när 4:e personen kommer blir det sånt tryck i vattnet att den som sitter närmast kanten får svårt att hålla sej kvar o drattar tillslut i o sen är det kört även för resten!!

Att detta kunde vara så nedrans kul!? =)

När badet stängde o vi var helt slut var det basta som gällde o eftersom vi var sist fick jag och Therese basta hos killarna. Vi tyckte alltid att "vår" bastu var mysigare! Men det var jättemysigt att sitta där allihop och prata och samtidigt försöka att klara sitta kvar längst!

(Det var därför jag kom att tänka på detta idag föresten, ha nu kommer jag ihåg... Jag funderade på om killarnas bastu i farsta är lika mysig som tjejernas.. För alltid när man av ån andledning hamnat i en killbastu tycker ja alltid att den tjejerna har är mysigare el bättre!!)

Oftast slutade det med hämfärd och hämtpizza men IBLAND vid vissa tursamma tillfällen var kvällen inte över än. Ibland tog papporna med oss till baren efteråt, (vilka förebilder va??)
Nejdå... ta´t lungt, i baren fick vi oss varsin läsk och det var så himla mysigt att få klättra upp på dessa höga barstolar som man annars bara satt på i fjällen på afterskin typ..

Cola till mej och Martin, fanta till Therese och Christer!
Jag minns verkligen dessa tillfällen med värme i hjärtat...

Tänk att en barstol, lite mysljus och en cola kunde göra en sååå himla lycklig!!!

Å härliga tider, härliga minnen... Tack snälla goa pappa för att du gett mej massor av såna här ögonblick som tillsammns bildat världens bästa barndom, saker som gått snett beror inte på dej  eller mamma.. Saker bara händer ändå, orättvist ja, förklaring nej...

Hursomhelst så är detta minnen som sitter djupt rotade och om jag riktigt känner efter känner jag känslorna komma smygandes.. Sittandes på stolen, colan smakade bättre än vanligt efter badet och massa kallsupar! =)

Bakrundsmusiken och känslan att vara på vuxet område var enorm och minnen kan aldrig någon ta ifrån oss, det är bara upp till oss själva att välja om vi vill göra oss påminnda..! ;)

Natti natti....
//Antz

Äntligen helg!!

Inte för att jag egentligen har något emot veckodagarna heller... Jag har för ärlighetens skull ofta väldigt dålig koll på vilken dag det är. Glömde att det var tors flera ggr igår!

Ena sek trodde jag det var ons, nästa fre och det var en farlig röra i min lilla skalle...
ja, det är inte lätt inte... Men ganska skönt att flyta runt, huvudsaken är väl att jag kommer till jobbet och får gjort det jag ska under dagarna, helst rätt dagar då kanske... =)

Men mornar.. å I love them...

Vaknade strax före 7 imorse, precis innan kl började gapa efter mej! Skönt att sätta på kaffet, hämta tidningen, slå på nyhetsmorgon och bara gosa ner mej i soffan!

Ska äta scones på Wayne´s till frukost idag tror ja.. Lite senare ska jag till farsta och simma!! LÄÄÄÄNGTAR

Blir nog en bra men fullsnickrad helg med födelsedagsmiddag hos Viktor ikväll, lördagspromenad o fika m Joel som vanligt imorn för att sen gå ut och slå klackarna med Malin och Flamsa imorn kväll, ajaj...
Som vi brukar säga när det handlar om utgång med Tysta Mari gänget,

"Quit Mari goes wild!!!"          Kan ju inte bete oss när vi går ut så alltid händer nåt! Uppdaterar om detta på söndag..
                                                                                               kanske...... =)

ThumbnailTrevlig helg önskar Antz mitt i den galna trafiken i Phom Phen eller som Ello sa: Den skenande hjorden i Lejonkungen!


Vi måste tro på allt vi gör!

Glömde en grej..

Alla som går polisskolan eller redan är poliser borde skratta sej lyckliga! Satan va kul att mån till fre läsa alla dessa intressanta ämnen och lära sig alla praktiska saker.

Den här tex. "-Vad har du gjort i skolan idag?"
                        "-Tja, inget speciellt, vapenträning eller biljaktsträning i stan!"

Hallå!? Å vad kul...
Sen att gå till jobbet och inte helt veta vad som kommer hända, eller kanske kunna rädda någon eller förhindra att något händer. Tänk att innan det är försent kunna fånga upp en trasslig tonåring??

Jag vill jag vill jag vill.....

Vad hör man på radion imorse då? Jo poliser som kallat ungdomar. blattjävlar o apjävlar mm
Detta samtalet har sedan bandats och nu spelas det upp i alla nyhetssändningar!!

Grattis grabbar!!
Bra jobbat, förtroendet som redan är svagt från utlänningar lär ju öka... Not!
Polisen är oxå människor, absolut men har man den här typen av åsikter bör man nog jobba med något annat. Polisens jobb är att försöka bygga en vänlig bro mellan alla människor, svart eller vit, lång eller kort gammal eller ung ska inte spela någon roll!

De ska visa BRA ex på rätt och fel och försöka upprätthålla rättvisan!

Om de inte själva tror på det, hur fan ska då alla andra göra det??

Precis som våld bildar mer våld skapar hårda ord hårdare ord vilket tillslut leder till en ond och okontrollbar värld.

Människor lever i den här världen..

De människorna är du och jag...

//Antz

sur som citron...

Jag har sovit 8 timmar inatt!!

Så jädrans skönt, totaldäckade typ 23.00 och toksov, verkligen TOKSOV till kl 7.00.. Jag skulle kunnat somna om men jag har en del att fixa + att jag egentligen var utsövd. 
Guud va jag har sovit... =)

Jag var hemskt kass på jobbet igår, tyckte jag i alla fall.. Jag var lättretlig och fick inte till några bra samtal till kunderna, jag bara sluddrade kändes det som. Jag vände mej om till Gabriel (chefen) och sa:

"-Men va fan, ja snackar bara skit!! Det går åt helvete ikväll!!"

Gabriel höll med, eller han tyckte ja hade en dålig dag, bokade in ett möte, brukar göra ialla fall tre och ha minst 10 BRA samtal.. Hade typ 2 bra samtal igår... Så jag typ sprang därifrån, asbitter!
Jag var inte lik mej tydligen, du skrattar ju inte och charmar alla sa han och det låg mkt i det. Charmig var det MINSTA jag var!!

*grymt*

Men när jag storstädat efter Valdez och tagit en dusch kändes det bättre.. Gick o la mej och somnade som ett barn, vaknade halv fem... Yes, ja kan sova över två timmar till.... ZZzzzzz

Fotvård, fixa present till Viktor och massa små fix står på listan idag.. Ska fika med Marit innan jobbet, det är alltid upplyftande så jag hoppas på bättre flyt på jobbet ikväll!

//Antz

Med egna ord..

jhhgidshidinuygyfd huygiuefifieu

Hmmm... ja tror jag förstår, det är alltså detta min dagmatte pysslar med när hon sitter och nynnar här.. Oftast när vi äter frukost och när vi kommit hem från skogen eller promenaden.

Lite klurigt att få tassarna rätt på knapparna men jag lyckas ganska bra va??

Men jag undrar en sak, är det en ihopvikbar tv eller? nåt tekniskt måste det ju vara eftersom kontakten är i + att den smakade apa. Har jag hört, inte för att jag har prövat....


Undrar just vad Annie skriver här...? Skriver hon om mej? Då vill jag bara säga att inget av det hon sagt är sant!!!

Bara alla bra grejer är sanna! Att jag är snäll, söt, älskar att pussas! Speciellt tills Annie börjar skratta, haha.. det låter så kul!

Att jag är ett matvrak utan dess like och tycker att snorpapper o fimpar längs vägen är intressant har hon bara hittat på, så det så!!

Men jag går ju inte helt lottlös när vi är ute. I vänster jackficka brukar det finnas gottis till mej som jag får när jag är duktig, eller bara charmig i största allmänhet!

Jag funderar på att ta mej en tupplur i min nya blåa korg som ligger på golvet här intill, Oj nu kollas det lite surt på mej, ja får nog inte sitta här egentligen men vadå man har väl rätt att yttra sej???
Vem skulle annars lyssna?

Nej nu ska vi gosa!!

Voffilivoff...

//Valdez

Fråga först...

 Ibland, ganska ofta önskar jag att man skulle ha en on och off knapp hurvida man tänker och känner. För ibland grubblar man på dumma saker helt i onödan och även om man vet det kan man lixom inte låta bli,,,
Eller om det är något man oroar sej för förstorar man det hela tiden, ju mer man tänker sönder problemet desto värre blir det, såklart!

Mini blir mega osv...

Då hade det varit såå skönt att bara trycka på off!! Och vänta tills man kan tänka realistiskt eller tills saker och ting löst sej. Då trycker man på on igen och vandrar vidare..

Jag menar inte att man alltid ska flytta undan problem eller jobbiga saker, absolut inte. Jag vet att man måste jobba sej igenom saker och att det är dessa erfarenheter som gör oss starkare och mera självständiga!

Men håll med om att ibland vore det skönt att bara blocka allt!!??

Valdez min lille plutt ligger här i sin korg, han har varit här en halvtimme och det är redan hår ÖVERALLT!! ;)
haha.. ja fattar inte hur mkt päls det kan finnas på en hund egentligen...?

Den logiska frågan får mej att tänka på den ljuvliga och sköna frågan som kommer från den efterblivna killen i "såsom i himmelen" när Micke Nyqvist karaktär undrar om någon i kören har några frågor ang kör o musiken. Då kommer den lika klockren som en indian i en kanot:
"Hur gammal blir en fågel egentligen?"
 å den är så skön,fråga först tänk sen..

Direkt från hjärtat!


Soligt!!

Snacka om UNDERBAR februaridag!! Kallt som tusan dock meeen va härligt med sol och ingen blåst...

I like... Jag och Valdez har varit hos Thomas på hans jobb i Liljeholmen. Köpte fika och tog med till en sjö jag hittade nära där han jobbar. Vi kunde inte sitta inne tyvärr pga av lille Valdezkillen....       Vill inte lämna han ensam utanför.. =( men detta funkade prima, lite kyligt dock..

Nu är vi hemma igen och herre.. Han har varit inne hos mej knappt 2 h idag och ändå blir det sååå smutsigt! haha.. fattar verkligen inte, men mamma kommer städa ihjäl sig när hon hälsar på. Inte för att jag inte håller efter, det gör jag faktiskt men skulle jag vara lika duktig på städning som henne skulle jag knappt hinna jobba och ABSOLUT inte ha hund!! =) Men jag älskar henne ändå..

Nu sussar lillgrabben i sin nya korg, ska pussa lite på honom innan jag smyger till jobbet. Hoppas det går bra att lämna honom och att det inte blir livat lajbans i lyan... hoppas hoppas!!!

Måste hitta dammsugarpåsar som passar dammsugaren.. hm..

Å min högerfot har somnat!! fyyyy....
//Antz..
Valdez tid...

Kallt kallt... Men väldigt fint!!
- grader och rosa himmel var vad som mötte mej vid djurgårdsbrunn imorse när jag var ute och gick! Nice..

 Mina skoskav har börjat ge med sej och det är så härligt!! '

Helt ärligt, skoskav måste ju vara bland det värsta som finns?!
Inte i världen såklart men av dessa vardagliga svensson problem menar jag..

Har hämtat Valdez så jag har ätit frulle med en suktande kompis tätt intill, vi delade dock på en banan. Det var så kul när jag mötte Micke och Valdez förut så kände han igen mej så fort han såg mej och började dra mot mej och blev jätteivrig!!

Hoppas det var ett bra tecken!? =)

Idag ska vi gå till Liljeholmen där Thomas jobbar på veckorna. Vi ska träffa honom där och luncha. Ska bli jättekul, har ju inte träffat honom sen vi fikade i G-town i april förra året! Shit, Katastrofdåligt helt klart!!


Vet inte riktigt hur lång tid det tar att gå dit med honom men vi ger oss nog iväg efter 10 så vi slipper stressa, tidsoptimist som jag är slutar det väl med stress ändå...

Fattar verkligen inte hur jag aldrig kan lyckas lära mej att passa tider bättre eller att jag inte alltid kan hinna med allt på samma gång! Jag brukar sällan bli väldigt sen men antingen kommer jag med två min marginal eller en min försent...

INTE OKEJ!!    

Jag vet, jag vet... Kanske lär jag mej en vacker dag....? (ett plus måste ju ändå vara att jag är medveten om min dåliga vana?) ler...

Hare ballt, klä er VARMT!!

//Antz  

"If Only"

Hugaligen... I must say...

Jag och Pippi hyrde "if only" igår som vi sett på nu på morgonkvisten!

Vilken film!! Har du inte sett den, gör det! Jag grinade, såklart... =/ Kunde inte låta bli..

Det är en ja är det en romantisk komedi med lite "dramatiskt" inslag eller vad..? Det är nog så jag vill beskriva den. Jag vet att jag har en förmåga att bli lite lyrisk och recensera filmer jag sett eller böcker jag läst. Det är inte min mening att verka nån Hans "kroppen" Wiklund men om jag faller för nåt speciellt måste jag bara sprida det och dela med mej av det!

If only handlar i vilket fall som helst om Samantha och Ian. Ett par som bor i London. En dag i deras liv skulle jag vilja beskriva som lite andnöds jobbig.. Man vet att de älskar varann men "Sam" är den som hela tiden gör allt för honom och han tar henne lite för given, ni vet man får känslan att hon älskar honom lite mer, hemsk tanke att vara den som älskar mest i ett förhållande... 

En dag händer något, händelse föder händelse och dagen, kvällen slutar i katastrof. Sam dör i en bilolycka och Ian blir förtvivlad. Han vaknar med en chock nästa morgon av att hans Sam ligger intill honom, levande...

Han har blivit given en andra chans, en chans att förändra sig själv och utsikten för de båda.
Härifrån får vi se hur man kan förändras, bara man vill..

Och framför allt får vi veta hur viktigt det är att våga älska, och att visa att man älskar någon..

Ja vad ska jag säga...?? Filmen är fin rakt igenom, men tårarna kommer på slutet, det bara är så...

Så vill ni ha ett filmtips en grådassig februarikväll, "If Only" is the one!!

Ta hand om er!!

//Antz


DVD Film: If Only

3 months to go..

Tomas Ledin har släppt en ny låt. En låt om längtan till sommaren och hur vi ska hålla ut några v till, livet vänder i april, kom och håll om mej... håll ut!! =)

Hur kan den mannen i vad han än skapar göra känslan om sommar oslagbar? Han är underbar tycker jag och ett par av mina bästa sommarminnen är nån spelning med honom.

Sitta på en filt på en klippa o kläcka en öl, äta räkor och svepa filten om sej och känna doften av hav och salt..

Eller på en gräsplätt bland massa känslor, dricka öl och gunga till alla klassiker!!

Oj vad jag började längta helt plötsligt... hmm..

Aja, tur att tiden går snabbt och att jag har 5 v´s resande att se fram!! ;)

Tänk söndag, igen... Den FÖRSTE.. Ja det är ju ny månad igen, galet..

//Antz

RSS 2.0