Frankly my dear I don´t give a dam

Snacka om bra prestation i årets ESC!! Eller prestationen som sådan var kanske bra men placeringen var ju kanske inte helt okej!

Nu såg ju inte jag tävlingen (ingen stor sorg för det precis) men jag är inte förvånad, jag tyckte för det första inte att låten var bra, inte ett dugg that´s it! Men för att vara ärlig njöt jag lite av att vi kom så dåligt!

Inte för att jag vanligtvis sätter i system att "gilla" att förlora men det har varit sånt jädra rabbalder om hur "bra vi kommer hamna" osv. När sjutton ska vi lära oss då? För det e samma visa varje år!

"Åh, vi kommer hamna på en bra placering med denna låten" eller " Sverige är bland 5 i topp", "Sverige är favortittippade" Hallå, BULLSHIT!! De enda som favvotippar oss e ju vi själva och det känns ju kanske en smula patetiskt... eller är det jag som är knäpp nu?

Jag skiter faktiskt fullständigt i hela tävlingen om ja ska vara ärlig. Har försökt vara intresserad under de Svenska uttagningarna men kommer varje vecka på mej själv med att missa programmet och sedan faktiskt ge blanka fan i vilket! 

Det va kul och mysfaktor på det när (förlåt mej för att ja säger detta) Carola, Jan Johansen, Pernilla Wahlgren och Nanne mfl va me! Då var det i alla fall musik det handlade om och lite kul att se tycker ja. nu verkar det snarare handla att vara så konstig som möjligt, skum musik och allmänt DÅLIGT!!

Ja e inte bitter...=) Men som sagt,,,,


"Frankly my dear, I DON´T give a dam"

Nu ska jag åka hem igen.. Tåget mot Sthlm går 9.09!

//Antz  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0