Ally McBeal

Hittade ett band med 4 avsnitt av Ally McBeal på och shit va längesen jag såg på det!

Det var längesen men jag kommer ändå ihåg de här avsnitten så väl och det spelar lixom ingen roll för det är bara en sån underbar serie tycker jag.. Eller var kanske man ska säga eftersom den inte spelas in längre.

Inte nog med att serien som sådan är bra, Vonda Shepard som sjunger alla låtar är också fantastisk och många av låtarna är ju bara så bra.

Det är en serie jag verkligen älskar eftersom den... ja, jag vet inte varför den är så speciell egentligen men jag tror det handlar om att allt är möjligt i deras värld. Den har vettiga aspekter på samma gång som deras advokatbyrå representerar en klient som fått sparken för att han sett en Enhörning (inte en hallucination, men det är bara han som kan se den) =)

Jag fungerar lite som dom i vissa lägen, jag kan verkligen känna att jag får krupp på människans ständiga jakt efter svar på ALLT, logiska svar som måste vara vettiga. Vi har en värld, en värld vi alla lever i men vi är ganska strikta och bestämda över hur ramen kring tavlan ska se ut, kommer det nåt som skiljer sej lite är det fel.

Fel eller påhittat, en fantasi som inte får plats i vår perfekta värld..

Alla McBeal handlar om mycket blandade saker, kärlek, vänskap,humor, triangeldraman men oxå om förmågan att acceptera människor för vilka de är...

Alla letar hopp nånstans, har en önskan om att slippa vara ensamma eller få ut det bästa av allt utan att bli sårade. Sen om man uppnår det genom att försöka höra "Tell him" i skallen eller genom att se enhörningar är väl egentligen skit sak samma. Hjälper det så borde väl alla vara glada, för det är väl det vi vill?

Vara nöjda och glada....
Om jag såg en enhörning skulle jag nog personligen hålla tyst om det, förutom för mina närmsta vänner kanske.. =)

Jag skulle inte ha nåt emot att se en enhörning, det skulle inte skrämma mej speciellt mycket, jag skulle snarare känna mej  hedrad, kanske för att i serien kommer enhörningen bara till de ensamma med ren själ, den va väl ren tills man fyllde 6 eller 7 på sin höjd. ler...

Inte bli rädda för mej nu, jag är inte galen.. det är bara det att folk känns mer och mer tomma o alla behöver ju hoppet och vaför kan inte folket bara få behålla sina enhörningar?

//Antz 



  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0