The ugly truth

Ni vet ibland hör man om en film och tänker "wow den bara måste ja se!!!" Så går man på bio, ser filmen och ja, det var det!

Men ibland känner man bara "shit, jag bara måste gå på bio" Vid tillfällen som dessa struntar man typ i om det visas myrornas krig eller sagan om ringen. Det är biofåtöjen, det skuldfria godisintaget och myset man vill åt. Detta kände jag och Puff i måndags så vi gick och tittade på bio. När filmen rullade igång garvade vi lite åt att vi inte hade en aning om vad det var vi skulle se.

det visade sej vara en Amerikansk romantisk komedi eller nåt liknade, ni vet med ett förutsägbart och vackert slut! Som ALLTID

Detta till trots, vi gillade filmen! Vi skrattade mycket och det jag gillade var hur den mitt i det förutsägbara ändå hade lite seriösa poäng, väl inlindade i det komiska.

Jag orkar inte vara nån filmrecensent men den handlar typ om hur vi tjejer haren "lista" med krav vår drömman ska uppfylla och hur kontrollerade vi jämt ska vara (de flesta av oss)

Nånstans håller jag med, vi har nog alla hemligt eller öppet en "lista" med krav på vår drömpartner och har man väl satt upp sina mål bryr man sej inte om att uppdatera dem under livets gång. precis som om man alltid kommer söka samma saker i livet. "Men jag ville ju ha en kille som pratar tre språk när jag var 26 så då måste jag alltid vilja det" eller?

Vi orkar inte ändra om och leta nytt eller annat. Kvalitén är bestämd och ska följas. Vi faller för väl genomförda punkter istället för spontana skitsaker!!

skitsakerna är ju de som betyder nåt kanske, på riktigt.. Det spelar kanske egentligen ingen större roll hurvida han har en fin bil eller tränar en viss sport. Han kanske äter flingor på ett sätt som får det att kittla i magen eller hur han bemöter en tant på stan. Men oups, fall inte för dessa falska känslostormar, det står ju inte på listan!!

Skevt ja vet, men ändå lite sant...

I filmen spelar tjejen massa roller som inte är hon för att få drömprinsen på fall. Prinsen på listan i alla fall..
Hon kommer på hur hon inte kommer att klara detta i längden o hon frågar sin kille "varför är du kär i mej?" Han drar upp alla dessa fejkade sidor som inte alls är hon och hon berättar vem hon är... Hon frågor den andra killen samma sak senare, hans svar är härligt ärligt: "ja, det vette fan men det är jag!!" Svårare behöver det inte vara... Bränn upp din lista och se vad som brinner i dej och varför. Se om du kan komma på vem som gör att det brinner, tro mej, svaren du får kommer inte från nån himla lista!! //Antz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0