Mitt nya liv

Ja det är ju inte en mening man använder för sällan precis,

"Efter jul börjar mitt nya liv"
"Efter semestern ska jag börja mitt nya liv"

Ja ni ler säkert igenkännande åt de klassiska löftena och sedan de dåliga, DÅLIGA ursäkterna som sedan brukar komma på köpet! Men visst är det så? Men nu, i mitt fall handlar det inte om att jag lever ett dåligt liv eller vill gå ner 18 kg till bikinisäsongen eller sluta snusa, nej det där har jag lagt ner nu..

 För ganska längesen bestämde jag mej för att nöja mej. Jag säger inte att jag är nöjd, jag är människa, man blir nog aldrig helt nöjd. Om någon kan svära på allt att dom är 100% nöjda så grattis, kul för dej men jag har svårt att tro det faktiskt. Men man kan vara nöjd och glad och gilla läget! =)
Positiv och försöka ta det onda med det goda!

NU handlar det om min livsstil, eller inte livsstil kanske man ska säga. I snart 4 v har jag varit här på Akis i Uppsala med Danne och det är nog det bästa jag gjort sedan jag började jobba med honom! Jag har lärt mej massor, fått vara med på allt! Tagit mkt ansvar, fått testa mej själv och bevisa vad jag kan och inte kan men kan lära mej!

Igår simmade jag ensam med Danne i bassängen utan att föräldrar eller någon annan tvivlade på mej, jag känner en helt ny säkerhet och det känns som jag har kommit så nära Danne att ingen riktigt kan förstå..

Jag älskar den där killen så mkt att det skrämmer mej på samma gång som det värmer mej!

Men allt har sitt pris, är det inte så?
För nånstans på vägen, när jag tog Danne till mitt hjärta tog jag hela familjen med mej! Alla varnade mej och som de säger till mej nu mellan varven, när de försöker tvinga mej i säng eller hindra mej att rusa upp mitt i natten till Danne.
Jag har kommit för nära och lagt hela Dannes tillvaro på mina axlar, inte att jag inte litar på de andra eller att jag tror att jag är oumbärlig, absolut inte men det handlar snarare om att jag kan ändå inte släppa.

Nu börjar jag bli lite trött, inte hela tiden men på kvällen, efter en hel dag av saker hela tiden, rapporter hit o dit, kolla upp ditt och datt. Allt det vi varje dag gör med Danne + 150 saker till. Ja e ju med honom ca 21 h per dygn! Jodå, hjärnan känns rätt seg. Fast på samma gång är jag så speedad att sova är inte att tänka på ;) men nu är det bara tre dagar kvar innan vi kommer hem, imorrn ska jag, föräldrarna o sjukhusteamet ha möte och det ska bli jätteintressant faktiskt! Jämföra nu och innan vi kom. Jag kommer faktiskt sakna personalen här jättemycket, okej inte alla men många!
 
Speciellt kommer jag sakna Eva, en underbar usk som har jobbat mkt med mej o Danne. Hon gav mej taktilmassage igår, så skönt!! =) henne släpper ja inte ifrån mej nu när jag hittat henne!! Så nej det är inte så att jag vill "börja ett nytt liv" för att jag har haft ett dåligt tills nu, men för att kunna ge 110% med Danne hela tiden måste jag nog tänka om lite, sova mer, träna mer o äta bra!
Har inte kunnat träna som jag vill, tiden finns ju inte just nu så det ska bli skönt att få en vardag igen,sova hemma.
Jobba på jobbet och vara ledig när jag slutar.
Ska förnya mitt årskort i simhallen, LÄNGTAR o ska försöka få till lite yoga och box.. inte bara gå o springa som just nu.

Nä nu har ja gnällt på nog tror ja, ska ut och "lofta mej" som brollan sa när han var liten och inte orkade att vara inne längre! ;)

Hare bra!

 //Antz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0