Det var en gång en lista

...denna listan skrevs av 2 nötter, ja låt oss kalla dem "piff & puff".

De fann varandra under påskhelgen 2009. Klickade direkt och blev världens vänner på ett ögonblick, resor bokades, planer smides och glädjen spirade, och bestod.. BESTÅR ska jag väl påpeka.

Ibland under livets gång kan man stanna upp och fundera på hur man klarade sej utan vissa saker eller personer. Precis som man kan undra varför man inte lagt av med viss skit mm tidigare än man kanske gjort...??

Ska vi lägga en satsning på ödet igen?? Det är så lätt och skönt att lägga allt ansvar och olösta frågor på ödet. Då slipper man själv fundera så mycket!

Hursomhelst så satt de en kulen kväll och började fila på en "att göra lista" som innehöll en mängd roliga och sjuka saker. (Alla måste givetvis genomföras innan nyår)

I tis var det inbokat ett "ö-sim" Puff hittade en ö vid farsta strand o mot den skulle det simmas, av ren nyfikenhet såklart.
Tyvärr va ju tisdagen en vinterrepris mer än försommardag och när de kom till ihoppplatsen var de redan kalla, blöta och nedkylda av regnet, kikade på varann och övervägde som hastigast att banga...

MEN så FAN heller, är det bestämt så är det, ingen pardon!! Av med kläder och i... BRRR....

Men visst gjorde de det, kunde glatt checka av denna punkt och på lördag ska nästa punkt genomföras, en HELDAG i Bålsta!!

6:e juni, Sveriges nationaldag!!

Kan man fira den bättre så sej!? Inte för att de nånsin satt sina ekorrefossingar i Bålsta innan men det kan ju omöjligt vara dåligt!! hehe.. (har ekorrar fötter eller tassar föresten???)

DET mina vänner, få bli dagens fråga det...

Nattinatt pussss
//Antz   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0