Söta tanten

Japp, jag vet att jag nyss skrev men jag kommer inte klara av att vara på rummet idag.

Inte pga smärta eller rastlöshet utan pga av TANTAN MITTIMOT. Hon är världens gulligaste tant men hon är nyopererad o armen och lite snurrig. Eller väldigt snurrig och orolig så hon försöker att ta sig upp och ur sängen typ hela tiden så jag sitter på helspänn!

Livrädd att hon ska trilla. Igår började hon kränga sig runt i sängen och hon hör dåligt och lyssnade inte när jag bad henne vara stilla, ja hade larmat men det tar ju en liten stund innan de kommer och hon hinner långt på 2 minuter, för långt!

När jag kom ur min säng och fram till hennes låg hon på tvären med huvudet på grinden o benen mellan grindpinnarna och vägrade vara stilla. Jag försökte få henne stilla och när sköterskan kom kunde ja andas ut. Sen höll hon på sådär så inatt fick hon sova i korridoren så de kunde ha koll på henne. När jag var ute och pratade i telefon såg jag att Markus satt på golvet hos henne och förklarade för 65:e gången att hon inte behöver gå och lägga sig för hon ligger redan och JA hon får vara i den sängen för att den är hennes. Berätta allt igen och igen och stackars lilla tanten.. 

Nu innan frukost kom de in med henne igen och satte henne på sängkant i väntan på mat. Då började hon igen och jag får panik. Kan hon inte bara vara stilla?! Utan hörapparaten hör hon ju inget så jag hoppar ur sängen varannan min och kan inte slappna av förutom då hon sover!

Men hon har så sjukt härliga kommentarer till allt. Man sätter skrattet i halsen för det är ju hemskt att hon är så snurrig men en del saker låter ju så jäkla kul bara!

stackarn...

Man ska vara glad att man är ung och ialla fall förstår varför man är här och inte tror att man kommer dö av en bruten arm/axel...

//Antz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0