När det lilla gör susen

Jag ska snaaart springa till tåget, än ligger jag tidsmässigt i bra fas men det gör jag ju oftast och det slutar med att jag får springa till tåget. En tröst kan ju vara att jag älskar att springa! =)

Jag ville bara outa en liten grej som alla ska testa. Jag har haft ett par tunga dagar på jobbet av olika orsaker. Dessa dagar följs ganska självklart av sömn med mkt drömmar och ganska obekväma uppvaknande.. Det går fort över och på jobbet känns det okej igen men det tär att jobba med mkt känslor involverade och jag känner mer än jag ibland önskar jag gjorde..

Jag känner mej ALDRIG opepp att gå till jobbet, jag älskar den där killen mer än ni kan ana och kämpar för honom med allt jag är värd men imorse när klockan ringde och väckte mej ur ytterliggare en mardröm var energin inte den bästa och jag ville helst grina och dra täcket över huvudet. Men jag gick upp, gick ut SOLEN strålade och nu har jag suttit vid min fina sjö, druckit kaffe, läst DN, lyssnat på Eva Cassidy och tittat på underbara hundar som lekt på isen..

NUU är jag med igen!!

Jag känner mej så mkt starkare, gladare och positivare!!

Nu ska jag (på riktigt) SPRINGA till tåget och ge min bästa en stor kram på jobbet och ge honom all energi jag har och lite till för DET är han värd!!

Inti Hebebi!! <3

Trevlig söndag!!

//Antz




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0