Tidsdöv

Ja ibland kan man ju undra.. Jag har snart varit här på Akademiska med Danne i en vecka och på ett sätt känns det som vi varit här jättelänge eftersom man känner sej så självklart hemma och personalen behandlar mej på bästa vis. Men igår när Danne vilade efter cyklandet tittade ja, Kamil och Hanami på TV en stund o helt plötsligt hoppade ja till. "Vilken dag är det idag?!"

Fredag... Har du ingen koll på dagarna undrade Kamil lite roat..
"Nej men ja har koll på Danne och det som rör honom här, det räcker väl!?" =)

Och det gjorde det ju.. Kamil tar med sej mat till mej varje dag från restaurangen, han har kommit på att ja e galen i pannkakor så det har kommit som dessert två dagar i rad! Mums...

När psykologen skulle jobba me Danne igår fick ja inte vara med, eftersom de tycker att Danne reagerar så mkt när jag är med vill de jobba me honom ensam de första ggr och sedan ska jag få vara med. Det gav mej en timmes break så jag passade på att se lite Uppsala i ljus. =) mysig stad, jag gillar det lilla jag sett!

Lite trött, lite vimsig och redan där trött på mej själv efter att jag efter morgonrutinerna med Danne sa till personalen att jag visst redan hade käkat frukost när de bad mej gå och äta. "När då?" undrade de..

Jävlar ja, det var ju igår jag tänkte på så jag skrattade till lite och gick och åt en stadig frukost. Blev trött på mej själv när jag sen glömde min mo på ica, en snäll dam kom ifatt mej med den. Tackade glatt men blev lite arg på mej själv, hur rörig får man vara egentligen..??

Fast jag försöker trösta mej själv med att all min energi just nu går till Danne, jag jobbar typ varje vaken sek med honom o även nån natt. Varje morgon går jag igenom för mej själv allt som ska göras, kollas upp mm.
Dietist, träning, sjukgymn, psykolog,logoped,tandläkare.. alla tester jag är med på ekg, bladder,blodprov,urinprov sen alla frågor familjen och jag har som vi tar upp med överläkare, ssk och sen det viktigaste av allt i mitt jobb, att sköta om Danne!!!  Så när jag tänker lite närmre på det kanske det inte är så konstigt att jag när kvällen kommer ser ut som jag blivit överlkörd av ett tåg tre ggr!! Igår kväll gick vi en liten promenad me danne o i hissen tillbaka upp till rummet tittade jag mej själv i spegeln.

Ärligt, jag blev rädd för mej själv!!
"Du ser lite trött ut" sa "mama"
TRÖTT???! ja ser ju för fan för jävlig ut!  
Men samtidigt är jag så himla glad att vara här! Jag och Danne har en underbar relation och överläkaren o ssk tycker inte att nån når in till honom som jag gör o det är värt ALLT, ja menar ALL slit, för lite sömn mm
När han tittar o ler mot mej på ett sätt bara vi förstår är det ett billigt pris att betala!!

Imorrn kväll åker jag hem, ska vara ledig några dar, behöver ladda batterierna men shit jag kommer må skit, längt ihjäl mej...

nej nu måste jag gå o pussa på min älskling!!

Trevlig helg!!

//Antz 





Kommentarer
Postat av: Puff

det här med tidsdöv då.. nu vet du hur jag känner mig, alltid! eller för någon dag sen iaf=)

2010-01-25 @ 17:03:41
URL: http://oegonbadskopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0