Slumdog millionaire

När alla slår sej fram bland platserna på uteserveringarna i dessa vårpremiärtiderna smyger ja in i biosalongen me Sara och Kim! =) Jag har ju missat senaste nytt inom film så jag överlät detta biobeslut åt Sara som gjorde ett klokt val av film, "Slumdog Millionaire" som tydligen fått flera oscar´s.

Okej, jag fattar varför!!

Hemskt bra film måste jag säga, jag blev berörd. Som vanligt... haha.. nej men ärligt talat, den var verkligen jättebra!
Jag har aldrig varit i Indien, har dock och vill fortfarande åka dit men under filmens gång föddes nån slags hatkärlek för landet hos mej.

Jag gillade hur filmen var uppbyggd, filmen börjar med att "Jamal" (huvudkaraktären) blir misshandlad för att han ska erkänna sitt fusk i tävlingen "vem vill bli miljonär?" där han kammat hem storkovan. Grejen är den att han inte fuskat, han önskar dock att han inte kunnat svaren, varfför förstår man när han berättar andledningen till varför han kunnat varje frågorna..

MEN, hör o häpna men jag grät inte!! Det fanns inget som lockade till tårar fast den var så bra o innehöll både kärlek, sorg, glädje o smärta..

se den...

Imorse funderade ja lite på hur tidig ja ska vara med mitt vårbad iår.. Tänkte för en sek att ja kanske skulle satsat på idag. Men  det dök upp ett litet problem, eller ett problem kvarstod snarare, isen...

Den har inte lämnat min sjö riktigt o någon vak har ja inte sett till. Däremot måste det problemet styras upp tills lördag,senast.. Jag o Linnéa ska bada på fre eller lör. Påskdopp! Shit vi kommer avlida.. Men snacka om att iså fall kola me flaggan i topp! hehe..

Nu ska ja snart sova.. Inte alls trött men ja tänkte få dygnet på rätt köl igen..

//Antz 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0