Tv:n, den stora tomhetsfyllaren

okej imorrn e det jag som måste köpa en boxer och försöka få fart på tv:n för även om jag har internet och min älskade stereo blir det tomt. Skumt egentligen, jag kan lätt leva utan allt sånt när jag reser, LÄTT!! okej, internetsuget finns men tv och mobil, ha!! Finns inte tillstymmelse till saknad men hemma i lägenheten känns det skumt utan tv..

Jag hoppas det e enklelt att koppla in och att det funkar sen, saker och ting har ju en förmåga att inte fungera utan mest trilskas när jag sköter intalleringarna på egen hand... Kan det verkligen bero på mej??? haha.. 

Svaret där är ett klockrent, JAPP!!

(skönt att ja e medveten om det i alla fall) 

Ibland har ja dotorn i sovrummet o ibland i köket men har kommit på att kontakten till laddaren e lite skev så när ja bytte uttag för laddning idag blixtrade det och hade sej! Skitläskigt!!

Har blivit lite kinkig för eluttag mm sedan jag skulle ta ur kameraladdaren i Granada, Nicaragua och fick världens stöt. Så nu har jag tagit ett enväldigt beslut om att sladden inte kommer lämna uttaget mer utan ska datorn laddas får det ske i köket!!

Japp!
Fett nöjd med mina säkra och kloka beslut avrundar jag denna måndagskvällen som mer känns som söndag... =)

//Antz  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0