Barndomens rus kommer i repris

Javisst är det så, bara för att vi uppnår en viss ålder eller tid i livet betyder det inte att allt är över och att det börjar gå utför.. Visst kan man tänka så om det känns bara men fy fan va trist!!

Nej så lever inte Piff och Puff i alla fall, även om vi ständigt möts av uttryck eller meningar som säger typ "jo men jag var oxå så glad o positiv i er ålder" eller "njut så länge det varar, att ni har kul för det är bara tillfälligt" 

Shit, de skulle bara veta att detta gör oss bara mer pepp på att leva och vara levande!! =)

Vi möts även av mosatsen, i Frankrike på gården tex, "shit, vad tar ni?!" "Hur kan ni ALLTID vara så glada och pigga" "kan ni nånsin vara sura eller trötta??"

Sista natten på gården pallade vi ju frukt på några granngårdar och det var sjukt kul och spännande. Man blev 8 år och totalspeedad på nytt... 

Det blev en hungerliknande känsla som vi tänkte mätta inatt igen, nu ska jag till jobbet men inatt när jag kommit hem ska vi ge oss ut och palla frukt. Äpplen o plommon och lite raberber hoppas vi på.. Spanat ut bra ställen, tyvärr inga enskilda hus så vi får vara snabba och smidiga för att lyckas men det är ju en del av utmaningen juh!!=)  så m ni inte ser nåt mer inlägg eller hör nåt från mej har ja förmodligen blivit fångad och straffad med trädgårdstjänst ett par månader framöver.... 

Men det kommer det lätt vara värt!!

//Antz    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0