En otippad känsla

Vet vi alltid om hur stor eller liten skillnad det vi gör har för människor i vår närhet eller de som på nåt vis finns inom räckhåll på annat vis..

Jag kom hem från jobbet inatt och var lite bitter på en viss person som jag egentligen inte känner, fatta den lixom, jag är osams med en person jag knappast känner och utan att han har den minsta aningen om det!

Först var ja bara grinig, kastade sockorna bort i rummet och surade lite och berättade för puff vad som hänt, eller inte hänt!! ler...

Hon började skratta och tillslut kunde ja inte hålla mej längre utan föll in i det smittsamma skrattet och såg det komiska i det hela.

"Fan jag har aldrig haft ett såhär rörigt förhållande och då har vi inte ens ett förhållande" Vi drev järnet och ganska snart var det bara roligt och sjukt skrattretande hela grejen!
Snacka om otippade känslor från INGENSTANS utan någon som helst andledning!

 

Men FAN, kan inte folk börja ta ansvar för sina liv och sluta upp med att göra folk arga eller besvikna? Jag är vare sej känslig, bitter eller pryd men även jag har en gräns. En gräns där det säger

"stopp, nu pallar jag inte mer, det är inte värt besväret och jag förtjänar väl bättre än det där?"   

 Dagen idag ligger fri framför mej och det ska bli skönt att ta den som den kommer, det enda vi säkert vet är att vi ska köpa nötter i den nya nötmixdisken på dagslivs fridhemmsplan!

Mums vilken affärsidé!! Det är som en chark med olika nötter mm, svingott, superfräscht och bra priser!! Tummen upp!!!

Ett kvällsdopp 1:e sept till ära kommer det oxå att bli! =) Igår var det skönt att simma ett tag men lite kallt efter ett tag om sanningen ska fram!

Ring nån person som värmer ditt hjärta en smula idag, det kan vara så att det den här personen verkligen behöver idag är att få höra just din röst idag...

Personligen försöker jag få tag på min pappa idag, saknar honom massor...
//Antz 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0