Dessa menlösa dassböcker

Helt seriöst, när jag fyllde år för flera år sedan fick jag en dassbok av mina kusiner m familj.
Jättekul!!! tänkte jag men ack vad fel man kan ha. Det är en sak med att dra en dålig historia, eller berätta en dålig berättelse för fel personer. Men ja menar alla kan vi göra fel, säga fel saker vid fel tillfällen mm men ja menar, shit får man betalt för att skriva en dassbokkan den väl åtminstone va kul!?

Eller är det för mkt begärt kanske?? ELLER så är det så att jag har fel (inte så troligt) hehe.. och den kanske i själva verket är askul men det blir så mkt skoj på samma gång att det nästan blir tråkigt..

fan, jag vet inte..

en annan grej med dassböcker är vart de brukar finnas. "På toa såklart" tänker ni ju och ja, så långt är ja oxå med men av alla av mina jobb ja haft har dassboken funnits på 99% av alla restauranger ja satt min fot på.

Men varför i hela fridens namn VARFÖR??!! Om det är i nån branch du aldrig hinner gå på toa så är det ju den, du hinner typ precis pissa en gång innan lunchen o en gång innan kvällsruschen drar igång på allvar!! Då är det ju av me byxorna och tvärpissa (pissa fort) som gäller inte ta fram nån jävla dassbok o filosofera i! Tänk om man skulle sitta på toa 7 min under lunchkaos o kollegan (som hängt upp bokjäveln) bankar på och frågar vad fan du gör, varpå du svarar: 

"Nä, ja sitter här och läser dassboken fast min station är fullsatt och kaos råder"

så jävla korkat, och som sagt, detta gäller många restauranger. Va tänkte de på?

Ja lägg ingen vikt på denna sjuka tankegång. Det slog mej bara innan när ja såg min egen dassbok på toan...

Gooood freeedag

//Antz

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0