Nyp mej jag måste drömma...!

Kan det verkligen stämma att jag minst tre ggr i veckan kommer ha ansvaret för en helt fantastiskt fin och härlig
vovvsing!?

Ja, faktiskt!! Träffade Lisen vid karlaplan imorse för att se hur saker och ting stämde mellan oss och mej och Waldes. Lisen är jättetrevlig och enkel och Waldes, ja vad säger man??

JAG ÄR KÄR..

  Vi tog en promenad till gärdet där vi släppte Waldes (e inte 100 på om det e walder eller waldes men tillsvidare, waldes it is!! ;D ) och lät honom springa av sej lite o busa med alla hundar. Han är helt perfekt. Pigg, glad, pålitlig så man kan ha honom okopplad utan att det blir bråk med andra hundar.

Han älskar att vara ute i skogen, det är dock lite jakt i honom så man får vara lite på sin vakt så han inte sticker..

Men shit alltså... Jag bara ler, tror inte att någon fattar hur jag längtat efter det här och hur jag kommer att bo utomhus när jag har honom, fast gud va mysigt att ligga på golvet framför tv:n och gosa med honom efter en kall dag i skogen..

Ja ni hör ju hur han redan nu är mitt svar på förhållande just nu.. =)
Jag och Viktor bestämde ju oss för att vi skulle bli kära 2009 (inte i varann alltså) men det var nog inte hundar som var tanken från början.. Jag var med Viktor i Sumpan och kollade på en
lägenhetsvisning idag och fikade efteråt. Vi började prata lite om kärlek och förhållande mm och jag berättade om mitt nygamla ordspråk som blivit så klockrent nu.....:

(Jag o Joel snackade om ett par vi känner där ena parten ev vill göra slut o vara singel, på samma gång han tycker om flickvännen, hmmm)

"Ja, man kan ju inte både ha kakan och äta upp den, men man kan smaka lite och lägga tillbaka den" sa jag.

Joel sa: "Ja det är klart men det är ju inte så kul för kakan då..."

Jag: "Nej, men då får kakan skylla sej själv att den är så god" =)

Ganska klockren seger för mitt parti där va??? hahaa...   


Jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk föresten.. Vaknade imorse och var helt jävla toksvullen i fejjan, speciellt i och runt ögonen, jätteläskigt. Såg ut som nån jäkla tvättbjörn eller nåt.
 Det blev bättre sen men jag känner mej mosig o degig i ansiktet och är fortfarande inte helt återställd.. få se om det blir bättre eller värre tills imorgon..

usch... vill inte gå till läkaren, jag har inte speciellt mkt till övers för sjukhus och läkare.

Dels pga av dåliga minnen men även för att det alltid känns som suck och stön från deras sida när man kommer. Man vill bara skrika: JAG HAR INTE BETT OM ATT VARA DÅLIG, OCH NEJ JAG ÄR INTE HÄR FÖR ATT JÄVLAS MED ER!!!! åhhh va bara tvungen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0