När det gör ont

När ja och Linnea hänger har vi en stark förmåga att hoppa mellan otroligt seriösa samtal till galet flummiga, själva märker vi knappt när vi passerar gränsen men vi ligger på så lika nivåer att vi känner av rätt bra när det e ok att skämta bort eller skärpa till oss o vara seriösa...

Det kan inte vara lätt att stå intill och få en bra uppfattning eller hänga me i svängarna rent allmänt!

Men hör och häpna, igår pratade vi seriöst i ca 2 h i sträck, non stop.. (för att vara oss o inte spåra ur ens liiiite på den tiden e det fantastiskt) Vi gick runt på skogskyrkogården o letade efter  Greta Garbos grav... (fråga inte) ler..

Detta är en plats som är så gott som gjord för seriösa samtal.. Men jag tycker om den här platsen o den är inte läskig, bara vacker.. Sen tror ja lite att det till viss del handlar om att jag personligen inte har nån nära liggandes här. Det gör att jag vet att hur mkt jag än letar så hittar jag inget namn där som gör mej ledsen eller sårbar.. Jag kan ta åt mej när vi kikar närmre på barns gravar och läser förtvivlade föräldrars kärleksförklaringar men det är skillnad på smärta.

Medlidandet eller vad man kan kalla det dom man känner för andra kan jag styra själv och kontrollera på ett annat vis, smärtan efter en personlig förlust gör så mycket ondare och den har jag egentligen ingen kontroll över, det är jobbigt och läskigt. Därför försöker jag att aldrig känna efter så mkt förens jag absolut måste.

Jag vet med mej själv att jag är hopplös när det kommer till begravningar. Jag skjuter ifrån mej sorgen och förnekar maximalt all den smärtan förlusten orsakat tills begravningen kommer. I början tittar jag runt överallt, fokuserar stenhårt på att tänka på annat tills dess att jag själv ska gå fram och ta avsked. Då träffas jag lika klockrent som robin hood skjuter pil och muren jag byggt upp raseras totalt och jag känner mej liten,rädd och ensam fast mest förkrossad..

Detta är det värsta, för det gör så ont.. på samma gång som det är nödvändigt för att kunna gå vidare, släppa och acceptera.. 

Igår var jag åskådare, kände för alla andra, på det där enklare viset, på fredag är det inte lika enkelt, jag vet det, jag är förberedd men det säger inte att det kommer göra mindre ont för det...

Självklart tänker jag på min faster nu... Gerd, du fattas oss men jag hoppas och tror att du hittat lycka och frid nu..
Det bästa med människan är inte förmågan att glömma, utan att minnas det bästa..

//Antz  

stuck

skulle se ett eller två klipp ur "a walk to remember" men ja fastnade helt...

sett  hela filmen nuo ja.. lipa´t, precis i vanlig ordning

ja menar seriöst, HUR JÄKLA SVÅRT ska det va att inte gråta till denna filmen?!
det e ´lika fysiskt omöjligt som att käka o svälja en msk kanel, utan att dricka nåt till..
(prövat det ja)

ps/Första punkten på min o linneas lista misslyckades, skulle hitta Greta Garbos grav på skogskyrkogården, hmm likt en nål i en höstack/Ds
bättre lycka nästa gång...

Nu väntar en relativt späckad vecka. jobb o plugg 7.30-21.00 mån-tors, till pappa tors natt m buss o gerds begravning på fre, hem igen fre kväll o jobba lör, sön,mån,tis,ons,tors OCH fredag.. härliga tider..

dags att snyta sej o nana lite...natti

//Antz

Ödets ironi

Varje dag lägger vi våra liv i helt främmande människors händer, på ett eller annat sätt.

Har ni tänkt på det?
Jag tänkte på det senast igår kväll när jag satte mej på bussen hem från Hökis.

Jag kikade till på kvinnan som körde och tänkte lite förstrött att "shit, hon har makten att avsluta min tid här på jorden precis närsomhelst"

(positiva tankar va??) Nej men inte för att vara bitter utan det var mer ett konstaterande...
Samma sak på tuben, i uppsatta karuseller , flyger eller när jag själv kör bil så finns det alltid nån som kan ändra mitt liv för alltid.

Men visst e väl det lite av charmen? Att man aldrig riktigt vet..
Är väl det vi kallar ödets ironi eller?

Tittade och luktade just på mina och Linneas nystulna blommor, luktar jättegott och e tokfina! =)

Vi har haft en lagom aktiv dag med hårfärgande, lite plugg, glass m varma hallon o lite gungande nere vid sjön..
Som BTW gör mej "åksjuk" har ja kommit på! E inte det lite skumt?

ja har blivit åksjuk lättare på senare dar, verkligen nyss.. Funderar på om ja har fått nåt vajsing me balanssinnet, typ vatten i örat eller nåt för ja blir åksjuk av att gunga o tom när jag kör bil. Ja, när JAG kör... lite udda..

inte helt okej...
Hur ska detta sluta på Grönan...???

Förmodligen skitbra =)

trevlig flyyyghelg

//Antz


Frankly my dear I don´t give a dam

Snacka om bra prestation i årets ESC!! Eller prestationen som sådan var kanske bra men placeringen var ju kanske inte helt okej!

Nu såg ju inte jag tävlingen (ingen stor sorg för det precis) men jag är inte förvånad, jag tyckte för det första inte att låten var bra, inte ett dugg that´s it! Men för att vara ärlig njöt jag lite av att vi kom så dåligt!

Inte för att jag vanligtvis sätter i system att "gilla" att förlora men det har varit sånt jädra rabbalder om hur "bra vi kommer hamna" osv. När sjutton ska vi lära oss då? För det e samma visa varje år!

"Åh, vi kommer hamna på en bra placering med denna låten" eller " Sverige är bland 5 i topp", "Sverige är favortittippade" Hallå, BULLSHIT!! De enda som favvotippar oss e ju vi själva och det känns ju kanske en smula patetiskt... eller är det jag som är knäpp nu?

Jag skiter faktiskt fullständigt i hela tävlingen om ja ska vara ärlig. Har försökt vara intresserad under de Svenska uttagningarna men kommer varje vecka på mej själv med att missa programmet och sedan faktiskt ge blanka fan i vilket! 

Det va kul och mysfaktor på det när (förlåt mej för att ja säger detta) Carola, Jan Johansen, Pernilla Wahlgren och Nanne mfl va me! Då var det i alla fall musik det handlade om och lite kul att se tycker ja. nu verkar det snarare handla att vara så konstig som möjligt, skum musik och allmänt DÅLIGT!!

Ja e inte bitter...=) Men som sagt,,,,


"Frankly my dear, I DON´T give a dam"

Nu ska jag åka hem igen.. Tåget mot Sthlm går 9.09!

//Antz  

Ja vissa saker ändras aldrig

Ibland är det skönt att se något man sett 1000 ggr förr och tryggt veta att "Näää, detta kommer aldrig att ändras"

Ni kommer snart att förstå vad jag menar...

Igår var det Ingelas och Britts 50 års kalas och det var SÅÅÅ roligt!! 

Ni vet när man ska gå på "vuxenkalas" eller nån seg släktmiddag (nu brukar i för sej våra släktmiddagar va mysiga och mkt skratt men ändå) det e lite som ett plåster, man har ingen lust att dra bort det för man tror det kommer vara värre än det sedan i själva verket blir. man upptäckte att det visst va ganska trevligt men likförbannat finns samma ovilja att dra plåstret vid nästa träff igen. Vissa saker lär man sej tydligen aldrig!

Men alltid när pappas och mammas vänner o familjer samlas vid nåt kalas eller så är det ALLTID slående kul!! Inga onda plåster där inte!!

Alla åldrar mixas och inga "ungdomar " vill dra hem eller hitta på nåt annat utan alla har lika kul, alla släpper loss totalt, NO BEHAVE!!

När vi kom till "Bullaregården" minglade man runt och hälsade och kramade på alla man inte sett på urlänge, sen blev det tillslut mat o massa struntprat vid borden, tal hölls och olika påhitt inträffade, Therese, Jossan och jag dansade till "Swing la de rock´n roll" som sjöngs av Marlene och Ingela L. Barfota iklädda bastkjolar o linnen med färgglada leggings, gjorde vi succe, så hett! Eftersom pinsamhetsgränsen sedan länge var överstigen löpte ja linan ut och tog täten ut blad allt folk o försökte liva upp ytterliggare..hehe..


När dansen kom igång buggade vi vilt och vid ett tillfälle stod jag och såg ut över dansgolvet och då slog det mej, 
utan att titta på personerna i fråga eller vad de har på sej kan jag bara av att kolla in dansstilen se vilka som dansar! För alla dansar PRECIS som de gjorde när jag var 5 år och med nallen under armen låg och tittade på alla som dansade. =) För mej är detta sjukt härliga minnen, alla kalas när alla var så glada och slälppte loss helt!

Var man "pömsig" kunde man lite tjusigt klämma sej emellan två stycken son dansade foxtrot, bli upplyft o "dansade med i deras famnar emellan dom"

Men ändå, de dansar precis som när de va 25! Jag kommer väl säkerligen bli precis som dom, tanken e skrämmande för en sån som jag som alltid "är på flykt" men ändå blir jag glad av det för då kanske jag kan glädja nån av ungarna som växer upp när jag sveper förbi med nån av de andra papporna och de kramar nallen lite extra, myser till och tänker "åh där dansar Annie förbi" =)

Oj vilka vuxenpoäng ja samlade där kände jag!

Nej om solen kan komma fram helt o stanna så vi kan åka till havet o fika! Glass kanske...=)

//Antz

Långt blidde det som vanligt men kvällen var underbar, jag älskar hela konceptet med alla dessa människor på detta viset, de har betytt sjukt mkt mer än man anar under min uppväxt och betyder fortfarande mycket upptäckte jag igår när man pendlade mellan sjuka skämt och disskussioner med de gamla rävarna och en och annan svängom på dansgolvet.. 
 

Fest skoj å rock´n roll

Älskar havet, klipporna, skogen ja luften att andas... Entrat västkusten, första besöket sedan jul!

Nice, det har varit så mkt annat sen jul att jag faktiskt inte längtat så, plus att när jag bor så naturnära i Sköndal blir inte behovet att komma ut på landet så stort heller,

Men visst var det en skön känsla att komma hit igår!! Ägnade eftermiddagen med Pippi, som jag längtat enormt efter. Är det någon på jorden jag skulle göra precis vad som helst för så är det henne. Hon tänker alltid på alla andra i första hand, hon är en sån tjej alla tjejer VILL hata men det är fysiskt omöjligt. Hon är så snygg och go men totalt omedveten om det på ett fantastiskt sätt och jag önskar att jag var lite som hon!! =)

Vi var i stallet, som vanligt så stoppar tiden när vi e där och allt känns som när vi var 7 år igen, det enda som förändrats är samtalsämnena.. ler.. vissa i alla fall!!

Red i skogen och vid havet och ja leendet sträckte sej upp till öronen!!

har nyss ätit frulle på pappas nybyggda inglasade altan, å den e sååå jädra fin!

Jag o Anna ska har otaliga fester o vinkvällar där i sommar, har bokat upp den typ alla kvällar, pappa får tillbaks den i slutet av aug! 

Idag blir det bilkörning, så befinner ni er inom Strömstad-Hällevadsholms radien: Stanna inne!!!
Lås dörrar o fönster...

Sola på pannberget ska oxå hinnas med och kanske ett premiär dopp i havet? =)

Ikväll blir det partaj!!!

Britts o Ingelas 50 års kalas, sjukt kul ska det bli. Jag ska vara bakrundsdansare me ett hula hula kit
på mej! nice...

uppdatering följer..

"Frankly my dear, I don´t give a dam" 

//Antz

En smula Värdelöst vetande

Kluvet läge! Har många småsaker ja vill skriva men ändå inget viktigt...

Massa värdelöst vetande bjuder jag härmed in er till!

* Hägg som står i blom luktar fantastiskt ute i skogen, luktar dock PISS (bildligt talat) när det hamnar i en vas med vatten inom 4 väggar!! (inte helt okej)

* Mitt vänsterben somnade precis, ajaj..

* Den lite udda men balla sko/väsk affären i Farsta låter alla anställda välja ut prdukter att sälja, därav deras skönt udda o mixade sortiment. Endast 12 par av varje sort.

* "A la crepe´s" galett med rökt skinka, stekt ananas, rostade cashew nötter, tomat o rödlök får 3,5 toast´s!
Jättegott!! (tog bort ost men la till tomaten o löken)

* Byter man ut hjärnan mot musli blir det på vissa personer ingen markant skillnad, utan att hänga ut några namn är ex på dessa personer är 2 av deltagarna i årets upplaga av "finger os"

*Att vara bitter gör ingen glad

*Yoghurtglassen är prishöjd med 3 kr....
"Frankly my dear, I don´t give a dam"

Har inte använt mej av en av min och Moas standarfraser på länge....

                                                   "So long suckers"

//Antz




Lite otippad längtan till Tanumskolan

Ja se där ja!! Lite otippad känsla kom över mej nu imorse när jag var ute och gick.

Hungrig som alltid på morgonen krävs det inte mkt för att magen ska kurra!

Jag gick mellan skolbyggnaderna i Farsta och ni vet när det tidigt på morgonen luktar så jädra gott MAT utanför skolköket, de har väl nån fläkt som utsöndrar den goda matosen precis som "Einars konditori" gjorde utanför Agnebergsgymnasiet, detta var ju däremot ett smart säljarknep, elakt förvisso MEN smart!!

Men trots den goda doften vet jag att man i 9 fall av 10 skulle bli besviken om man fick smaka på maten, precis som när man går i gamla stan utanför den där glassboden där de gräddar egna glassvåfflor, det luktar UNDERBART men smaken är ganska trist eller inget utöver det vanliga.. Men doften höjer våra förväntningar med 110%.

Men just det ja, det var ju nåt helt annat ja hade på hjärtat idag.

När matosen slog emot mej fick jag nån galen "hemlängtan" till Tanumskolan!! =)
Tänkte på när man kom med bussen till bygdegården kl 8.30 varje morgon, vid denna tiden på året speciellt.. Lite morgonkallt, dagg i gräset men ändå med lite lättare kläder, förmodligen FÖR tunnt klädd men våra mammor har nog gett upp kampen mot vädret och accepterat att vi bestämt oss för att sommaren är här!

Det luktar vår och alla pratar i mun på varann om kommande avslutning, examenskläder mm

Kommer ner till entrén och det luktar precis som det gjorde här idag. Alla blir saliga o gissar på vad skolan ska erbjuda till lunch. Vi lägger ribban högt och hoppas på det bästa, pizza, pannkakor, köttbullar mm Springer fram till matsedeln och ser med fasa att det blir fiskpinnar eller nåt annat skabbigt! 

hehe.. nej förlåt, jag tillhör faktiskt de som gillade skolmaten (över lag) o "på min tid" var Tanum bra på skolmat, redan när jag gick i ettan tror ja bestämt att de hade salladsbuffé, inte för att man var en trogen anhängare vid det bordet på den tiden men ändå!! =)

Undrar vad de serverar i Tanumskolan idag....?? kanske kan söka med hjälp av Bohuslänningen...???
Hmmm.. nyfikenheten är väckt, svar återkommer ja med!

Nu ska ja o Valdez ut i skogen! Så härligt!! Speciellt nuförtiden när jag har han helt lös. Han kommer när jag ropar (oftast) och om ja inte ropar på ett tag kommer han själv och kikar på mej precis som att han undrar va fan ja håller på med! haha.. min lille tulle... 

Åh, idag kommer MAMMAAAN!!!! JIPPIEEEE

Trevlig tisdag
//Antz 

Med det goda framför

Precis just nu i dessa dagar är det lite som dagarna innan jul.. Man känner att man har den inom räckhåll, den mysiga julkänslan och allt mysigt som kommer med julen, tid för familj, skön musik, MKT PYAMAS mm.. men det är inte riktigt dags ännu! Som idag när jag var ute och gick, det luktade vårmorgon i luften. Härligt grönskande och alla träd står i blom men ändå så vet man alla saker man ska göra men som ligger framför mej..

Ljuvlig känsla...

Imorn kommer mamman!! =) Längtar såååå efter henne nu... Till helgen åker jag ner till dom på besök, ska träffa Pippi i Gbg och åka med henne därifrån så vi ska rida o festa på fredagen!! =)

Lördagen är det 50 års kalas till Ingela och Britt. Kanonkul!! Detta besöket innefattar en hel del underbara möten helt enkelt och jag LÄNGTAR...

Samtidigt så längtar jag tills efter helgen när jag kommer hem igen eftersom jag och Linnea har 1000 saker inplanerade som kommer bli GALET skoj!! Ja jag skulle kunna hålla på o berätta om roliga planer fram till JUL känns det nu!

Härliga tider...

Men nu ska ja inte drömma framåt utan försöka njuta dag för dag..
(Lätt att lära, UUUURsvårt att följa...)
Nu väntar Valdez på mej och sedan ska vi möta Joel och traska med honom och bjuda honom på fika här hemma!
(Vuxenpoäng för det, ja)

So long suckers!!

//Antz

Associera låtar med händelser

Idag efter jag ätit frulle hade jag nån timme till övers innan jag drog till simhallen så jag passade på att sätta mej i solen och pressa lite. Blev lite deppig över påminnelsen av att ALL solbränna verkligen dunstat eller runnit av mej eller nåt..

Snacka om "underbart e kort"!!
Men precis när ja bittert konstaterat den obefintliga brännan kom ja att tänka på en slogan ja läste för ett tag sedan på nån resebyrå, typ "solbrännan försvinner, minnena bär du för alltid med dej" och det ligger verkligen nåt i det.

Lyssnade på "free falling" me John Mayer och kände då hur minnena från bussturen till Guatemala genom Honduras gjorde sej påminda. (Det var nån timme innan busschaffisen ballade ur och höll på att köra ihjäl oss) När vi åkte kulle upp och kulle ner och jag vet hur ja myste till av den sköna musiken och lyckan över att sitta där i bussen och se ut över ett landskapet ja nån vecka tidigare inte ens visste existerade...

Det är galet hur mycket musiken vi lyssnar på ger intryck i våra liv, etsar sej fast i våra hjärtan och minnen.. Utan att vi för stunden ens reagerar på det.

Satte på Beyonces skiva här en kväll och hela skivan förknippar jag med hösten/vintern 08 i Roslagstull med min Emelie!! Speciellt 2:a låten "Broken hearted girl" ger mej sjukt starka vibbar från "den tiden" och jag saknar Emelie så fort skivan spelas..

Nu lyssnar ja på Robyn och "handle me" och "who´s that girl"  får mej direkt att minnas förra resan me Ello, speciellt i Nya Zeeland lyssnade ja på Robyn, speciellt en morgon i Aukland vid hamnen när jag gick min morgonpromenad o såg solen gå upp över båtarna.

När jag hör  låten minns jag precis hur "morgonen" luktade, hur jag kände mej och hur lycklig jag var...

Tänk vad en låt kan göra med oss... =)

Natti

//Antz 


Ett ljuvligt minne...

Blir till fantastisk "pånyttfödelse"

Igår läste jag att "Skärgårdsdoktorn" (min favvoserie av ALLA när den gick på svt, jag har tom köpt hela boxen på dvd)
blir film!!!  =)

Oj, lyckan är total! Jag kan inte tänka mej en mer lysande idé! Samma skådisar ska vara med och jag vet ju att det inte kommer att bli riktigt samma sak som serien men ändå! Bara genom att tänka på det såhär mer än ett år innan inspelningen drar igång får mej på bra humör, så redan där e ju comebacken en vinnare!

De ska tydligen börja spela in nästa sommar, oj va mkt skärgårdshäng det lär bli då.. hehe..

Å va ja hoppas att "Linus" är med igen, ni vet den där killen Wilma är kär i sista säsongen men det blir inte dom av flera orsaker, TYVÄRR för han är ju såååå snygg och alldeles underbar! Vad heter han på riktigt då?? hmm,,, inte en susning!

Nu är det nedräkning för att min lilla Emelie kommer hem, jag längtar så oerhört efter henne nu, det är även bara 1,5 v till ja träffar Pippi och MINDRE än 1 v till mamma kommer!! =) GLAD!!

Inom loppet av 1 mån får ja träffa alla dessa personer jag älskar så.. För att inte tala om Tesan och mosters!! =)

Nu blir det skogen me Valdez, vi har börjat använda långlinan, det gör att han kan springa själv och han lyssnar faktiskt på mej så han kommer när jag ropar, ibland tar det sin lilla tid men ändå..

Ciao!!

//Antz



Att vara vården "värdig"

Igår kväll fick jag mej en tankeställare, eller jag började fundera lite kring vård vårdsystem mm.

Jag kom till Farsta igår kväll efter jobbet och skulle gå hem som vanligt, men i stentrappan ner trillade en man bakom mej med huvudet före och som vanligt tar det ett antal sekunder innan man reagerar eller nån annan gör det men först på  plats intill såg jag att han blödde en del från huvudet och han var mer borta än med om man säger så, två killar sprang och hämtade papper medans jag höll hans huvud stadigt och försökte få honom att lugnt ligga stilla medans en annan kvinna ringde ambulans. När jag fick papper kunde jag hålla ett stadigt tryck över såret som tack o lov inte var värre än ett spräckt ögonbryn men det blöder ju än del när man spräcker det.

Mest är man rädd för själva slaget mot huvudet och om det blivit inre skador mm så ambulansen skulle komma. Satt kanske en halvtimme med honom och fick emellanåt kontakt med honom och han kunde svara på tilltal ialla fall, kände ganska snabbt att han var berusad. Det var skönt att ha kvinnan och grabben där men det var ju ingen panik utan mest tröttande att ha hela hans tyngd i händerna, speciellt när man är full blir ju kroppen helt lealös men blödningen avtog och efter en halvtimme nästan kom ambulansen. 

Nu till min fundering.

När ambulanskillarna kom kände jag mej lite dum, jag skämdes nästan för att vi ringt dit dom. Jag menar han var ju inte dödligt skadad och hjälpa en alkis till sjukan för att sy igen ett ögonbryn när de kanske missar ett livsavgörande larm i samma sekund känns lite onödigt. Sekunden efter skämdes jag för att jag tänkte så oxå, för alkis eller inte. Han har ju ändå rätt till samma vård som du och jag.

Skulle jag festa till det en lördag och vurpa med en cykel på vägen hem vill ju jag såklart att någon ska stanna och sjukvården finnas tillgänglig vare sej jag har alkohol eller inte i kroppen.

Men så fort till blir "alkis-stämpeln" minskar det annars jämlika människovärdet och vi tvivlar på hurvida mycket hjälp de ska få. Kanske är jag ensam om att bära på dessa lite hemska tankarna men jag tror inte det.

Dubbelmoralen gjorde sej påmind x antal ggr när jag gick hem. Ambulanskillarna ställde sina frågor, ja svarade så gott jag kunde och sa att jag var medveten om att han druckit men att min oro legat i att huvudet faktiskt for först och att jag var rädd att han fått inre skador + att jag inte vet vad vi annars skulle gjort och de sa att allt ja gjort med honom och att ringa var rätt så dom var jätterara men ändå fick jag lite jobbiga känslor på vägen hem. Först för att jag ringt, sen för att jag kände som jag kände..

Tittade på mej själv i spegeln när jag kom hem och tvättade bort blodet från händerna, raderade bort alla tecken på vad som hänt en timme tidigare. Det jag såg var DÅLIGT samvete... Dåligt samvete för att jag dömmer ut människor i samhället utan att veta historien bakom, jag bestämde mej för att jag inte ångrade något jag gjort men jag hatar att jag ändå grubblat så mkt på hurvida jag handlat rätt eller fel. Om det varit en "vanlig svensson" som trillat hade jag aldrig ens tvivlat eller funderat på om jag gjort rätt eller fel..

Å vad det stör mej..

Hoppas ialla fall att han blev väl omhändertagen på sös. Han var rätt rolig, innan ambulansen kom försökte han vända sej mot mej och när jag sa åt honom att försöka ligga still mm fick han fram ett "tack" så han var nog tacksam att nån stannat. Sen när ambulanskillarna frågade vad som hänt sa han att nån hade "nitat" honom, då var det svårt att hålla sej allvarlig.. =) 

Nu har ja en rastlös kompis intill som vill ut och springa i skogen!
Jag och Valdez ska dra ut nuuuuu...

Tack för att ni orkat lyssna på mitt dravel!!

//Antz

Ajaj mitt bröstben

Tror ja ialla fall att det heter... Benet som sitter mittimellan brösten??

Skit samma vad det heter, ont gör det i alla fall!

Imorse tog ja mej till kungsängen, i vanlig "Annie-ordning" vart det stressigt imorse men en sak kände jag tydligt, jag kommer inte palla hinderbanan utan kaffe, lite helgsliten, trött ja det fanns lixom inte!! Men ja styrde upp en laddad termos me kaffe och hade med mej på tuben!

Perfa!!
Första hindret var att komma in till själva banan, Viktor hade bara nyckel till ett av hänglåsen så vi fick klättra över stängslet o taggtråden som ringlade på toppen, så nu är det bara för er som behöver nån som kan klättra över olovliga stängsel att höra av sej så grejar ja detta!!

kanske vore en karriär att satsa på....?? Tål att tänkas på... Nåja tillbaks till klättrarskälet,

Hinderbanan var bättre än väntat, verkligen svinkul men jobbig! Fast nåt annat hade ja inte väntat mej, det e ju ändå en bana försvaret tränar på så.. Mixtiden en av "deras" har på sej är 11 min. Det ville ju ja såklart klara och iväg bar det och jag tog mej  runt, vissa bitar var jävliga vissa mest roliga! Viktor va ett bra pepp att ha intill, medans ja va helt slut verkade han knappt sliten, sen har han ju reglementsbästa tiden på banan oxå men ändå.. 

Bröstbenet tog stryk på hindret där man ska dra sej fram på ett rep mellan 2 plattformar, kan det va 30 m (???) 
Bästa tekniken va att ligga på mage, hitta balansen o dra sej framåt därav GROV SMÄRTA nu.. ler..

Men annars är ja hel och glad!! Tiden kanske ni lurar på... Hamnade på 10,5 min så det kan nog bli militär av mej oxå ska ni se! =) 
måste dock träna lite armar då jag fick lite dispans på ett "armhinder" .... =)

Men det e ju små detaljer...

//Antz

Imorgon gäller det

Det finns ett par saker man drömt om att få göra i hela sitt liv, både små och stora saker.
 Jag älskar känslan när jag får förverkliga mina drömmar, checka av dem! Ni vet lite detta "jaaa, ja gjorde allvar av snacket" och imorrn blir det en sådan dag! om allt går som planerat vill säga.

HINDERBANA Yes, va kul... Viktor o ja ska åka dit där han och andra "militärtjofräs-killar) brukar träna. Hmm, på gott och ont för åh va mycket fint det skulle kunna bli att se på, på samma gång som uhhhhh... Ja kommer ju se så jävla knäpp ut och säkert dö efter halva banan men men, det e smällar man får ta! ... =)

10.10 i K-ängen imorrn!
Spännande!!

Åh, ögonen bara går ihop på mej, motvilligt, hey kl e ju satan 22.30 bara barnet men det har varit lite sömn hela v, skyller på det Käkat middag me tjejerna från Tysta på Melanders på medis idag efter jobbet. Nice till solen gick ner, då frös vi lite o gick till Kellys. Ja drog mej hem tidigt. trött o opepp för en sen natt ute kände ja men det var trevlig!!

Nej, tv:n o en filt kanske...
natti!!   

Överaskningarnas dag

Min födelsedag.

23 år och jag kände direkt när jag vaknade att jag helt från ingenstans kände att jag hade svaret på livets alla frågor!!
ler.. eller inte....

Men jag fick ju redan under natten "vänja" mej vid att vara 23. Linnea och jag låg på golvet i köket och inväntade tolvslaget och när det kom åt vi av misstag upp en av de tre glassformarna vi gjort!! ILLA!!!

Där snackar vi kass diciplin, "vi skulle ju bara smaka"... Men gott var det och HEY, jag fyllde ju faktiskt år!

Men födelsedagen blev kanon på flera vis, började jobba på "Tysta" vid 12 och var i Farsta och lekte säl på morgonen! (simmade) Skulle lätt kunna simma varje dag om det hade varit möjligt... Möjligt är det väl så sett men tiden finns inte riktigt alltid.

På jobbet möttes jag av en fin bukett snittblommor från tjejerna och senare på dagen kom det blombud med en jättehärlig sommarbukett till mej!! Jag har fått blombud till jobbet ett par ggr innan och det är verkligen SÅÅÅ kul!!  Älskar det, både själva "bud"  delen men att få smycka min lya med härliga blommor är fantastiskt!

Efter jobbet mötte jag cissi o vi stack hem o hemma väntade rosor från Linnea och en jättefin ros från min "blivande man" (Linneas brorsa som även ringde sedan och jag blev nog lite kär efter det, först fin blomma och sedan denna charmiga dialekten! Från Piteå lixom, kan man bli annat än kär då? =) Vi kom ialla fall fram till att vi ska ses innan vi gifter oss, känns både vettigt och klokt haha...

Stressade på med klänning och en dutt parfym innan folket dröste in! Vi var bara 11 men i min lya räckte det gott! =) Glass, fika, brända popcorn o massa pladdel som vanligt.. Härligt,,,, Finns det nåt bättre än goa vänner?

Goa och goa föresten... När kl närmade sej ett gick vi ut o gungade lite o när vi gått inne och haft böghög och allmänt flummat lite var det dags för gänget att dra, killarna ville promt ha ut mej på verandan. De skulle ge mej nåt, eller visa.. Blev genast skeptisk, SÅKLART och med all rätt visade det sej för när ja och ello gått in hade de 4 musketörerna hämtat en stooor stock/träd som de la uppför hela min trappa!! haha.. kunde ju inte låta bli att garva åt deras sjuka påhitt o ja tvingade dom att ta bort den när de drog annars hade ja haft problem idag + att grannarna utan tvekan hade ringt psyket eller nåt för att plocka in mej!!

Hursomhelst är jag toknöjd med min födelsedag och mina 23 år hitills!!
Bara det är ju värt ett leende, eller hur?

Trevlig 1:a maj! (snart slut men ändå)

//Antz

RSS 2.0