Känns rätt men kan tolkas som fel

Ibland är det man borde göra inte det man i slutändan tar sej för.. När man går från Karlberg till Farsta i tunna strumpbyxor när det är -11 grader tillexempel. Som idag, vi frös ändå in i benmärgen o händerna var helt borta.. ont ont ont, vad gör vi då i Farsta?

Jo vi går till Hemköp o köper mjölk för att tina lite men sen köper vi en våffla med 3 kulor var! =)Det var så gott, men det blev sååå kallt. Ja vi frös så det smärtade när vi gick den korta vägen hem o nu börjar jag återfå känseln i fingrarna 

Så vissa tar på sej varma kläder när det är kallt, vissa dricker te medans andra äter glass, vissa badar när vädret säger basta, vissa är bittra medans vissa är positiva, vissa firar jul i januari,vissa väljer ett jobb man trivs med medans vissa stannar och vantrivs och lever för att hata måndag och älska fredag!

Ja det som känns rätt för Piff och Puff hörs oftast fel i andras öron.. =) 

Vilket liv man än väljer kan man inte gnälla efteråt, eller jo visst går det, det är ju inte fysiskt omöjligt men är det inte mkt roligare att försöka hitta glädje i allt man gör, ta det onda med det goda och allt det där ni vet!

Kaffet och värmefläkten här hemma värmer våra ömma benmärgar och bedövade fingrar så snart är vi redo för pulkaåkning, för vem vet när snön försvinner?!

Trevlig helg!!
//Antz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0