Vilka fördelar har våra ex??

Ja frågan är ju alltså om vi har någon nytta av våra tidigare erövringar?? =)

Förutom det självklara, mer livserfarenhet, vi lär känna oss själva bättre och vi förbättrar förhoppningsvis vårt självförtroende och självkänsla.. Om inte direkt så kanske så småningom!

Men en bra effekt, kanske den bästa om man frågar mej måste ju vara...

DERAS KVARGLÖMDA KLÄDER

haha.. ärligt, finns det nåt bättre än stoooora sköna killtröjor??
Jag har en sån som jag bara älskar.. Och tror inte att jag gillar den för att den får mej att minnas eller hålla fast vid det gamla, nejnej.. Jag älskade den tröjan från första stund så och jag använde den konstant.. Hade mkt hellre på mej den än mina egna tröjor!

Fick mest roliga flin tillbaka men so what, så länge jag fick ha den så var jag nöjd!
När vi gjorde slut hade jag tröjan hos mej och jag gjorde inga ansträngningar att påpeka att jag hade den precis och sedan dess bor den med mej och följer med vid varje flytt! Hade den typ varje kväll när det var som kallast i Storlien..

Det är inget speciellt med den tröjan egentligen men numera är den inte bara en tröja utan massa minnen, bra och dåliga.. Men den betyder oerhört mycket oavsett..

Att jag kom på det här just nu var när jag igår skulle klä mej för min och Joels veckopromenad och fika.

Nyårslöfte 2009... Ett nyttigt och mysigt sådant!

17:e jan.. Nä nu måste det väl ändå snart vara dags för tiiidig vår tyckte jag och fick se min favvotröja snällt hänga på badrummsdörren som vanligt, den åker ju lätt på minst 5 ggr i v, om så bara för en liten stund! 

Så jag tog dubbla sockor, 3 lager m byxor, 4 lager tröjor, halsduk, mössa och vantar! Redo.. Kände mej lite som en miccelingubbe men hey, är det vår så är det!! =)

Joel skakade bara på huvudet när han såg mej. Han känner mej för väl.. =)

Hursomhelst, när du förlorar någon eller kanske "gör dej av "med någon (dock inte för alltid, sånt uppmanar jag verkligen inte) se till att behålla det du mest håller kärt!!

Jag skulle hitta en tröja liknande min favvo, sökte på hiphop tjocktröja, this is what I found!! =)


 Han va ju så söt att jag bara va tvungen...


//Antz..    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0