Systemet får mvg

Häromdagen, ja närmare bestämt i fredags när jag jobbade på "Tysta"  gicj Sabina till systemet under lunchen och shoppade lite. Hon kom tillbaka nöjd och belåten för hon fick en liten bonus när hon betalat. En liten ask "mintisar" för att hon visade leg innan  de bad om det. Tydligen gjorde personen bakom samma sak men blev UTAN mintisar!!

Jag hade ju oxå ett ärende till systemet samma eftermiddag så jag gick dit efter jobbet, fast besluten att komma ut med en ask mintisar såklart!! =)

Fullpackad med prylar stapplade jag in, en tung väska, en kundkorg i vänsterhanden och med världens otympligaste behövlighet i högerhanden, TAKE AWAY KAFFET!! Så när det var min tur att lassa upp varor på bandet och betala gick allt i en väldig fart! Slängde typ upp ölen, ställde bort kaffet och stressad som en hyena mer eller mindre slängde ja legget på den stackars kassören och hojtade snubblandes över orden:  "jaleggethärdåomduvillhadet!!" (andas!!!) 

Sen stod ja som ett förväntansfullt barn på jul och väntade på "skatteåterbäringen" (i form av mintisar)
haha... man e ju för fan pinsamt störd ibland alltså men jag skulle verkligen ta illa upp om ja inte fått nån!! ler..

Kassören var väldigt sympatisk och lämnade snällt över en ask mintisar i samband med växeln, jippie!!

Sjukt nöjd och glad tackade ja så mkt, tog mina öl och begav mej till Ello för att vara med på Simons studentmottagning. Jättetrevligt och gott!! saknat dom, inte varit där på ett tag så ja pysslade i köket med mat och dryck. Efter jag och Ello skapat konst med tårtan åkte jag hem, ansvarfull som jag är satte jag mej för att få klar veckans historiainlämning. Inte det roligaste fredagsnöjet och med två missade festchanser tyckte jag verkligen att jag var duktig som satt halva natten med detta.

Vid 01.00 märkte jag att jag svamlade mer än jag fick nåt vettigt gjort,Emelies kloka ord ringde i öronen så jag gick o sov några timmar och gick upp kl fem för att avsluta och gå ut i skogen innan jag och Linnea drog till Bålsta på nationaldagsäventyr!! =)

//Antz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0