Vad bestäms av ödet???

Ikväll har Ello varit här på ostkväll med sin familj. Verkligen jättemysigt och dom gick efter nio nånting och jag tänkte röja upp lite och sen ta me bollen ut och lira lite basket.. Grejen va den att det va vissa saker ja och Ello inte kunde snacka om när hon va här så hon ringde mej när hon kom hem och vi snackade medans jag gick ner till skolgården där basketplanen är, I vanliga fall tar ja på mej handsfreen o musiken o försvinner helt i basketen o musiken,. Som tur var hade vi en del att prata om så jag strosade runt o studsade lite. Plötsligt från ingenstans kommer det en svart stor hund springande mot mej o bollen. Väntar på att ägaren ska ropa på hunden men inget händer, han bara tittar skumt på mej på andra sidan bordet ja sitter på och frågar massa askonstiga frågor och beter sej allmänt skumt. Han hade noll koll på hunden och blev lite frågvis och lite närgången så ja ryggar ju automatikt tillbax och då tyckte han att jag inte skulle verka rädd mm, Svarade för mej och markerade att jag inte va rädd. Han fråga massa störda saker o gick ut åt fel håll efter han undrat vart t-banan gick från. Ja gick inte raka vägen hem  eftersom ja inte visste hur mkt han brydde sej om att följa efter.. Emelie va på bio så ja gick o mötte henne o berättade allt. Så nu får ja inte spela basket i mörkret själv igen.. ler..  Grejen e den att han kan lika gärna va en lite udda kille som beter sej lite skumt men man vet aldrig...

Såna här grejer får mej automatiskt att tänka på ödet osh dess betydelse.. var det meningen att Ello skulle ringa så jag inte kopplade i musiken direkt? Då hade ja kunnat bli iktigt förvånad eller rädd om han eller hunden dök upp bakom mej.. eller var allt bara en slump, precis som allt annat kanske är??  
Att ha Ello  i luren va lite trygghet för hon frågade hela tiden om ja va ok o vad som hände.. Undrar vad som hänt om js haft på musiken direkt mm. 
kanske inte ett jota, kan det vara ja som e naiv eller lättskrämd? Brukar inte vara rädd eller orolig för att bli överfallen mm

man vet aldrig men jag tror att man ska lyssna poå sin magkänsla och min magkänsla sa mej att vara beredd och att dra därifrån!


nu vill ja sooova, nattinatt                                                                                                     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0