Ryser av förväntan

Usch jag gillar inte att se FÖR mkt fram emot saker och ting, jag brukar ju iför sej alltid se fram emot resor, fester mm men ändå på en bra nivå, plus att det oftast är saker jag själv kan påverka. Visst om jag reser är det lättare att vara glad om det är vackert väder eller vacker utsikt när man sitter med en svettig och smutsig panna emot ett kokande fönster.

MEN lyckan måste ändå komma innifrån mej själv, jag har rest när jag inte mått bra. Jag har heller ALDRIG mått så dåligt av hem- och mammalängtan som då. Pratade om det med Puff häromdan när vi vred klockan tillbaka. Att när jag var i Spanien och längtan var som värst ändrade vi om klockan och vred fram den en timme och hela dagen var jag glad att en timme bara försvann och betydde en timme närmare hemresa!! (ja då längtar man en del)

Men det var inte det som var Poängen ikväll, som vanligt gled ja ut på sidospår. =)

Jag kan påverka allt jag gör till min fördel eller sätta min prägel på saker och ting men det jag längtar till nu och är förväntansfull emot är Pinks konsert den 10:e nov. Visst kan jag påverka helheten med mitt humör och genom att vara taggad till max men ändå,

det är så sjukt avgörande hur hennes uppträdande genomförs, med sång dans ja ALLT och jag har sjukt höga förväntningar.. och jag längtar...
Tänk att få höra belive you, please don´t leave me, dear mr president mfl live...?? och av henne!!!!

Aaa sjukt bra kommer det bli. Hon och hennes musik går rätt in i hjärtat på mej om jag så sitter här framför datorn och yoytube. Tänk då live i Globen? =)

Åh, jo vad jag längtar..

Men innan dess ska jag njuta av lite kvalitetstid med vänner och familj här nere på BÄSTkusten!! Var i Gbg igår, mysig fika med Linda, kul träning, gott tv mys o mys mys mys me pippi på kvällen!

Idag har ja och mamman gått loss på Ullared (Gekås heter det jag vet det MEN har sagt ullared sen... ALLTID och jag kommer inte sluta nu, nån måtta får det vara på vuxenlivet)

Ätit en underbar middag med mamma och Karl-Erik och nu borde ja nana... kl ringer vid 05.00 (sjuna för karl-erik som fyller sen är dagen späckad med roligheter!!)

Man ska leva som man vill varje dag det vet ni om va?
OCH mina vänner, ta inte livet på FÖR stort allvar, det komme ju hursomhelst ta slut nångång hur perfekt du än må vara och seriöst, då är det ingen som bryr sej om alla små tabbar och misstag du gjort. Det viktiga kommer att vara dina nära, alla närmast ditt hjärta och att du levt ditt liv precis så som du ville och inte som du BORDE ha gjort...

Det var dagens visdom.

//Antz




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0