Cola med nostalgi...

Ja vet...

Klockan e 02.30, ska upp halv sju så ja borde hoppa isäng omgående men...

"jag ska bara..."

Nyss hemkommen från mysig middag hos Viktor, efter jättegod mat!! *mätt* blev det som vanligt massa roligt, konstigt snack som ledde till massor skratt.. Undrar vart alla´s konstiga men klockrena kommentarer kommer ifrån egentligen??

Nån säger nåt helt obegripligt eller bara konstigt kul och alla börjar garva och sen spinner det bara på och tiden går rysande snabbt och så vart det dags att runda av..

Men att jag sitter här nu beror på nåt annat, idag var jag och simmade =) och fick då världens mysigaste barndomsflashback när jag bastade! Ingen aning om varför den dök upp just idag men vips så började jag tänka på när jag var liten, eller i alla fall mkt yngre. Vissa kvällar, ganska sällan tog mina föräldrar och Roger och Britt med sej oss ungar till Tanumstrand för att bada och basta. Undrar om det inte oftast bara var papporna föresten...(???)

Vi kom dit och badade som galningar tills alla gått hem och det bara var vi kvar i poolerna. När vi ändå var här kunde vi ju lika gärna bada till stängning tror jag papporna resonerade!

Vi hade så kul i rutchkanan och tillslut gav badvakterna upp om att få oss att bete oss..
De insåg att hur de än tjatade skulle vi inte sluta åka tåg eller göra vattensamling i slutet av kanan. Det var så kul, först åkte en iväg och stannade längst ner i kanan. Väl på plats satte man sej på tvären och sen kom nästa o gjorde samma procedur intill, samma med nästa tills en återstod som tog världens fart och satte av mot oss tre där nere! Det har nu samlats en del vatten här och när 4:e personen kommer blir det sånt tryck i vattnet att den som sitter närmast kanten får svårt att hålla sej kvar o drattar tillslut i o sen är det kört även för resten!!

Att detta kunde vara så nedrans kul!? =)

När badet stängde o vi var helt slut var det basta som gällde o eftersom vi var sist fick jag och Therese basta hos killarna. Vi tyckte alltid att "vår" bastu var mysigare! Men det var jättemysigt att sitta där allihop och prata och samtidigt försöka att klara sitta kvar längst!

(Det var därför jag kom att tänka på detta idag föresten, ha nu kommer jag ihåg... Jag funderade på om killarnas bastu i farsta är lika mysig som tjejernas.. För alltid när man av ån andledning hamnat i en killbastu tycker ja alltid att den tjejerna har är mysigare el bättre!!)

Oftast slutade det med hämfärd och hämtpizza men IBLAND vid vissa tursamma tillfällen var kvällen inte över än. Ibland tog papporna med oss till baren efteråt, (vilka förebilder va??)
Nejdå... ta´t lungt, i baren fick vi oss varsin läsk och det var så himla mysigt att få klättra upp på dessa höga barstolar som man annars bara satt på i fjällen på afterskin typ..

Cola till mej och Martin, fanta till Therese och Christer!
Jag minns verkligen dessa tillfällen med värme i hjärtat...

Tänk att en barstol, lite mysljus och en cola kunde göra en sååå himla lycklig!!!

Å härliga tider, härliga minnen... Tack snälla goa pappa för att du gett mej massor av såna här ögonblick som tillsammns bildat världens bästa barndom, saker som gått snett beror inte på dej  eller mamma.. Saker bara händer ändå, orättvist ja, förklaring nej...

Hursomhelst så är detta minnen som sitter djupt rotade och om jag riktigt känner efter känner jag känslorna komma smygandes.. Sittandes på stolen, colan smakade bättre än vanligt efter badet och massa kallsupar! =)

Bakrundsmusiken och känslan att vara på vuxet område var enorm och minnen kan aldrig någon ta ifrån oss, det är bara upp till oss själva att välja om vi vill göra oss påminnda..! ;)

Natti natti....
//Antz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0