Galet men härligt

Helgen har verkligen varit fullspäckad, ändå känns det som vi hunnit göra hur mycket som helst.

Jag tog med mig mormor och morfar på en dagstur till Grebbestad för fika och lite shopping. Mindre kul när en sommargäst (gissar jag helt kallt på att det var) var en milimeter från att köra över min mormors fot. Jag var säker på att han skulle göra det trots att jag verkligen tryckte in henne mot husväggen. Det finns folk till allt.

Kvällen spenderades med Moa the one and only och Resöborna. Alltid lika roligt där ute, det är något magiskt med den där ön. :)

Det blev inte många timmars sömn innan det var dags att åka till Strömstad, handla partykläder och ge järnet med tjejerna.

Det är helt sjukt hur roligt vi hade. Både igår och idag.
Idag har vi suttit på "Kontoret" i Strömstad, invirade i filtar, ätit och fikat. Vi har gått igenom gårdagen gång på gång och skrattat så vi gråtit. Kommer ha träningsvärk i magen imorn, garanterat. 

Vi gjorde allt och ingenting och var överallt och ingenstans. Efter nattamaten bestämde jag och Pippi oss för att sticka med en rolig norsk och bada. Vi hämtade handdukar på hotellet och då vaknade två av hans kompisar till liv och följde med. 

Jag frös som en galning efter men man ångrar aldrig ett bad så det blev efterfest på Laholmen. Bäst var ändå imorse när jag fick för mig att dra. Vi hittade inte ena skon och jag ligger på golvet för att titta under ena sängen. Då inser jag hur komiskt det är och börjar asgarva. Grabbarna vaknar och utbrister "-tjejerna flyr!" 

Det får inte mig att garva mindre men  vi hittar skon och hoppar ut genom fönstret och knallar hemåt glada, barfota och väldigt trötta. 

Dagen idag har varit underbar. Mysigt att hänga med tjejerna och jag undrar verkligen varför vi bor så långt ifrån varandra när vi som Sandra sa borde bo grannar och göra om detta varje helg. 

Då skulle vi förmodligen varit portade på vartenda uteställe i Strömstad men vi skulle ha satans kul. Det är jag övertygad om. 

Finns inte mycket som går upp emot fina och härliga vänner.

Puss     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0