Beach 2009

Är det inte lite komiskt ändå? Detta fenomen som smått infaller vid varje nyår, tonas snart ner en aning och sedan ja typ vid den här tiden, när våren kommer och allt börjar grrönska och gro.

Solglasögonen åker på, sol eller inte, ja det kvittar, kaffet ska tas med, fikar gör vi ute men framför allt:
Lunchen ska vara "smal", nu e det deff som gäller! Allt för ett slimmat beach 2009.

Dietens och solens tid är kommen och det märks tydligt i Östermalmshallen på Tysta M o i salladskön. Jobbade idag och vi var 4 pers som gjorde sallad under hela lunchen med en stackars prao som diskade åt oss!!
Trots att vi var fyra "inkörda" som servade kunder hela tiden hade vi kö under hela lumchen. Jättekul, men mönstret e så tydligt och en smula komiskt. =)

Visst, sallad lockar mer nu när det blir varmt och så och TYSTA MARI har ju (enligt mej) Sthlm´s bästa sallad men många säger att de ska deffa och vill ha tips, vissa säger att de deffar men mixar ändå en sallad som i slutändan är lika onyttig som vilken lunch som helst! Mumsig, javisst men de lurar sig själva ibland men men..




Trist ändå att alla (över lag) känner press att gå ner i vikt eller fixa värsta musklerna och kropparna inför varje sommar för att slippa skämmas och stå i vassen.. Kom igen, träna det som känns kul och ät lite lagom av allt, var nöjd för den du är och kom ut ifrån vassen!!

Tänk de tre v:na helt enkelt...                                                                                                            

"VÅGA VÄGRA VASSEN"

//Antz 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0